Kedy vie lekár určiť pohlavie?
Cawte koceny idem vas zase trosku otravovat.. Prosim vas kedy vlastne doktor vie urcite pohlavie? a da sa to aj nejak zistit podla seba? lebo tie povery ze aha to bude chalan a to dievcatko nevem ci su pravdive ak ma chapete 🙂 dakujem
pri prvom dieťati až v 30 - tom a teraz som v 16-tom a ešte nebolo vidno, tak hádam na morf.utz.
@majka99999 tak to ja úplný opak ..iba sladké nevoľnosti boli aj teda dneska keď som zjedla salámu -hneď von ..
tak uvidíme čo sa mi skrýva v brušku 🙂
U mna pri prvom az na 3D/4D,asi v 25,tyzdni bolo vidno a pri druhom uz bolo vidiet na morfol.UTZ v 20.tyzdni....inak na tie povery nejak neverim ale je pravda ze pri dcere som bola strasne skareda a rozkysnuta 😅 a pri synovi som vyzerala omnoho lepsie
@hryzula aha no ,ja som teraz v 16tt a dúfam ,že sa už dozvieme pohlavie ,a hlavne dúfam ,že budeme mať dobré výsledky 😉
môj lekár povedal,že sa určit a je to vidni na 3D Už VO 13 TT,MY ZME LEN TAK ZKúšALI PRSTEN A VYšLO TO,musela som ist na Amniocentézu a po výsledkoch zmee vedeli že to bude chlapec,takže od 16tt vieme,že čakáme FILíPKA

@janka1989ya nie podla utz nam zistili 🙂