icon

Je opaľovanie v 3. trimestri škodlivé?

paui
23. máj 2014

som strasne bleda a stale zavreta v byte, taha ma to na slniecko, tak chcem vediet, ci to nejako nebude skodit babätku, keby sa vytrepem na luku a lezim na decke...dakujem za odpovede 😎

le4
23. máj 2014

Trosku je dokonca velmi zdrave - kvoli D-cku, imunite. Hlavne postupne, nie na poludne, a nespalit sa, to uz je dost nezdrave.

marcela1992
23. máj 2014

myslim ze nie je skodlive ale brusko by som priamemu slnku nevystavovala,bud prikrit nejakou satkou alebo mat tielko

saska.t
23. máj 2014

opalovala som sa bezne a Bola som jak cernoska,jedine comu sa ale nevyhnes su pigmentove flaky,ktore sa castejsie vyskytuju v tehotenstve,

99kabala
23. máj 2014

Priame opaľovanie na slnku v treťom trimestri určite nie. Hrozí predčasne odlučovanie placenty, čo je veľmi nebezpečné pre dieťa i pre maminu. Budeš sa opaľovať, keď budeš bábo kočiíkovať🙂). Keď to nevyjde, tak nabudúci rok si to vynahradiš. Teraz je dôležité bábätko v brušku a všetko okolo neho.

katusap
23. máj 2014

Neodporuca sa to, nakolko sa brusko priamym slnkom prehrieva a hrozi odlucenie placenty.

katulienkax
23. máj 2014

Ked sa budeš opaľovať vytvoria sa si škvrny a nebude to pekne , mne sa vytvorili a to som si bruško neprehrivala , len trosku a aj tak tie hnusne škvrny boli ale môžes ležať pod stromom a tak

csenibaba
23. máj 2014

Ahoj,ja ked som bola s dcèrkou tehotná náhodov som zaspala na slnko a spálulo my brucho a o mesiac na to sa my narodila dcèrka krásnou stmavou pokozkou -hoci nikto v rodine nemá takú krásnu farbu pleti🙂

lucopeda
23. máj 2014

ja som travila vacsinu casu vonku kedze termin som mala v septembri a leto bolo horuce, no pozor na priame slnko, kedze mas teraz "vymenene hormony" velmi rychlo opaluje 🙂

nativanativa
23. máj 2014

Aj ja som sa opalovala, kludne bež 😉

petulawink
24. máj 2014

ja som tiez v pohode chodila sa opalovat,ale nemohla som byt dlho na slnku,lebo brusko,ked som otocila k priamemu slnku,tak som hned dostavala kopance,malej to vadilo🙂

sarinka2012
24. máj 2014

Problem je prehrievanie,nie opalovanie,samozrejme to spolu ale suvisi,takze opalovat sa kludne možes,ale brusko si treba chranit pred priamim slnkom 🙂

wewe22
24. máj 2014

ja som sa slnila a nic sa nestalo ale brusko som si zvykla prikryt pareom