icon

Je používanie indukčnej varnej dosky bezpečné počas tehotenstva?

molu12
20. jún 2025

Ahojte, prosím vás používali ste niektorá v tehotenstve na varenie indukciu? Sú vaše deti v poriadku? Pýtam sa, pretože dnes som zistila, že by sa to vraj nemalo, že je tam nejaké riziko pre babatko 😡 Som v 12tom tyzdni tehotenstva a celý čas som na nej varila.. Som šokovaná, vôbec by ma nenapadlo, že by sa to nemalo...

Strana
z2
janai1
20. jún 2025

Ja vždy keď vidím takéto otázky tak si spomeniem na ten vtip, že "vy*ukal jej aj mozog z hlavy" 😂😂

doriiis
20. jún 2025
@janai1

Ja vždy keď vidím takéto otázky tak si spomeniem na ten vtip, že "vy*ukal jej aj mozog z hlavy" 😂😂

@janai1 ....pri takýchto témach mi napadne,že zjavne nebolo čo vys.kat

luliu
20. jún 2025

Si tehotná, môžeš jest a robiť takmer všetko, môžeš variť na indukcii, môžeš používať mobil, môžeš používať zdravý sedliacky rozum .....

jaga18
20. jún 2025

Keď tam budeš variť alkohol, či iné "šmakotiny", tak áno, môže to babu uškodiť

guudy
20. jún 2025

@molu12 najdes sa coskoro na zltom slonikovi🙂

really8
20. jún 2025

@molu12 svata sprostoto. Ani mikrovlnku nesmies!!! A ihned vypni wifi aj data!!! Aj mobil aj pc

mandarinka555
20. jún 2025

@molu12 Prišlo tehotenstvo, takže mozog odišiel...

dkethe
20. jún 2025
@doriiis

@janai1 ....pri takýchto témach mi napadne,že zjavne nebolo čo vys.kat

@doriiis mna zas pri takychto temach vzdy napadne, ze kedysi sa tehotnym zenam robilo rtg pre zobrazenie plodu.

doriiis
20. jún 2025
@dkethe

@doriiis mna zas pri takychto temach vzdy napadne, ze kedysi sa tehotnym zenam robilo rtg pre zobrazenie plodu.

@dkethe ...a čo to s tým má spoločné?

dkethe
20. jún 2025
@doriiis

@dkethe ...a čo to s tým má spoločné?

@doriiis ? No ze to bolo povazovane za bezpecne.

nikpa
20. jún 2025

@molu12 aj ja som šokovaná, opäť a zas som šokovaná z otázky jednej tehotnej ženy...

jesenzima
20. jún 2025

@molu12 😂😂😂 prepáč, ale tvoje dieťa, ak bude inteligenciou po tebe, tak už horšie od indukcie to byť nemôže 😂😂😂

esther100
20. jún 2025

Dúfam že ani neješ ovocie ,zeleninu , mäso...kupované v obchode.dúfam,že ani nepoužívaš telefón,mikrovlnku a nedýchaš tento vzduchu, lebo všetko škodí

januska12323
20. jún 2025

Dúfam, že je to len zas blbý pokus o vtip.

volterra
20. jún 2025
@esther100

Dúfam že ani neješ ovocie ,zeleninu , mäso...kupované v obchode.dúfam,že ani nepoužívaš telefón,mikrovlnku a nedýchaš tento vzduchu, lebo všetko škodí

@esther100 a vieš , že kyslík je vysoko výbušný a teda nebezpečný plyn ? 😉

natalka13
20. jún 2025

Kde si to dnes zistila? Machala rozoraval so Simkovicovou na TV Slovan🙈

kiki68
20. jún 2025

Ano cely cas, dve deti, su oki

kvietok1233
20. jún 2025

Bože autorka sa normálne niečo pýta a vy jej tu nedávate že jej odišiel mozog a neviem čo lebo je tehotná. Môžete sa hanbiť. Ak nemáte normálnu odpoveď, iba výsmech tak radšej nereagujte.

petracandle
20. jún 2025

@molu12 nie nemôžeš..milióny domácností vlastniacich indukčné dosky prešla počas tehotenstva na varenie na propán butáne 😃😃

prasiatko30
20. jún 2025

Ak tak strasne nechces varit tak povedz muzovi normalne, ze ta to nebavi a nevymyslaj sproste teorie😅😅😅😅

jesenzima
20. jún 2025
@kvietok1233

Bože autorka sa normálne niečo pýta a vy jej tu nedávate že jej odišiel mozog a neviem čo lebo je tehotná. Môžete sa hanbiť. Ak nemáte normálnu odpoveď, iba výsmech tak radšej nereagujte.

@kvietok1233 na túto otázku normálna odpoveď neexistuje 🤦 ani táto otázka by nemala existovať ...

esther100
20. jún 2025
@kvietok1233

@kvietok1233 pozri..ja tiež nemám rada keď sa niekto do niekoho začne hneď navážať,ale odtiaľ potiaľ.tiez som tehotná a občas si poviem,že osprostievam ,ale toto je moc.

basska_b
20. jún 2025
@dkethe

@dkethe Tusim kvoli panve urobili RTG, ze ci neni uzka na porod 🤦🏻‍♀️

deniiisia
20. jún 2025

Pouzivala kazdy den a je v poriadku

kvietok1233
20. jún 2025
@esther100

@kvietok1233 pozri..ja tiež nemám rada keď sa niekto do niekoho začne hneď navážať,ale odtiaľ potiaľ.tiez som tehotná a občas si poviem,že osprostievam ,ale toto je moc.

@esther100 tak áno ale na internete píšu všeličo, nečudo že sú ľudia zmatení. Ja som si ju kúpila a tiež čítala že to vraj nie je dobré na srdce 😃 neviem čo je na Tom pravdy ale zatiaľ mi nič nie je tak neriešim 😃

alkoholik
20. jún 2025

Tak ju odpojte a ked budete potrebovat varit tak pekne po staru. Sup na balkone urobit ohnisko,vytrhat par parkiet a pekne varit.

diewcatqoo
20. jún 2025

No neviem, ja by som to nepouzivala. Co si, ani mikrovlnku. Ja som ani vodu z vodovodu nepila, lebo su tam rozne bakterie. Nechavala som si vozit vodu z alpskeho ladovca v skle. Aj zuby som si umyvala specialnou zubnou pastou. Kozmetiku som tiez pouzivala len taku pre tehotne.
Nepouzivala som v tehotenstve ani eurobankovky, lebo Magian hovoril, ze je tam satanovo znamenie.

natalka13
21. jún 2025
@dkethe

@dkethe v ktorych rokoch sa preventivne robilo rtg tehotnym?

lenkapriezvisko
21. jún 2025

@molu12 😮😮😮 ahoj. Čosi nepoužívaj ani indukcie ani varné dosky ohrozujú tvoje zdravie. Určite si založ oheň a na Tom var... ženy niektoré sa ozaj spamätajte

barju
8. júl 2025

@molu12 mňa by zaujímalo kde si to zistila, Internet?jedna pani povedala?

Strana
z2