Išli by ste na dovolenku do Egypta v 10. týždni?
ahojte,
išli by ste na dovolenku do Egypta v 10. týždni?
už to máme zaplatené, a neviem čo urobiť
Ďakujem
Boli sme raz v Egypte s muzom a z tyzdna sme asi 4 dni stravili na zachode..a to sme si tiez davali pozor,co zjeme,vypijeme..ja by som ako tehotna urcite nesla..ale zase sesternica chodi uz asi 10 rokov a nemaju problemy nikdy..je to individualne..skusila by som vymenit za inu destinaciu
@katarinkad, toto bol vtip storocia. Egyptania nie su ani sami pred sebou, nieto este pred nejakym inym (relativne normalnym) narodom. Pred nami su tak maximalne v okradani turistov, obtazovani a pytani dalsich penazi k uz zaplatenym sluzbam. Ze im tam nejake medzinarodne siete nastavali hotely, na tom Egyptania nemaju ani najmesiu zasluhu.
Ja osobne by som nesla...je to prvy trimester
Ja som bola od 6tt do 8tt na Kube a vsetko v poriadku. Jedine, ze som bola viac unavena a stale hladna, co bol problem, ked sme boli 5 dnina vlastnu past, lebo zohnat tam jedlo je boj o zivot a nie vsetko mi chutilo. Potom v hoteli to uz bolo lepsie, ale aj tak som jedla len spagety a muffiny.

Podla mna zalezi na tom, ako to beries 😉 Ak si dobrodruh, rada cestujes a zbytocne nestresujes, tak chod. Dolezity je urcite vyber hotela a tiez termin. Teraz v aprili, maji je tam este prijatelne teplo, na vrchole sezony je uz hic :-P .
K negativam asi tolko - Slovaci chcu za malo penazi vela muziky 😉 A radi sa stazuju 😀 Pritom egyptania su v cestovnom ruchu daaaaaaleeeeeko daleeeekoooo pred nami. Len niektori ludia si neuvedomuju, ked cestuju do krajin tohto typu, ze ide o inu kulturu a inu mentalitu 😉