Je používanie indukčnej varnej dosky bezpečné počas tehotenstva?
Ahojte, prosím vás používali ste niektorá v tehotenstve na varenie indukciu? Sú vaše deti v poriadku? Pýtam sa, pretože dnes som zistila, že by sa to vraj nemalo, že je tam nejaké riziko pre babatko 😡 Som v 12tom tyzdni tehotenstva a celý čas som na nej varila.. Som šokovaná, vôbec by ma nenapadlo, že by sa to nemalo...
Si tehotná, môžeš jest a robiť takmer všetko, môžeš variť na indukcii, môžeš používať mobil, môžeš používať zdravý sedliacky rozum .....
Keď tam budeš variť alkohol, či iné "šmakotiny", tak áno, môže to babu uškodiť
@molu12 Prišlo tehotenstvo, takže mozog odišiel...
Dúfam že ani neješ ovocie ,zeleninu , mäso...kupované v obchode.dúfam,že ani nepoužívaš telefón,mikrovlnku a nedýchaš tento vzduchu, lebo všetko škodí
Dúfam, že je to len zas blbý pokus o vtip.
Kde si to dnes zistila? Machala rozoraval so Simkovicovou na TV Slovan🙈
Ano cely cas, dve deti, su oki
Bože autorka sa normálne niečo pýta a vy jej tu nedávate že jej odišiel mozog a neviem čo lebo je tehotná. Môžete sa hanbiť. Ak nemáte normálnu odpoveď, iba výsmech tak radšej nereagujte.
@molu12 nie nemôžeš..milióny domácností vlastniacich indukčné dosky prešla počas tehotenstva na varenie na propán butáne 😃😃
Ak tak strasne nechces varit tak povedz muzovi normalne, ze ta to nebavi a nevymyslaj sproste teorie😅😅😅😅
Bože autorka sa normálne niečo pýta a vy jej tu nedávate že jej odišiel mozog a neviem čo lebo je tehotná. Môžete sa hanbiť. Ak nemáte normálnu odpoveď, iba výsmech tak radšej nereagujte.
@kvietok1233 na túto otázku normálna odpoveď neexistuje 🤦 ani táto otázka by nemala existovať ...
@kvietok1233 pozri..ja tiež nemám rada keď sa niekto do niekoho začne hneď navážať,ale odtiaľ potiaľ.tiez som tehotná a občas si poviem,že osprostievam ,ale toto je moc.
Pouzivala kazdy den a je v poriadku
@kvietok1233 pozri..ja tiež nemám rada keď sa niekto do niekoho začne hneď navážať,ale odtiaľ potiaľ.tiez som tehotná a občas si poviem,že osprostievam ,ale toto je moc.
@esther100 tak áno ale na internete píšu všeličo, nečudo že sú ľudia zmatení. Ja som si ju kúpila a tiež čítala že to vraj nie je dobré na srdce 😃 neviem čo je na Tom pravdy ale zatiaľ mi nič nie je tak neriešim 😃
Tak ju odpojte a ked budete potrebovat varit tak pekne po staru. Sup na balkone urobit ohnisko,vytrhat par parkiet a pekne varit.
No neviem, ja by som to nepouzivala. Co si, ani mikrovlnku. Ja som ani vodu z vodovodu nepila, lebo su tam rozne bakterie. Nechavala som si vozit vodu z alpskeho ladovca v skle. Aj zuby som si umyvala specialnou zubnou pastou. Kozmetiku som tiez pouzivala len taku pre tehotne.
Nepouzivala som v tehotenstve ani eurobankovky, lebo Magian hovoril, ze je tam satanovo znamenie.
@molu12 😮😮😮 ahoj. Čosi nepoužívaj ani indukcie ani varné dosky ohrozujú tvoje zdravie. Určite si založ oheň a na Tom var... ženy niektoré sa ozaj spamätajte

Ja vždy keď vidím takéto otázky tak si spomeniem na ten vtip, že "vy*ukal jej aj mozog z hlavy" 😂😂