icon

Je bezpečný sex v tehotenstve?

mesiacik66
26. feb 2026

Sex v tehotenstve

anonym_8eb253
26. feb 2026

na to ti da odpoved tvoj lekar, ktory pozna tvoj zdravotny stav a priebeh tvojho tehotenstva
v zdravom tehotenstve je sex bezny, ak su komplikacie, tak lekar sex zakaze

crazy_cat_lady
26. feb 2026

Ak ti lekar nezakazal, kvoli zdravotnym komplikaciam, tak ano

sisska96
26. feb 2026

Uvidíš ak dostaneš nejakú fajnovú infekciu tak prúser

anonym_a9084a
26. feb 2026

To zavisi od tvojho zdravotneho stavu. Ja som mala sex zakazany v prvom tehotenstve kvoli krvacaniu bez zjavnej priciny v podstate od zaciatku tehotenstva, v dalsom tehotenstve zakazany sex kvoli krvacaniu ale to mi uz zistili hematom, tiez zaciatkom mi ho dr zakazal.
Na toto ti odpovie tvoj osetrujuci gynekolog.

anonym_9a42f1
26. feb 2026

Moja doktorka napríklad vždy v 1 trimestri zakazuje. Aj bez komplikácii vraj sa toho radšej zdržať. Ale všeobecne sú názory, že ak nie sú na to dôvody, tak sa normálne môže.

kiki68
26. feb 2026

@mesiacik66 Ak nemas problemy, nemas skrateny krcok pod 25mm, placentu praevia/ accreta po 24tt, tak mozes mat sex.

klaridka
26. feb 2026
@sisska96

Uvidíš ak dostaneš nejakú fajnovú infekciu tak prúser

@sisska96 Infekciu? Autorka nepísala, že sa oprie v meste o múr a bude čakať, kto si do nej zasunie... Predpokladám, že myslela sex so svojím partnerom...

anonym_a9d1a2
26. feb 2026
@klaridka

@sisska96 Infekciu? Autorka nepísala, že sa oprie v meste o múr a bude čakať, kto si do nej zasunie... Predpokladám, že myslela sex so svojím partnerom...

@klaridka od vlastneho partnera je infekcia nemozna? To su mi novinky...

sisska96
26. feb 2026
@klaridka

@klaridka no a ?

hefo
26. feb 2026
@anonym_a9d1a2

@anonym_a9d1a2 U normálneho zdravého chlapa dosť málo pravdepodobná. Kto sa bojí, nech nejde do lesa...

klaridka
26. feb 2026
@anonym_a9d1a2

@sisska96
@anonym_a9d1a2
Hygiena je základ... potom vás neprekvapí infekcia od partnera...

sisska96
Autor odpoveď zmazal
sisska96
26. feb 2026
@klaridka

@sisska96
@anonym_a9d1a2
Hygiena je základ... potom vás neprekvapí infekcia od partnera...

@klaridka Infekcia nemá nič spoločné s hygienou🙄😂

klaridka
26. feb 2026
@sisska96

@klaridka Infekcia nemá nič spoločné s hygienou🙄😂

@sisska96 Naozaj?

anonym_5730e3
26. feb 2026

V poslednom trimestri skôr nie lebo to môže vyvolať pôrod. V prvom tiež veľmi nie kvôli možnému potratu. Ja som sa v tehu bála. Bábätko je prvoradé

anonym_e39747
26. feb 2026
@anonym_5730e3

V poslednom trimestri skôr nie lebo to môže vyvolať pôrod. V prvom tiež veľmi nie kvôli možnému potratu. Ja som sa v tehu bála. Bábätko je prvoradé

@anonym_5730e3 ale len v pripade, ak je telo na porod pripravene. Inac nie..

anonym_f699b0
26. feb 2026

Mne moja lekárka (bez toho aby som sa na to pýtala) hneď povedala, ze sex vôbec nie je zakázaný. Vraj pokiaľ nemám komplikácie, napr. krvácanie a pod., tak nie je dôvod zakazovať. Skus sa spýtať tvojej lekárky.