Jedli ste údené v tehotenstve?
Mne v tehotenstve veľmi chutí slanina aj klobása. Nejak som ani nemyslela na to, že by sa to nemohlo. A štipľavé mi chutí tiež. Mäso mi veľmi chutí.
baby, v pohode aj klobasu, ale tepelne upravenu. pecenu/varenu. svojho casu bola velka afera, ked v jednej dedine pojedli klobasy obsahujuce svalovca (dostal sa tam z masa z diviny) - tepelnou upravou sa svalovec nici. takto v surovom stave to skoncilo pre tehotnu zenu (neviem, ci bola, jedna, ci viac) fatalne pre dieta. takze ano, v pohode tu obhajujte tehotenske chute na surove maso, majonezu zo surovych vajec atd. su veci, ktore nevies ovplyvnit ani predvidat, ale su veci, ktorym sa da vyhnut bez robenia zbytocneho stresu. (ja som jedla vsetko, s mierou, ale rizikove veci ako tatarak a pod by som do ust nedala)
2 tehotenstva, zjedla som vsetko co nezjedlo mna a baby su zdrave. Pri druhom som velmi vela slaniny, klobasy. Podla babiek vsevediet to isto bude chlapec. Heeeej heeej. Dievcatko

@jardia Nie neboj. Viac ti môže uskodit ten zbytočný stres. A nabudúce si ju uvar ked nevies odkial je.😉