icon

Išli by ste na dovolenku do Egypta v 10. týždni?

zuzik1701
27. apr 2017

ahojte,
išli by ste na dovolenku do Egypta v 10. týždni?
už to máme zaplatené, a neviem čo urobiť

Ďakujem

Strana
z3
katarinkad
27. apr 2017

Podla mna zalezi na tom, ako to beries 😉 Ak si dobrodruh, rada cestujes a zbytocne nestresujes, tak chod. Dolezity je urcite vyber hotela a tiez termin. Teraz v aprili, maji je tam este prijatelne teplo, na vrchole sezony je uz hic :-P .
K negativam asi tolko - Slovaci chcu za malo penazi vela muziky 😉 A radi sa stazuju 😀 Pritom egyptania su v cestovnom ruchu daaaaaaleeeeeko daleeeekoooo pred nami. Len niektori ludia si neuvedomuju, ked cestuju do krajin tohto typu, ze ide o inu kulturu a inu mentalitu 😉

sissy27
27. apr 2017

@nadula01 tie hnačky môžu a nemusia byť, každý, kto tam bol, tak vie 🙂 inak by na plážach, pri bazénoch a na výletoch nikdy nikto nebol, všetci by z Egypta poznali akurát tak toalety a nikto by sa tam nevracal 😉 ale niekomu proste nevysvetlíš no...

zuzulkaba
27. apr 2017

Boli sme raz v Egypte s muzom a z tyzdna sme asi 4 dni stravili na zachode..a to sme si tiez davali pozor,co zjeme,vypijeme..ja by som ako tehotna urcite nesla..ale zase sesternica chodi uz asi 10 rokov a nemaju problemy nikdy..je to individualne..skusila by som vymenit za inu destinaciu

vroni
27. apr 2017

@katarinkad, toto bol vtip storocia. Egyptania nie su ani sami pred sebou, nieto este pred nejakym inym (relativne normalnym) narodom. Pred nami su tak maximalne v okradani turistov, obtazovani a pytani dalsich penazi k uz zaplatenym sluzbam. Ze im tam nejake medzinarodne siete nastavali hotely, na tom Egyptania nemaju ani najmesiu zasluhu.

lenkaam_1
27. apr 2017

Ja osobne by som nesla...je to prvy trimester

amelie2017
12. máj 2017

Ja som bola od 6tt do 8tt na Kube a vsetko v poriadku. Jedine, ze som bola viac unavena a stale hladna, co bol problem, ked sme boli 5 dnina vlastnu past, lebo zohnat tam jedlo je boj o zivot a nie vsetko mi chutilo. Potom v hoteli to uz bolo lepsie, ale aj tak som jedla len spagety a muffiny.

Strana
z3