icon

Išli by ste na dovolenku do Egypta v 10. týždni?

zuzik1701
27. apr 2017

ahojte,
išli by ste na dovolenku do Egypta v 10. týždni?
už to máme zaplatené, a neviem čo urobiť

Ďakujem

Strana
z3
katarinkad
27. apr 2017

Podla mna zalezi na tom, ako to beries 😉 Ak si dobrodruh, rada cestujes a zbytocne nestresujes, tak chod. Dolezity je urcite vyber hotela a tiez termin. Teraz v aprili, maji je tam este prijatelne teplo, na vrchole sezony je uz hic :-P .
K negativam asi tolko - Slovaci chcu za malo penazi vela muziky 😉 A radi sa stazuju 😀 Pritom egyptania su v cestovnom ruchu daaaaaaleeeeeko daleeeekoooo pred nami. Len niektori ludia si neuvedomuju, ked cestuju do krajin tohto typu, ze ide o inu kulturu a inu mentalitu 😉

sissy27
27. apr 2017

@nadula01 tie hnačky môžu a nemusia byť, každý, kto tam bol, tak vie 🙂 inak by na plážach, pri bazénoch a na výletoch nikdy nikto nebol, všetci by z Egypta poznali akurát tak toalety a nikto by sa tam nevracal 😉 ale niekomu proste nevysvetlíš no...

zuzulkaba
27. apr 2017

Boli sme raz v Egypte s muzom a z tyzdna sme asi 4 dni stravili na zachode..a to sme si tiez davali pozor,co zjeme,vypijeme..ja by som ako tehotna urcite nesla..ale zase sesternica chodi uz asi 10 rokov a nemaju problemy nikdy..je to individualne..skusila by som vymenit za inu destinaciu

vroni
27. apr 2017

@katarinkad, toto bol vtip storocia. Egyptania nie su ani sami pred sebou, nieto este pred nejakym inym (relativne normalnym) narodom. Pred nami su tak maximalne v okradani turistov, obtazovani a pytani dalsich penazi k uz zaplatenym sluzbam. Ze im tam nejake medzinarodne siete nastavali hotely, na tom Egyptania nemaju ani najmesiu zasluhu.

lenkaam_1
27. apr 2017

Ja osobne by som nesla...je to prvy trimester

amelie2017
12. máj 2017

Ja som bola od 6tt do 8tt na Kube a vsetko v poriadku. Jedine, ze som bola viac unavena a stale hladna, co bol problem, ked sme boli 5 dnina vlastnu past, lebo zohnat tam jedlo je boj o zivot a nie vsetko mi chutilo. Potom v hoteli to uz bolo lepsie, ale aj tak som jedla len spagety a muffiny.

johanka21
26. mar 2026

@zuzik1701 Ani ja by som nešla, hlavne preto, lebo by som mala obavy, či sa dostanem v riadnom čase naspäť domov.

kiki68
26. mar 2026

Mne tam nikdy zle nebolo, ale 10tt mi bolo tak zle obe tehu, ze by som nedala ani ten presun. Ja neviem, ale v Egypte mi naozaj nic nebolo a kazde tehu som zvracala 20x denne a tocaky. Nejaku faraonovu pomstu by som ani nepostrehla 😂😂😂

kiki68
26. mar 2026
@zuzulkaba

Boli sme raz v Egypte s muzom a z tyzdna sme asi 4 dni stravili na zachode..a to sme si tiez davali pozor,co zjeme,vypijeme..ja by som ako tehotna urcite nesla..ale zase sesternica chodi uz asi 10 rokov a nemaju problemy nikdy..je to individualne..skusila by som vymenit za inu destinaciu

@zuzulkaba trik je asi nedavat pozor, ja neviem, ja som tam jedla jeden case to som nebola v hoteli, ale vile kadeco miestne. Obed a olovrant na lodi , tam varili pre nas potapacov z toho dive centra. Za dva tyzdne mi nic nebolo. Nechapem to, nakolko kopec ludi dava bacha a zoseru sa neskutocne. Ja som tam viac menej bola krmena vsetkym moznym, lebo furt niekto nieco dovliekol na tu lod ochutnat. Ranajky som riesila v miestnych potravinach. Mozno svojich si neotrovia, alebo co. Rovnako drinky sme tam mali na lodi, potom ten ich ibiskovy caj na litre.

Strana
z3