Je povinná zubná prehliadka v tehotenstve?
Ahojte chcela by som sa opýtať či je povinná prehliadka u zubára v tehotenstve... Resp. či je povinné mať razitko v knižke
@yelka8 mas pravo na 2 preventivky pocas tehu,tak preco to nevyuzit a na druhej strane zubky vedia narobit velke coro moro a v niektorych pripadoch aj ohrozit plod. A pri prijme do porodnice mi kontrolovali peciatky od zubara.
nie je povinné mať razítko od zubára v tehotenskej knižke, ale na preventívku máš nárok . Mne osobne to nikto nekontroloval 😉
ahoj, ani ja som pocas oboch tehotenstiev nedostala u zubarky razitko do tehotenskej knizky, ani mi to nikto pri porode nekontroloval. U zubarky som bola v oboch pripadoch na preventivke iba raz - pri druhom tehotenstve som mala jeden kaz, ale ten som si dala urobit az po porode, bala som sa, ze by ma napinalo, kedze mi byvalo zle 🙂
osobne odporucam radsej ssi zuby strazit ajocas tehu,ja som nato kaslala predtym,pocas tehu som chodila k zubarke a po porode zase nie,teraz ma dcerka 2 roky a ja som u zubarky asi kazdy druhy tyzden,uz nikdy by som to tak nezanedbala ako vtedy

ahoj ja som ziadne razitko do knizky nedostala len som zubarke povedala ze som tehotna a mas ako tehotna narok pocas tehotenstva na 2x bezplatnu navstevu tak preco to nevyuzit 😉