Je pravda, že pri chlapcoch ste strašne unavená?
Je pravda že pri chlapcoch ste strašne unavená že chlapci moc nemusia sladké ako dievčatá
Mne v teho chutili langoše a vyprážaný syr. Mám dve dievčatá 🤣🤣 podľa tohto mi ich asi teda v pôrodnici vymenili
@raczova1997 všetko jw to mýtus, či čakáš chlapca alebo dievča tehotenstvo vyčerpáva v oboch prípadoch .. a v tehotenstve sú chute miešané, jedla som sladké a mám chlapca
To kazdy vecer budes spekulovat s takymi temami? 😅
Ty kokos …to kto vymýšľa takéto témy? Absolvent pomocnej školy? 😳😳
@pribinak @lucia13022023
dievcata nedavno je tu tiez zalozena taka tema - ze ake mate chute take budete mat pohlavie dietata, dokonca sa to tam zvrtlo, ze urcenie pohlavia podla prstena 🙈 Ja sa potom necudujem, ze ked niekomu povies nazov "modry konik" tak sa chytaju za hlavu lebo sa tu schadza debilita naroda a taka plodi dalej....
aha, vy ste pochopili otázku? lebo ja nie 😂😂
Moji chalani maju radi sladke a nie som pri nich unavena (maju 13 a 10) 🤣
Ja som pri chlapcovi unavena, odkedy sa narodil, uz takmer 8r.
Moja statistika-viac som boka unavena pri dievcatach.
Je to blbost ako vsetky tieto povery. Mam 3deti (syn a 2xdievca) a kazde tehotenstvo ine. Ine chute, ine nalady, problemy, atd. Aj po narodeni je kazde dieta ine a nic co sedelo u predosleho neplati na ostatne.
Bola som rovnako unavena a zrala som sladke v tehotenstve s dievcatom, aj s chlapcom. Rovnake chute na sladke a rovnaka unava zostali u oboch aj po narodeni a syn teda sladke moze az az.
Ja som teda čakala len chlapcov, ale unavená som nebyvala a sladké som jedla.
@lucia13022023 tak ono je fakt, ze donosit chlapca je pre zenu tazsie, toto normalne vyskumali, ma to nejaky dovod, telo reaguje nejak inak. Tiez je tam vraj vacsi nabeh na problemy s tlakom. Ale tak veaj kazde tehu stoji zenu 10 rokov zivota po tej biologickej stranke opotrebovania tela.
@kiki68 daj mi link na článok.
@lucia13022023 https://www.sciencedaily.com/releases/2022/04/2... v slovencine asi nic neni, ale pise sa tam o funkcii placenty a o tom, ze chlapci su v tomto smere narocnejsi.
Ja som pri synovi sladké jedla, mala som nevoľnosti, krajšiu pleť a schudla som, rodila som ľahšia ako keď som otehotnela. Moja sestra ma 2 dievčatá, mala nevoľnosti, jedla co jej prišlo pod ruku aj o pol noci tlacenku s octom a cibuľou, nevoľnosti mala skoro do 8meho mesiaca, bola krajšia, brucho mala špicaté, ja guľaté. Nič nám nesedelo presne. Ale napríklad ja som hneď vedela ze bude chalan a ona ze bude mat babu.
ja som bola unavená nonstop , bez energie, jedla som len slané , na vsetlo sladké som škaredo pozerala a hľa v 21tyždni na morfológickom sa ukázalo krásne dievčatko 🙂 čiže za mna všetky príznaky chlapec/dievča úplný opak 🙂 a nevoľnosti som nemala , nezvrácala som ani ra
Ja čakám dievča a sladké nemôžem ani cítiť. A pol dňa prespím, takže u mňa to určite neplatí.

Nie, sme v roku 2025, hádam takýmto veciam už dospely človek co bude mať dieťa neverí.