Kam na amniocentézu?

javi37
27. nov 2012

Ahojte, prosím poraďte, ak máte skúsenosti, ktoré pracovisko si vybrať za účelom amniocentézy? Neviem nájsť na internete žiadne recenzie ani nič podobné.

ludmilaka
27. nov 2012

Ahojko, nerobia amnio v každej nemocnici? Pozerám, že si z RS, napr. u nás v BB nemocnici ju robia. Pokiaľ ide o recenzie....Myslím, že žiadna inštitúcia by si vedome nedovolila niečo zanedbať a hlavne nie pri takomto úkone. Ja by som na tvojom mieste išla do vašej alebo najbližšej nemocnice a tam ju absolvovala. Držím palce, nech je chlapček OK 😉

anndrea
27. nov 2012

Ahoj, daj si do vyhľadávača tu vo fóre slovo amniocentéza a nájdu sa Ti všetky témy ohľadom amnio a je ich tu dosť,aj ja som zakladala jednu, bola som na amniocentéze v Bratislave, v súkromnom centre, kde sú výsledky na druhý deň, ale platí sa to pozri si na google ak chceš: Novapharm, Želazničná nemocnica Bratislava. My sme sa rozhodli ísť na to súkrmne kvoly rýchlym výsledkom a robia to fakt odborníci, nikdy som neoľutovala tie peniažky...ja som mala veľmi zlé výsledky u môjho gynekológa na DS a to 1:48 čo je veľmi zlé 😒 ale naše nádherné bábatko Miuška bola zdravučká, a už má 2,5 roka 😉 takže hlavu hore, nech je bábatko zdravé

adeli79
27. nov 2012

ja som tiez z RS, bola som v BB. velmi mily pan doktor aj sestricka. ale samotny odber rovbia aj v Lucenci, no posielaju to aj tak do BB.

javi37
autor
27. nov 2012

@adeli79 Ďakujem za info a u ktorého dr. si bola v BB? Nevieš, či sa v LC, resp. BB dá doplatiť aj za prednostné výsledky?

adeli79
27. nov 2012

v BB sa da, stoji to cez 300 Eur. Ale plodova vodamusi byt cira, bez primesi krvi. Co sa u nas nepodarilo, kvoli placente. Bola som u MUDr.Schwartza.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre