icon

Je bezpečné mať dve soná v jeden deň?

misela22221
4. sep 2025

Ahojte žienky.
Momentálne som v 19. týždni tehotenstva. O týždeň v 20 týždni idem na kontrolu k svojej gynekologičke kde sa bude robiť sono a v ten istý deň mám aj 5D sono na inej klinike.
Myslite že by to mohlo uškodiť a mám ísť neskôr alebo je to bezpečné?
Ďakujem pekne

nyusika
•
4. sep 2025

tvoja gynekologicka si co o tom mysli ?

misela22221
autor
•
4. sep 2025
@nyusika

tvoja gynekologicka si co o tom mysli ?

@nyusika tá ma tento týždeň dovolenku , keď som jej to predtým spomínala nič mi nepovedala ale teraz mám trošku strach keď sa to blíži

pribinak
•
4. sep 2025

V nemocnici v prípade porobíme urobia tehotným aj 3-4 ultrazvuky za deň

januska12323
•
4. sep 2025

A načo máš absolvovať obe v jeden deň?

misela22221
autor
•
4. sep 2025
@januska12323

A načo máš absolvovať obe v jeden deň?

@januska12323 tak ma objednali , jediný voľný termín 11. Bolo to na odporučenie lekárky aby som to sono stihla ešte do 20 týždni.

colsami
•
4. sep 2025

Nerozumiem, ako by to malo Tebe ci dietatu uskodit, dve sona cez den. Naozaj realne by ma zaujimalo, z coho mas obavy.

misela22221
autor
•
4. sep 2025
@colsami

Nerozumiem, ako by to malo Tebe ci dietatu uskodit, dve sona cez den. Naozaj realne by ma zaujimalo, z coho mas obavy.

@colsami neviem , nie som lekár. Aj moja gynekologička ma nechcela vyšetrovať sonom často , tak som pochopila že to asi škodí. Ako neviem , preto sa pýtam 🙂 keby som vedela tak sa neopýtam.

colsami
•
4. sep 2025

Nie, nijako to neskodi. A uz vobec nie usg pri velkom dietati, co sa robi cez brucho a nie vaginalne.

misela22221
autor
•
4. sep 2025
@colsami

Nie, nijako to neskodi. A uz vobec nie usg pri velkom dietati, co sa robi cez brucho a nie vaginalne.

@colsami ďakujem pekne 🙏🏻

anonym_eb0abe
•
4. sep 2025
@misela22221

@colsami neviem , nie som lekár. Aj moja gynekologička ma nechcela vyšetrovať sonom často , tak som pochopila že to asi škodí. Ako neviem , preto sa pýtam 🙂 keby som vedela tak sa neopýtam.

@misela22221 vies ze telefón tablet tv mikrovlnka tiež škodia? Tak 2 usg v 1 deň nebude nič

misela22221
autor
•
4. sep 2025
@anonym_eb0abe

@misela22221 vies ze telefón tablet tv mikrovlnka tiež škodia? Tak 2 usg v 1 deň nebude nič

@anonym_eb0abe ďakujem pekne