Je sex počas tehotenstva trikrát denne ok?
Ahojte,
som v 23 tyzdni tehotenstva a mojemu manzelovi nestaci sex 3 krat denne.Pritom ked som nebola tehotena mu stacilo iba raz.Co si mam o tom mysliet?
@merivoj sama je to najlepsie, hlavne v tehu...ziadne predsudky z bolesti, ani z ublizenia si na krcku maternice a podobne...a ani ziadne spermie nie su v tele, takze "bezpecny sex"...potreba je ukojena, zena spokojna a bez zdravotnych nasledkov...ja to tiez robim sama a nehanbim sa za to...je to prirodzene podla mna...chlapi to robia sami bezne, tak preco by zeny nemohli...sme predsa rovnopravni, ci?...🙂
Kocky...dakujem vam za vase nazory a postrehy 🙂
Evidentne nikde nerobi a ani doma nic, potom by len ondil...to ho nevies zamestnat, lajdaka?
okrem toho neverim, ze to robite 3x denne 30 dni v mesiaci.....dobra hovadina
Baby my sme predtym tak 2-3 krat :D teraz aj 5 :D a to mam jamajcana :D :D urcite to neskodi
@zlatarybka29 neviem,preco prispievas na rok stary prispevok.Aha,až teraz som si vsimla ze mas Jamajcana a dala si nam vediet.Tak pekny sex
My sme to nerobili od septembra minuleho roka.Fuu az ked to citam tak som si uvedomila ze ako dlho to je.Bola som tehotna a nedalo sa,teraz som mesiac po porode a este sa neda.Zasita jak hrom a dost sa toho bojim ☹
@luta13 máte pravdu 🙂
V sexe ide o kvalitu a nie o kvantitu😉
komenty nasledujuce po mojom komente ma pobavili 😂

@dionyzka PRESNE TAK!!!...ako si napisala...chlapov je na svete dost a su medzi nimi aj taki, co si vazia zenu a aj stav, ze rodila dieta im nie je cudzi a dokazu cakat, kym pre ZENU nadide ten spravny cas a chut na milovanie...😉