Koľko kilogramov ste pribrali počas tehotenstva?
O tyzden mam termin, pribrala som 15 kg. Je to vela? Kolko z toho myslite ze mi realne ostane po porode a celkovo po sestonedeli?
Pribrala som 15 kg, na treti den po porode na vazeni som mala o 11 kg menej. Doteraz mi tie 4kg ostali, ale tomu som aj rada 😉
bolo to presne 11.5kg, ktorych som sa velmi rychlo zbavila. co sa sama doteraz cudujem, ze sa mi to tak rychlo podarilo 😀
Ja som pribrala v pvom 20kil a 14 zostalo v porodnici a pocas sedtonedelia dalsie 2kg odisli.. ale ja som bola velmi zavodnena nohy som mala extremne naliate tak par tych kil bola urcite len voda 🙈
Teraz som v 19tt a zatial som pribrala 3kg
@natalia2007 20 kíl a všetko sa ma držalo (drží) až pokiaľ som neprestala kojiť, a aj to som potom musela riadne makať a obmedzovať sa, aby väčšina išla dole... 😒
@natalia2007 o týždeň rodíš. Podľa všetkého si pribrala akurát - teda aspoň podľa lekárov🙂 Zbytočne sa netráp úvahami ako po pôrode neschudneš a pod. - všetko je individuálne:
https://zdravoteka.sk/magazin/kolko-pribrat-poc...
Pri prvej 15 kg, do 2 tyzdnov boli komplet prec, pri druhej 26, boli prec za pol roka
Pri prvej 24kil bolo leto horucavy a ja maximalne zavodnena opuchnuta.v nemocnici ostalo 15 a ostatne odisli do roka.teraz som 36tt a pribrala som 15 kil tak normlane vsade trosku.uvidim kolo este dam do.finale.a kolko ostane v porodnici.
Z 55kg na krásnych 88kg🤣 po príchode domov som mala 71kg, ja som bola strašne zavodnena.
11kg, z pôrodnice som si odniesla 4kg a do mesiaca som bola na pôvodnej váhe.
13/15/15/13.
Som presne 2mesiace po poslednom porode a na vahe este svietia 2kg.
Ale tak dietu nechcem a cvicit este tiez nie 😂🙈
20, 20, 15. Vzdy som do roka schudla bez problemov, ale kazdy ma iny organizmus. Niekto neschudne pocas kojenia, mne to nerobi problem a musim sa striehnut aby som neschudla viac ako chcem
23 kil, pocas prveho tyzdna po porode som schudla 15, a este mi zostalo 8 ktore sa nejak nehybu :( som mesiac po porode.
22 kg myslim, 10 ostalo v porodnici... nepatrila som k tym "stastnejsim" co kojenim chudli, prave naopak, mne sa ziadalo priam zrat. Zvysnych 12 kg som si odmakala.
10 kg som pribrala, necelých 8 ostalo v pôrodnici 🙂 a prvé týždne odišli aj tie ostatné dve kilá. Teraz má dcérka 5 mesiacov a už mám aj ďalšie 4 kg dole a to stále jem, pretože dojčím 🙂
Ja som pri prvom pribrala cca 20kg (48kg som vážila na začiatku a rodila som so 67kg). Po pôrode som mala cca 60kg a do 4 mesiacov 55kg. Do roka po pôrode som mala zas 48. Kojila som do 1,5 roka (čože kojenie u mna nemalo vplyv na chudnutie alebo priberanie). Teraz pri druhom uvidím koľko.
@natalia2007 pri prvom som pribrala 20kg a z pôrodnice som odchádzala s plochým bruchom, akurát na zadku a bokoch mi niečo ostalo. Kým som kojila som mala stále 2-3 kg navyše. Pri ďalších dvoch deťoch som pribrala vždy 12 kg.

@natalia2007 v prvom tehu 7 kg, druhé tehu po desiatich rokoch 9 kg.