Kedy začať používať Bi-oil v tehotenstve?
Dobrý večer žienky,tie ktoré máte skúsenosti s používaním Bi-oil v tehotenstve na strie, kedy ste ho začali používať? Na letáčiku tuším píše že až od začiatku druhého trimestra by sa malo natierať bruško tak neviem , prosím poraďte 😊
@belinad
Ja som tiež začínala s bio oilom, ale za mna zbytočne vyhodené peniaze. A ešte napokon po pár týždňoch som mala úplne suchu pokožku, az ma to úplne svrbelo
No ja mám už dlhšie kúpený Bi-oil tak preto som ho chcela ešte používať v tehotenstve nech sa ho zbavím ale som rada za každú cennú radu na niečo účinnejšie ako Bi-oil😚
Ja používam klasický olejcek aviril vzdy vecer, lebo je dost mastný, prípadne ak chcem pod oblecenie, tak krém Elastiq. Za Bi-oil by som nevyhodila toľké peniaze.
Ja tiež na noc Aviril a cez deň pod oblečenie taký obyčajný kamilkový krém z Penny. Zo začiatku som používala kokosový olej, ale mala som z neho vysušené bradavky. Akoby sa vôbec nevsiakoval do kože (asi len do oblečenia).
@slavuska1506 presne toto. Ja tiez na zaciatku som skusala kokosovy, a nic sa nevpilo do pokozky, navyse ma z neho vsetko svrbelo.
@belinad Ahoj, ja som ho pouzivala dost od cca 4. mesiaca do ukoncenia sestonedelia a nemam strie ani ine zmeny na pokozke. Isto zohrava ulohu aj genetika, ale teda za mna uplna spokojnost. Minula som za cele tehu 1 balenie. Mam este jedno otvorene balenie, stihla som sa s nim natriet raz, ak by mala niektora zaujem, mozem vam ho posunut za 6eur 🙂
Ahoj ja bi-oil používam od tretieho mesiaca (porodit by som mala o týždeň) nemám ani jednu jedinú striu od zaciatku používania som minula dve balenia teraz som si kupila tretie s tym ze si budem brusko natierat aj po pôrode,natierala som sa vzdy večer teda iba raz za deň a "hladkala"som pokiaľ olejcek co najviac "nevčuchol"😆do pokožky a tiež vždy po osprchovani sa úplne až na boky ako keby k bedrovým kostiam😉 ...určite ale záleží aj od elasticity kože to čo niekomu zaberie inému nemusí známej napríklad tento olejcek od strii nepomohol vôbec až lekárka jej poradila olej s malinovych semien (myslím) a ten jej ako tak pomohol treba vyskúšať...co práve tebe zaberie na 100%ti uplne nikto neporadi😉
najlepsie od zaciatku, ked sa uz strie urobia, tak je neskoro 🙂 zase su zeny ktore nepotrebuju nic a strie sa im nerobia a take ako ja, co sa mozu kermovat a olejovat cim chcu a tie strie mat budu... :D
@biela_sova ahoj, ak mas este ten olej na predaj, tak kolko ma ml a aky datum expiracie? Vdaka ;)
Zbytočne vyhodené peniaze. Hneď po pôrode strie ako svina a to som sa olejovala fakt poctivo

@belinad ja som pouzivala uz pred tehotenstvom na stehna .. v tehotenstve hned ako mi naskakali strie na bruchu.. uz v nejakom 10 tt .. no ale len tak pomimo.. olejovala som pravidelne a prd pomohlo 😀 s tymi co uz som mala to ani nehlo a dalsie sa mi staaale a stale s radostou robili... ale zas nevravim ze ked nepomohlo mne tak ze nepomoze nikomu 🙂