icon

Jednorázový ultrazvuk u iného lekára

alien2603
5. mar 2015

Ahojte, potrebovala by som zistiť, či je niekde v BA možnosť ísť ku nejakému lekárovi/na súkromnú kliniku, aby urobil žene na požiadanie ultrazvuk (mimo tých 3, čo hradí poisťovňa) za nejaký poplatok?

silviatomas
5. mar 2015

Zavolaj si do gynfiv na recepciu.Povedz im aky ultrazvuk potrebujes.Su tam vsetci velmi mily,sestricky aj lekari.Ja som tam chodila pocas obidvoch tehu a som spokojna,mam tam aj svoju gynekologicku.

alien2603
autor
5. mar 2015

@silviatomas ďakujem, skúsim tam zavolať...

pribinak
5. mar 2015

Na priamu platbu tych ultrazvukov urobia kolko budes chciet, ja som chodila k mudr cunderlikovi, ma dobre sono a je to aj vyborny odbornik, ambulanciu ma v horskom parku

alien2603
autor
5. mar 2015

@pribinak ide o to, že ak má žena svoju gynekologičku, ktorá ale nema čas za poplatok urobiť aj iné utvz ako tie tri, hradené poisťovňou. Aj v takomto prípade nie je problém objednať sa?

lina129
5. mar 2015

@pribinak mozem sa spytat, kolko stoji ultrazvuk na priamu platbu? vdaka

pribinak
5. mar 2015

@lina129 cca 80e, ale to je cena za velky morfologicky okolo 20-22tt, tie male neviem,

pribinak
5. mar 2015

@alien2603 nema cas? Zmenila by som ju! Ty na priamu platbu mozes ist k hocikomu inemu, viackrat, len si to proste cvakas, poistovna ti preplaca vysetrenia u zazmluvnenej gynekologicky