Je skener v obchode škodlivý pre tehotné ženy?
Ahojte, som tehotná a tak ma napadla taká vec - môže skener v obchode nejakým spôsobom ohrozovať zdravie? Myslím tie pokladne, čo si sami skenujeme tovar, že keď sa nechtiac oskenujem môže to vadiť mne, alebo bábätku? Alebo či sa niečo stane s tou oskenovanou potravinou, ktorú potom zjem. A ešte čo tie senzory, skenery pri dverách obchodov, čo kontrolujú, či sme niečo neukradli? Tiež nás to nejak osníma, skenuje. Nevadí to miminku, nemôže ho to nejak negatívne ovplyvnit na zdraví a vývoji?
@anonym_737fc9 a aký je rozdiel, keď si to blokuje sama tehotná zákaznícka, alebo je za kasou ceky deň tehotná predavačka?
@marhulka13 no veď predavačke sa narodí pokladňa,zákazníčke iba skener
@pralinka25 vraj je tam zakódované číslo 666 a interpretujú to s textom Zjavenie Jána 13:17-18
@anonym_29c079 tak toto prekonalo skutocne vsetky moje fantazie 😀
kukam kukam sestky nevidim ale zas nie kazdy ma asi dar vidiet 😀 kde presne maju byt?
@pralinka25 uz neviem "co je za tym" a co na nich skodi, ale ked som ten web kde to predavali citala, tak u mna doslo k zastave mozgu. Tam boli k dispozicii kadejake sprostosti, ktore zarucovali nesmrtelnost, vratane nejakych magnetickych ramov do vchodovych dveri, ktore mali zabranit vstupu zlych sil. Vtedy som si predstavila ako to nejeke zienky namontuju a svokrusa ostane pred dverami, lebo dnu ju nepusti silove pole 😅
@viestta svokrusa 😂 ale aky uzasny biznisplan
@anonym_29c079 tak toto prekonalo skutocne vsetky moje fantazie 😀
kukam kukam sestky nevidim ale zas nie kazdy ma asi dar vidiet 😀 kde presne maju byt?
@pralinka25 Dlhé čierne čiary na začiatku, v strede a na konci kódu slúžia ako synchronizačné značky – pomáhajú skeneru rozpoznať začiatok, stred a koniec kódu.
Tieto značky nepredstavujú číslo 6 – hoci vizuálne môžu pripomínať čiaru, ktorá sa používa aj pri kódovaní čísla 6, ich význam je odlišný.
Niektorí ľudia si nesprávne vyložili synchronizačné značky v čiarových kódoch ako tri šestky, čo viedlo k konšpiračným tvrdeniam, že čiarové kódy sú „diabolské“ alebo „satanistické“.
@pralinka25 Dlhé čierne čiary na začiatku, v strede a na konci kódu slúžia ako synchronizačné značky – pomáhajú skeneru rozpoznať začiatok, stred a koniec kódu.
Tieto značky nepredstavujú číslo 6 – hoci vizuálne môžu pripomínať čiaru, ktorá sa používa aj pri kódovaní čísla 6, ich význam je odlišný.
Niektorí ľudia si nesprávne vyložili synchronizačné značky v čiarových kódoch ako tri šestky, čo viedlo k konšpiračným tvrdeniam, že čiarové kódy sú „diabolské“ alebo „satanistické“.
@anonym_29c079 🙈 wow

@marhulka13 samoobslužná pokladňa
@anonym_737fc9 a aký je rozdiel, keď si to blokuje sama tehotná zákaznícka, alebo je za kasou ceky deň tehotná predavačka?