icon

Kedy vám začali tehotenské nevoľnosti?

lus2909
10. dec 2014

ahojte baby moje chcem sa vas opytat kedy vam zacali tehotenske nevolnosti a ci su tu aj baby co ziadne nemali dakujem 🙂

Strana
z2
moni244
10. dec 2014

ja som nemala, zle mi bolo až 2 krát, aj to mojou chybou, že sa mi nechcelo urobiť si jesť a potom mi prišlo zle od hladu 😉 ja som nemala žiadne chute, vyjedačky, nevolnosti, nič

safranca15
10. dec 2014

Mne iba vadili pachy cigaretove a ked sa varil vyvar strasne mi to zapachalo a to mi zacalo vadit od 7tt

esterba
10. dec 2014

@lus2909 Mne nebolo nič.

lenka188
10. dec 2014

@lus2909 Mne cca 8 tyzden. A trvali do 5 mesiaca :-/ Najhorsie mi ale bolo okolo 10-13 tyzdna.

nyusika
10. dec 2014

Kamaratke zacali snad pat minut po "uspesnej" sulozi a skoncili asi desat minut pred vytlacenim dcerky :D

saska.t
10. dec 2014

pri prvej od 8 tyz.do 14 a pri druhej od 6ttdo 11tt

yukaya
10. dec 2014

ja som mala od 6 t do 26 t (vracala som niekolko krat za den) 🙄

majdulienka
10. dec 2014
Používateľ majdulienka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od majdulienka.

ja som mala štastie keby mi nerastie bruško ani by som nevedela že som tehotna 🙂 Vracala som asi 2x a aj to z pachov a raz zo zubnej pasty

rokkisu
10. dec 2014

vo vsetkych troch tehotenstvach (z toho dvoch uspesnych) to bolo vzdy presne na 28 den po oplodneni 🙂

masinka
10. dec 2014

@lus2909 mam tri deti a nevracala som ani pri jednom😀

lus2909
autor
10. dec 2014

pytam sa lebo nevraciam a obcas mam pocit ako keby som tehu nebola

janesa1984
10. dec 2014

Ja som nevracala ani raz. Par krat mi prislo zle ale ani ma nenapinalo, nic 🙂

sayurinka
10. dec 2014

Ja som musela kazde rano zjesť piškótu a každý večer vypiť glg nealkoholickeho piva 😀 ak som tak neurobila bývalo mi trochu zle, no nikdy som nevracala 🙂 po prvom trimestri som zase "ujížděla" na pomarančoch a nebývalo mi už vôbec ani len trochu zle 😉

angel257
10. dec 2014

Mne začali tak okolo 5tt a prestali v 12tt.....teraz mávam iba občas

jjanulkaa3
10. dec 2014

@lus2909 Ahoj mne začali tak okolo 7tt a skončili 10tt.... keď som bola hladná bolo mi zle, keď som sa najedla zase mi bolo zle, niektoré vôbec nemajú takže je to individuálne 😉

fopka
10. dec 2014

@lus2909 ja som nepoznala co je to zvracanie ani nevolnosti, absolutne nic... zato od piateho mesiaca ma trapila zaludočna kyselina....som mala zdochnut... este aj na porodnej sale som s nou bojovala ...prestalo to v momente, ked sa maly vydriapal vonku 😀

margaretka
10. dec 2014

nemala som ziadne ani pri dcere ani teraz pri druhom. Absolutne ziadne priznaky, sledovala som sa tak primerane no nepripustala som si ze by nejake nevolnosti a priznaky mali prist, takze len dve ciarky na teste a postupne rastuce brusko 🙂 Drzim palce nech sa vyhnes tehot.nevolnostiam .

margaretka
10. dec 2014

@lus2909 tento pocit som mala do 20tt akurat som nezapla gate a tuzobne ocakvala pohyby aby aspon nejaky "priznak" tehu bol 😀 Bud stastna je to skvele !

lus2909
autor
10. dec 2014

joooj baby idem sa s toho zblaznit zajtra idem ku doktorke tak som zvedava ale poviem vam ze sa aj trocha bojim 😀

lus2909
autor
10. dec 2014

a inac vam vsetkym dakujem drzte sa a uzivajte si tehu je to uzasne krasny pocit 🙂

evka64
5. mar 2015

Ahojte dievcata, je normalne ze mi vobec nie je zle, akokeby sa vo mne nic nedialo? Som v 5 tyzdni. 🙂

dolores12
5. mar 2015

@evka64 bud rada, ja som prezivala celodenne muky az do 7. mesiaca 2x.takze rada by som mala aj prijemne tehotenstvo, ktore si mozes uzivat 🙂

lavinis
5. mar 2015

koncom 7. týždňa a trvalo to do polovice 10.týždňa - trvali celý deň a bolo to dosť zlé. Od 10. týždňa už sú to len prechodné nevoľnosti v menšej intenzite, hlavne ráno a potom, ako sa naobedujem.

lajlilinka
5. mar 2015

Ja som kvôli tehotenstvu nevracala ani raz, iba keď som sa sprosta objedla 😁 do konca 5 mesiaca som ani nevedela, že som tehotná. Potom nastali problémy s chrbticou...teraz na konci 8 čakám kedy to príde 😃

lavinis
5. mar 2015

ja som tiež nezvracala, len zle mi bolo

evka64
5. mar 2015

@dolores12 aj s rada, ale bojim sa aby sa daco nestalo, ked nemam ziadne priznaky.

lavinis
6. mar 2015

@evka64 to sa nemusíš, veľa báb ich nemalo a majú zdravé detičky 🙂

dlucy
16. jún 2016

Ahojte baby, dnes sme podla utz 6tta 4 dni teda 7 tyzden. A zatial nemam ziadne extra nevolnosti. Obcas ma rano napne ale nie je to take ako synovi. Unava je ale tiez nie taka velka.
Je to v poriadku?

emarekova
16. jún 2016

@dlucy kazde tehotenstvo je ine..aj ked ja som mala pri oboch nevolnosti od zaciatku do konca a palenie záhy tiez.

dlucy
16. jún 2016

@emarekova dik za odpoved, citala som ze mozu byt odlisne. Tak snad je vsetko v poriadku 🙂

Strana
z2