Kedy je najlepšie zistiť pohlavie bábätka?
Ahojte, kedy okrem pôrodu, vám vie doktor s najväčšou pravdepodobnosťou povedať spravme pohlavie bábätka? Chceli by sme robiť párty na odhalenie pohlavia, tak že v ktorom týždni cca je to najlepšie spraviť. Ďakujem
alebo si dat urcit pohlavie z krvnych testov
V 20 ale nie vždy vidno.
Toto je blbosť?
Keby to robim takto vo velkom tak si to potvrdim 100% z krvnych testov
@ivik4 objednám u gynekológa, či niekde externe?
Moja gyn má v ambulancii reklamu na babygen, vygoogli si
Nám napísala do obálky v 12/13tt na 3D, gender reveal sme mali v 18/19tt, na valentína. Odvtedy pohlavie potvrdili ďalšie 2 usg takže sa v 12tt nemýlila 🙂
Najneskor v 20.tt pocas morfologickeho utz. Tam to uz bolo ozaj viditelne. Aj ja ako laik ze o ake pohlavie islo 🙂
na 100% iba krv... ja som mala byt tiez chlapec, a pri porode prislo prekvapenie..
Nifty/ trisomy Test a mas to na 100% prakticky uz v 12tt a tam je to z genetiky, cize to je na supu. Ked usg tak okolo 20tt na morfo sono
party odhalenie pohlavia - ja len ze to sa iba na tik-toku robi :D
@sowhat kamoška teraz mala, ale nebola to "párty" v pravom zmysle slova. Len dali urobiť malú tortu a s rodičmi a súrodencami si nakrájali, podľa pohlavia bola plnka. Takéto decentné sa mi páčia.
Tie veľké Instagramové sú niekedy mega smiešne 😂 najprv gender reveal, potom gender shower, tak krstiny,... Akože, odtiaľ potiaľ ľudia 😑
Mne povedali az v 31tt, dovtedy sa slecna hanbila 😁
@vkatush nemám sociálne siete, čiže s tou našou sa budeme deliť iba s rodinou ktorá sa jej zúčastní. Nebudú to žiadne ohňostroje ani nič prehnané. Vedia všetci akým štýlom to chceme a každému sa to páči
Veď to je super. Vravím, keď to je také pekné, fakt pre najbližších, intímne a nie pre sledovateľov na zbieranie lajkov. A to vidíš na tom, ako je to prevedené, urobené.
@sowhat vies co, boli sme vlani v lete, bola to taka gril party pre rodinu a tiez som z toho bolo skepticka a torta mi nechutila inak a tie farbiva tam 🤪. Ale inak take prijemne negycove posedenie to bolo, ale tiez som na to somrala, ze "tito mladi uz nevedia, co so sebou" 😅🤣. Ale nakoniec som zmenila nazor, bolo to pekne.
@sowhat bude to odhalenie pohlavia hlavne pre nás ako rodičov
Mne oba razy s istotou povedali v 12tt na morfologickom. Inak sme mali aj trisomy testy a tam je to s istotou.
Babygen test,nieco cez 100€ to stoji a ten test z lekarne je najvacsia somarina

Na morfologickom UTZ v cca 20 tt.