icon

Je sex počas tehotenstva trikrát denne ok?

jumi2009
29. jún 2015

Ahojte,

som v 23 tyzdni tehotenstva a mojemu manzelovi nestaci sex 3 krat denne.Pritom ked som nebola tehotena mu stacilo iba raz.Co si mam o tom mysliet?

Strana
z2
gagik
29. jún 2015

Tak jeho sa opytaj co si mas o tom myslet, ale ja si myslim ze to nie je velmi bezpecne pre babo.

atkavnatka
29. jún 2015

3krat DENNE? mne je moc tyzdenne 🙂

stellamaris
29. jún 2015

@jumi2009 ked to tebe vyhovuje,nie je co riesit 😉

alizabka
29. jún 2015

pre niektorych muzov su ich tehotne zeny pritazlivejsie ... niezeby inak neboli, ale s niektorymi muzmi robi tehotna zena divy ... ale kazdopadne, ak mas pocit, ze je to na teba vela (na mna by teda urcite bolo), alebo ze by to mohlo byt nebezpecne pre babo, skus sa s nim porozpravat ... spravny chlap by to mal pochopit 🙂

mokon
29. jún 2015

žeby prázdniny?

lucinocka
29. jún 2015

@jumi2009 myslim, ze zbytocne ohrozuje krcok...co s nim trepu tehotenske hormony?

nevenka
29. jún 2015

moje nervy, ja mam furt nejake bakterie premnozene, ze ma to furt pali a furt si tam musim daco dvat, my tak mozno raz za mesiac, sa premozem...som v 30.tt a teda tie kopance k tomu, polohu si neviem nijaku pohodlnu najst, no bleee...ak sa citis ok, tak kludne sexujte, len co bude po porode, ako si zvykne na tu abstinenciu 😀

eri28
29. jún 2015

@jumi2009 mozno ho viac pritahujes ako tehulka, niektorym sa zda velmi sexi brusko.Snad to neni kazdy den to by asi dlho nevydrzal.Jedine ze by mal neaku poruchu, ale chorobam nerozumiem, skus nieco vygooglit.A hlavne sa s nim porozpravaj mozno ma viac stresu a berie to ako nieco proti stresu to mi nevieme.

jumi2009
autor
29. jún 2015

Vravela som mu,ze by sme to mali obmadzit.

mihula
29. jún 2015

@jumi2009 mysli si o tom co chces.Ak mu nestaci sex 3x za den tak mu predsa musis vyhoviet,lebo by si bola za zlu manzelku.A daj si pozor aby ti aj svokra nepohrozila,ze ty hnusna a nechapava.....
pane boze,co sa vsetko clovek nedočita,kam az siaha zenska hlupost-prepac

mihula
29. jún 2015

@stellamaris jej to predsa nevyhovuje,inak by to tu neriesila-vyjadri sa k problemu

mihula
29. jún 2015

@jumi2009 ty nechodis do roboty?lebo ak ano tak 3x za poobedie mne pridete ako zajace

jumi2009
autor
29. jún 2015

@mihula ...nedjde tu o to ci mu vyhoviem,alebo nie...len som chcela vediet vas nazor a ako je to u vas

stellamaris
29. jún 2015

@mihula podla mna nie je problem,mat sex 3x denne,ved je v polovici tehotenstva.Snad ku koncu tehu obmedzit sex,to ano.Inak nevidim ziaden problem.Jej muzovi sa jednoducho paci tehotna zena a je pre neho pritazliva.
inak moj manzel ho plne chape,tiez som sa mu velmi pacila v tehu a casto bol aj sex 😉 Mne to nepripada,zeby sa parili ako zajace......kazdemu podla chuti 😉

mihula
29. jún 2015

@jumi2009 no u nas je to vtedy ked my chceme,ale ja nie som tehotna a v tom je ten rozdiel.A nechapem co riesis čo chce chlap,ries to čo chces ty

vikusss
29. jún 2015

3x denne?? ja ani tehu nie som a ríde mi to moc... :D ale ked vám chutí a citis sa ok tak preco nie ved sex je v podstate relax tak preco si neuzit no nie ?

luta13
29. jún 2015

@jumi2009 waau..3x denne? tak to by som ju mala zodratu...my spolu spime 1x do tyzdna, aj to len rychlovku cez vikend, ked syn spi, inak nemame kedy, kedze manzel kazdy den robi od rana a niekedy aj soboty...a po praci je K.O.! z roboty....a to zaciatkom 2.trimestra ani nechcel, lebo ho odpudzovalo brusko a predstava, ze tam je nase dieta...pri prvom tehu sme spolu spali za cele tehu asi 5x, lebo sme sa bali, ze ublizime nejak babätku...ja by som na Tvojom mieste zavelila a manzel by mal spomalit, kedze ide o Tvoje a babätkovo dobro...ak Ti to je prilis, tak mu povedz, ze to odmietas a hotovo...ak ma castejsiu potrebu, nech si pomoze sam...ja by som to tak riesila...🙂

moni244
29. jún 2015

@jumi2009 to už aj ženy na MK majú za teba myslieť? 😉 😉 😉

ivca88
29. jún 2015

Rybka,., to je moc.... ozaj ...
Chudak krcok...a este ak aa do teba robi...tak spermie obsahuju oxytocin....a on otvara krcok...a este ti tam zanesie bakterie...
Ako je to super ze sa mu pacis tehotna....ale ty nie si zajacik ci jeho sluzka,..
Ty si zena a buduca matka,... ak je normalny tak to pochopi a obmedzi...
Ale podla mna 3x denne a dlhsiu dobu ako 2-3 mesiace ,.. to neni normalne... tam musi byt nejaka porucha v hormonoch...

