icon

Kedy je najlepšie zistiť pohlavie bábätka?

4. apr 2025

Ahojte, kedy okrem pôrodu, vám vie doktor s najväčšou pravdepodobnosťou povedať spravme pohlavie bábätka? Chceli by sme robiť párty na odhalenie pohlavia, tak že v ktorom týždni cca je to najlepšie spraviť. Ďakujem

patta89
4. apr 2025

Na morfologickom UTZ v cca 20 tt.

mirka9876
4. apr 2025

alebo si dat urcit pohlavie z krvnych testov

januska12323
4. apr 2025

V 20 ale nie vždy vidno.

autor
4. apr 2025
ivik4
4. apr 2025

Keby to robim takto vo velkom tak si to potvrdim 100% z krvnych testov

autor
4. apr 2025

@ivik4 objednám u gynekológa, či niekde externe?

thereisabear
4. apr 2025

Moja gyn má v ambulancii reklamu na babygen, vygoogli si

oliviakatka
4. apr 2025

Nám napísala do obálky v 12/13tt na 3D, gender reveal sme mali v 18/19tt, na valentína. Odvtedy pohlavie potvrdili ďalšie 2 usg takže sa v 12tt nemýlila 🙂

maryetta
4. apr 2025

Najneskor v 20.tt pocas morfologickeho utz. Tam to uz bolo ozaj viditelne. Aj ja ako laik ze o ake pohlavie islo 🙂

babushkaem
4. apr 2025

na 100% iba krv... ja som mala byt tiez chlapec, a pri porode prislo prekvapenie..

kiki68
4. apr 2025

Nifty/ trisomy Test a mas to na 100% prakticky uz v 12tt a tam je to z genetiky, cize to je na supu. Ked usg tak okolo 20tt na morfo sono

sowhat
4. apr 2025

party odhalenie pohlavia - ja len ze to sa iba na tik-toku robi :D

vkatush
4. apr 2025

@sowhat kamoška teraz mala, ale nebola to "párty" v pravom zmysle slova. Len dali urobiť malú tortu a s rodičmi a súrodencami si nakrájali, podľa pohlavia bola plnka. Takéto decentné sa mi páčia.

Tie veľké Instagramové sú niekedy mega smiešne 😂 najprv gender reveal, potom gender shower, tak krstiny,... Akože, odtiaľ potiaľ ľudia 😑

evcagabi
4. apr 2025

Mne povedali az v 31tt, dovtedy sa slecna hanbila 😁

autor
4. apr 2025

@vkatush nemám sociálne siete, čiže s tou našou sa budeme deliť iba s rodinou ktorá sa jej zúčastní. Nebudú to žiadne ohňostroje ani nič prehnané. Vedia všetci akým štýlom to chceme a každému sa to páči

vkatush
4. apr 2025

Veď to je super. Vravím, keď to je také pekné, fakt pre najbližších, intímne a nie pre sledovateľov na zbieranie lajkov. A to vidíš na tom, ako je to prevedené, urobené.

nevenka
4. apr 2025

@sowhat vies co, boli sme vlani v lete, bola to taka gril party pre rodinu a tiez som z toho bolo skepticka a torta mi nechutila inak a tie farbiva tam 🤪. Ale inak take prijemne negycove posedenie to bolo, ale tiez som na to somrala, ze "tito mladi uz nevedia, co so sebou" 😅🤣. Ale nakoniec som zmenila nazor, bolo to pekne.

sowhat
7. apr 2025

@nevenka nie som stary, ale radsej to budem volat grilovacka a tam rodine povieme, co cakame, ako robit z toho "gender reveal" 🙂

autor
7. apr 2025

@sowhat bude to odhalenie pohlavia hlavne pre nás ako rodičov

michaela329
7. apr 2025

Mne oba razy s istotou povedali v 12tt na morfologickom. Inak sme mali aj trisomy testy a tam je to s istotou.

bejbs123
10. apr 2025

Babygen test,nieco cez 100€ to stoji a ten test z lekarne je najvacsia somarina