icon

Je test Trisomy najspoľahlivejší pre zdravie bábätka?

lili246
13. aug 2025

Ahojte 🙂 chcem sa informovat na tieto testy .. ktory sa najviac oplati … a ci napriek tomu ze boli testy v poriadku babatko bolo aj tak nakoniec chore dakujem

babushkaem
13. aug 2025

ja som si dala trisomy ten kompletny, a je ma sanca, ze ak ti vyjdu negativne testy, ze by babu nieco bolo, jedine ak by boli zamene vzorky, alebo nejak znehodnotene. urcite by som do toho isla este raz

lili246
autor
13. aug 2025
@babushkaem

ja som si dala trisomy ten kompletny, a je ma sanca, ze ak ti vyjdu negativne testy, ze by babu nieco bolo, jedine ak by boli zamene vzorky, alebo nejak znehodnotene. urcite by som do toho isla este raz

@babushkaem dakujem mala si ten panorama ? Ci nieco take podobne 🙂 ?

saxana000
13. aug 2025

Ja som si dala trisomy complete vyslo vsetko ok a aj babo je zdrave.napriek tomu ze tripple ukazoval 1:20

sara07
13. aug 2025

dala som si pri všetkých 3 , vyšlo všetko v poriadku , aj tak bolo a to teda triplle čo preplaca poistovne , no uprimne neviem načo to vôbec robia
a pozeram že rozširili tie testy, za mna super

kiki68
13. aug 2025

Vsetky tieto testy su rovnako spolahlive.

babushkaem
13. aug 2025
@sara07

dala som si pri všetkých 3 , vyšlo všetko v poriadku , aj tak bolo a to teda triplle čo preplaca poistovne , no uprimne neviem načo to vôbec robia
a pozeram že rozširili tie testy, za mna super

@sara07 lenže Tripple a to co sa pýta autora su diametrálne odlišne testy

sara07
13. aug 2025
@babushkaem

@sara07 lenže Tripple a to co sa pýta autora su diametrálne odlišne testy

@babushkaem však trisomy som si dávala robit , že ich aj rozširili

kiki68
13. aug 2025
@sara07

@babushkaem však trisomy som si dávala robit , že ich aj rozširili

@sara07 tie Nipt testy su si konkurencia, cize jasne ze ponukaju uz viac a viac . Aby ludia nesli ku konkurencii

sara07
13. aug 2025
@kiki68

@sara07 tie Nipt testy su si konkurencia, cize jasne ze ponukaju uz viac a viac . Aby ludia nesli ku konkurencii

@kiki68 aha to som nevedela, ja ked som si davala robit , tak bola len jedna firma a dokonca pri prvom dietati som bola prva v meste, to ešte riešili že ako čo vypisovat 😂

kiki68
13. aug 2025
@sara07

@kiki68 aha to som nevedela, ja ked som si davala robit , tak bola len jedna firma a dokonca pri prvom dietati som bola prva v meste, to ešte riešili že ako čo vypisovat 😂

@sara07 Ono je toho viac, nifty, trisomy, panorama, harmony, prenascan