ivca88
29. jún 2015

a inak.... nebolia ho gule ??? 😀 😀 ako prepac... my sme na svadobnej ceste takto santli 12 dni....a moj muz ma potom mesiac ani holu nechcel vidiet 😀 vraj take bolesti este nikdy nemal...

nair
30. jún 2015

Podľa mňa sa manželovi treba zamestnať.. A ak je, tak mu nadeliť trochu práce aj okolo domácnosti, ktovie, či bude aj potom vládať 😉

cmulinko
30. jún 2015

@jumi2009 co mas robit? Vypnut internet a spytat sa manzela.

katrin21
30. jún 2015

to su mi temy toto.. 😀

zuzkanik
30. jún 2015

🙂

gabrielita1610
30. jún 2015

@jumi2009 prepac ,ale toto je fakt moc ,on nema RUKY ? ja niesom tehotna ,sex mame casto ,ale pocas tehu 3x za cele ,nie kazdy den a este aj to mi tvrdlo brucho ...........Muz ma respektovat tvoje pocity si tehotna a nie mysliet na to ako uspokojit svoju potrebu ,ak to nevadi tebe tak si to potom uzite :D

nevenka
30. jún 2015

kazda zena to vnima v tehu inak, ja na to v tehu fakt nemam chut, okrem toho mame 1,5 rocneho synceka, takze som totalne KO...asi by si sa nepytala, keby ti to nevadilo...jednoducho ak je to na teba moc, tak mu to treba normalne povedat a mal by to pochopit, kazdy normalny chlap to pochopi a ak nevydrzi, tak ako pisu ine baby, ma ruky predsa...ja by som kazdemu jednemu chlapovi, co sa nevie ovladat, dopriala aspon jedno tehotenstvo prezit so vsetkym, co k tomu patri, aj s porodom bez ipiduralky, a potom hned po sestonedeli alebo este pocas neho od neho vyzadovala sex...vsak na jednom prse moze mat zavesene babo, a s druhym sa da robit nieco ine, nie? A ze ma nastrih a ranu tam dolu ako svet? No a? Ved mne treba sex, je to moja potreba a pravo! Takto sa niektori chlapi dokazu spravat k zene. A este ked im neda, tak su schopni sa vyhrazat milenkou. Zena, ktora koji, moze mat xy problemov ako s prsiami a tiez tam dolu, moze byt vycerpana strasne dlhu dobu a jednoducho niekedy hormony nepustia...keby chlapi vedeli, kolkokrat sa zena ponizuje a premaha sa, len aby bol doma klud...no a obvinovat zenu, ze nechce, to je teda ucta! 🙄

dionyzka
30. jún 2015

@jumi2009 je to vela ci malo - to je uz na vas. Brala by som ohlad na krcok a trochu zmiernila. Samozrejme, este zalezi od toho, ako bolo dieta pocate, prirodzene, umelym oplodnenim, ci ide o rizikove tehotenstvo alebo nie, ci si v poriadku a tiez nie je zanedbatelne ako sa citis - ak to robis len kvoli tomu, lebo manzel vyzaduje a Ty nechces, porozpravala by som sa s nim, ze je to pre Teba privela.

Inak plne suhlasim s @nevenka. V odbornej literature sa pise, ze podla vyskumov je rok po porode rok nevier, pretoze muzi maju s partnerkou, ktora porodila, obmedzeny sex. Takze to riesia asi tou najhorsou cestou - podla mna. Za normalnych okolnosti, by som s chlapom diskutovala, keby si nasiel milenku - ze teda, co sa stalo. Ale po porode nie - u mna ihned zbalene a tasku pred dvere. Vynosit, porodit dieta je fyzicky narocne a telo potrebuje doliecenie - ak to nemieni brat do uvahy, nestoji mi za to, aby som zila po jeho boku.

merivoj
30. jún 2015

Keď bola tehotná, moja kamaratka robila to 5 krát denne, ale sama 😎

nevenka
30. jún 2015

@dionyzka

plne suhlasim...ja som mala porod, ktory by sa dal oznacit ako bezproblemovy, ale po nom zacalo peklo - bolo mi strasne zle a maly na JIS-ke, bala som sa, ze mi umrie, potom ked uz bolo dobre, tak som sa zase bala, ze umrie hladom, nie a nie sa prisat, ja vela mlieka, krmenie, odsavanie, par minut spanku, dokolecka...po 3 mesiacoch som sedela u psychiatricky a pytala si lieky, lebo inak skocim z okna - poporodna depresia, nech sa paci! Tak a kebyze mam muza, co nevie, co od "radosti", tak by som ho asi tiez poslala niekam...

Po 10 mesiacoch uz to fyzicky bolo ok, aj co sa sexu tyka, ale mne proste ten prolaktin znizuje chut...no a prave v obdobi okolo 12 mesiacov, to uz som bola tehotna znovu 🙂

V tehu ak mozete, a nevadi i to, tak si to uzite, kazdemu to prajem, hoci ja mam smolu, a moj muz chudak tiez...ale zase je chapavy a ked to inak nejde, tak ma tie svoje ruky...alebo moje...vsak no... 😝

luta13
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2