Je test Trisomy najspoľahlivejší pre zdravie bábätka?
Ahojte 🙂 chcem sa informovat na tieto testy .. ktory sa najviac oplati … a ci napriek tomu ze boli testy v poriadku babatko bolo aj tak nakoniec chore dakujem
ja som si dala trisomy ten kompletny, a je ma sanca, ze ak ti vyjdu negativne testy, ze by babu nieco bolo, jedine ak by boli zamene vzorky, alebo nejak znehodnotene. urcite by som do toho isla este raz
@babushkaem dakujem mala si ten panorama ? Ci nieco take podobne 🙂 ?
Ja som si dala trisomy complete vyslo vsetko ok a aj babo je zdrave.napriek tomu ze tripple ukazoval 1:20
dala som si pri všetkých 3 , vyšlo všetko v poriadku , aj tak bolo a to teda triplle čo preplaca poistovne , no uprimne neviem načo to vôbec robia
a pozeram že rozširili tie testy, za mna super
Vsetky tieto testy su rovnako spolahlive.
dala som si pri všetkých 3 , vyšlo všetko v poriadku , aj tak bolo a to teda triplle čo preplaca poistovne , no uprimne neviem načo to vôbec robia
a pozeram že rozširili tie testy, za mna super
@sara07 lenže Tripple a to co sa pýta autora su diametrálne odlišne testy
@sara07 lenže Tripple a to co sa pýta autora su diametrálne odlišne testy
@babushkaem však trisomy som si dávala robit , že ich aj rozširili
@babushkaem však trisomy som si dávala robit , že ich aj rozširili
@sara07 tie Nipt testy su si konkurencia, cize jasne ze ponukaju uz viac a viac . Aby ludia nesli ku konkurencii

ja som si dala trisomy ten kompletny, a je ma sanca, ze ak ti vyjdu negativne testy, ze by babu nieco bolo, jedine ak by boli zamene vzorky, alebo nejak znehodnotene. urcite by som do toho isla este raz