icon

Jedli ste údené v tehotenstve?

55minnie55
30. aug 2015

Mne v tehotenstve veľmi chutí slanina aj klobása. Nejak som ani nemyslela na to, že by sa to nemohlo. A štipľavé mi chutí tiež. Mäso mi veľmi chutí.

Strana
z2
evittam
10. aug 2019

@jardia Nie neboj. Viac ti môže uskodit ten zbytočný stres. A nabudúce si ju uvar ked nevies odkial je.😉

jardia
Autor odpoveď zmazal
jardia
10. aug 2019

@evittam ďakujem ❤️

ukulela
10. aug 2019

baby, v pohode aj klobasu, ale tepelne upravenu. pecenu/varenu. svojho casu bola velka afera, ked v jednej dedine pojedli klobasy obsahujuce svalovca (dostal sa tam z masa z diviny) - tepelnou upravou sa svalovec nici. takto v surovom stave to skoncilo pre tehotnu zenu (neviem, ci bola, jedna, ci viac) fatalne pre dieta. takze ano, v pohode tu obhajujte tehotenske chute na surove maso, majonezu zo surovych vajec atd. su veci, ktore nevies ovplyvnit ani predvidat, ale su veci, ktorym sa da vyhnut bez robenia zbytocneho stresu. (ja som jedla vsetko, s mierou, ale rizikove veci ako tatarak a pod by som do ust nedala)

ancsika11
12. aug 2019

@jardia ahoj. nie určite si neuškodila. Ja som jedla všetko na čo som mala chuť.

kikuska555
12. aug 2019

2 tehotenstva, zjedla som vsetko co nezjedlo mna a baby su zdrave. Pri druhom som velmi vela slaniny, klobasy. Podla babiek vsevediet to isto bude chlapec. Heeeej heeej. Dievcatko

Strana
z2