Interupcia v Čechách
Ahojte, u nás je UPT povolené iba 1x za pol roka, absolvovala som ho v novembri - nezelane tehotenstvo.
Chranila som sa kondomom, ktory nam praskol, tak som preistotu zobrala escapelle. Ale mešká mi to, urobila som si test a je pozitivny :(.
Neodsudzujte ma, dieta si nemozem nechat.
Moja otazka, ked si zaplatim UPT v čechách, dozvie sa to niekto? Lebo by som porušila zákon. Na SVK to posielaju do nejakeho registra. Ale keby idem do čiech tak by to nikto nezistil?
dakujem.
čo tak porodiť a dať na adopciu? 😉 zákon zrejme písal múdry človek /čo sa nedá povedať o všetkých zákonoch/,ktorý tým chráni zdravie ženy
praskol ti kondom a nezabralo escapelle a už si bola na potrate.nedokážem uveriť,že sa toto môže niekomu stať.jednoducho nedokážem.
To je zly vtip? Alebo len hnusne brnkanie na city dievcatam, ktore sa snazia o babo x rokov a nedari sa? 😠 😠 😠
co ak po vasich" uzasnych" radach sa stane nieco horsie?????potom,ktora z vas si to zoberie na zodpovednost?????
Ak si dieťa nemôžeš dovoliť a bolo ti dopriate otehotnieť druhý krát v tak krátkom čase, tak poteš iné ženy, zvoľ anonymný pôrod.... potešíš nejedného človeka a navyše si ušetríš aj svoje zdravie..premysli si to.
@malinkaaninka
@janie80 kočky a neni vam čudne že registrovana dneska? že by len pre tuto užasnu radu?nevrušujte sa pre taku
jsko prepacte baby tie co si ju zastavate ale vam to pride normalne? chapem kazdy v zivote moze urobit chybu .. neodcudzujem zeny ktore isli na utp ale toto? ...v novembri tam bola a uz zase?... si robi srandu? ...to berie ako navstevu kadernictva ?...
inak by ma zaujímalo, či ten zákon 1x za pol roka je vymyslený zo zdravotných, alebo morálnych dôvodov
@laskavamama ano, brnkanie na city... Registracia dnes, jediny prispevok a odvtedy ani obraz ani zvuk...
Prepac, ale v novembri UPT, ihned nadherne nabehol cyklus a aj napriek kondomu a tabletke po tehotna... Kolko nahod... A riesit druhe UPT behom dvoch!!! mesiacov to na fore pre mamicky, tehotne zeny a zeny, ktore chcu otehotniet... Ano, pride mi to ako brnkanie na city...
@maria1989 tiež si myslím, že zo zdravotných
veď vidíš, že morálka dnes je neznámy pojem 😒
@laskavamama
inak, ty sa tu čo rozčuľuješ? 😕
to čo si dovoľuješ tu dievčatám nadávať do vrán a idiotov? 😕
sa dievča spamätaj 😝
a na tvoju sprostú vetu ti odpoviem za seba:
PONIEKTORE STE BEZCHYBNE A ZIADNEJ SA NIC TAKE NESTALO.!!
presne! ako píšeš, nie, mne sa toto nestalo!
to by som musela byť už nejaká iná, aby sa mi toto v tak krátkom časovom odstupe stalo!
a laskava mama 😝 takto ty učíš deti riešiť problémy v živote?
ich okamžitým odstránením?
ale všetky problémy sa nedajú okamžite odstrániť!
a niektoré treba prijať
ako vysvetlíš deťom, že ak prídu napr. o ruku, už ju jednoducho nebudú mať? že sa musia naučiť s daným problémom žiť?
a tu sa bavíme o dieťati - plode - a jeho odstránení
tak sa uvedom ty
nech nesexuje, ak je taká plodná, ale očividne to je mladá žaba
alebo nech si po UPT porieši antikoncepciu inú, ak už jedna taká zlyhala, nepoužijem ju zas, nie?
toto treba učiť mladých!
a nie sexovať hlava nehlava, veď je tu vždy poruke riešenie - UPT 😖
@macamac precitaj si moj prispevok pisem jek kolko stoji v cr a pisem ze su aj ine moznosti...aj ty si jedna z vran!!!!!
@laskavamama 😕 😀 😀
láskavá mama, daj si pohov 😉
ty mňa neurazíš 😉
si jedna zlostná žena
sa ukľudni 😉 🙂
krááá 😀 😀 😉
@laskavamama MILE CHYTRACKY PO VASICH UTOKOCH SI MOZE ZAKLADATELKA TEMY UBLIZIT ALEBO SI SKUSI PRERUSIT TEHOTENSTVO SAMA.
Mila laskava mama, neakceptovanim ich rad si moze zakladatelka podvodnym opakovanym UPT ublizit a sposobit prerusenie tehotenstva.. nic nove si do temy nepriniesla, ak si mala ciel pomoct autorke diskusie, iba si sa tu na vsetky vykricala - lebo to je to, na co sa pouziva caps lock v internetovej komunikacii a ponadavala.
@benne tak isto som nic nepriniesla ako aj ty🙂🙂🙂
@macamac ze kra 😀
Skus ho dat na adopciu.nez sama sebe ublizis.drzim palce,aby sa to vyriesilo v klude
@laskavamama moja gynekologička (žijem v Prahe) to má okrem iného vyvesené na dverách 😉 a teda nedá sa prísť a povedať, že "akože" niekde pracuješ, pretože musíš predložiť kartičku poistenca, aj keď si niečo platíš sama.
@adeala vsak ked si vybavi preukaz eurokarticku na slovensku osetria ju aj v cr😀
Aspon netrep
@laskavamama áno, ale bude to mať taký istý výsledok, akoby išla na UPT na SVK 😉 bude to mať evidované na tom istom mieste, asi by si moc nepomohla..

@konikovie nemáš strach o svoje zdravie?
už máš deti?
nezdá sa ti to krátko po sebe časovo vykonať takýto zákrok?
to nie je ako vytrhnutie zuba 😒
mne sa to zdá ako veľký hazard so zdravím
popremýšľaj, či naozaj jediná možnosť je interupcia