Koho je to dieťa?
AAhojte tak je to potvrdené som v tom cca 5 tt...ibaže mám otázku poslednú menštráciu som mala 13.08.13 ....s priatelom vtedajším som spala 16-18.08.13 no 25-26.08.13 som bola s ex... moja otázka znie ...koho je väčšia pravdepodobnost že to je?
@kitty222 no vacsia pravdepodobnost je ze je to ex partnera...
to je to riziko ked spis s viacerymi partnermi na striedacku ... uplne presnu odpoved ti daju az geneticke testy po porode dietata...
@kitty222 no praveze ti to uplne presne vychadza na 5 tt ak doslo k oplodneniu okolo toho 26.8. priam ucebnicovo... 😉
@kitty222 teraz by som sa skor zamyslala nad tym ci im to povedat obom, alebo si tipnes a budes dufat, ze dobre...
no tak to je "vyborne" .. :D ako myslela som tieš som spočiatku nepochybovala len potom vtedajší súčasný začal s tým že podlaneho je to jeho bla bla tak som začala mať pochybnosti aj koli tomu že s tým EX smespolu spávalai pravidelne 2 roky stale nechraneny pohl. styka nikdy z toho ničneblo tak ajpreto som začala pochybovať, že to je strašna náhoda ked raz urobim prešlap a akurat vtdy otehotniem :D
@nikolet_89 no ten súčasný to vie že to nemusí byť jeho len ten ex nie .. lebo osm si spoiatku bola ista že to je toho ex,.. tak tomu som ani nevravela že by to jeho nemuselobyt..
@aegyptanka jasne, že mu to vadí...ale on je tak strašne dobrý človek a tak strašne je zamilovaný, že mi povedal že ak by to bolo jeho zabudne na to a chce byt somnou aj s babom ..
@kitty222 v tom pripade mu jednoducho povedz, ze na 99% je to jeho, ale chces si byt aj ty ista a tak si date spravit testy DNA pre istotu nech ti v buducnosti, ked laska opadne nevycita, ze dieta nemusi byt ani jeho
haha.. :D @mamac platiť nebude nikto no tak čo, sa z toho nepo....veď si nemyslim že som ani nebudem nikdy odkazana na chlapa... @nikolet_89 babo bude somnou 🙂 @laura07 haha tak to sauvidi :D:D ale nie každy z nich chce to dieťa len ja nechcem ich za životnych partnerov :D
@kitty222 😀 ved ty už vieš,čo urobíš, tak ti nie je jedno s kým bábo budeš mať? ved chlop ako chlop 😅 😀
@mimka11111 no veď mne to jedno v podstate je len tí chlapi otravujú a furt sa chcu starať :D:D:D

@kitty222 no podla tejto stranky
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php je to jasne ze ex