icon

Koľko platíte svojej gynekologičke počas tehotenstva?

Včera o 17:46

Ahojte ,tie čo ste tehotné alebo boli v ktorom roku,kde a koľko ste platili svojej gyn.keď ste boli tehotné ? Keďže moja má cenník na celé tehotenstvo a to sa musí zaplatiť v tom mám zahrnuté všetky vyšetrenia,ultrazvuky aj fotky v jednej sume pri každej kontrole robí ultrazvuk a dá fotku vaša si pýta zvlášť za každú nejaký poplatok alebo máte tiež takýto jednorázový ? Zaujíma ma ako to chodí u iných gyn. 🙂

Strana
z2
barborienka2001
Včera o 17:47

@anonym_autor ja tehotná aj porodila som 2023 ...a neplatila som poplatky len za fotky z utzv, ale teraz čo viem tak už sa spoplatnilo všetko aj u môjho ...

autor
Včera o 17:48
@barborienka2001

@anonym_autor ja tehotná aj porodila som 2023 ...a neplatila som poplatky len za fotky z utzv, ale teraz čo viem tak už sa spoplatnilo všetko aj u môjho ...

@barborienka2001 lebo hovorila,že ona si nepýta za kadú foto napr 5€ alebo za kontroly ale má to takto vyriešené

barborienka2001
Včera o 17:50
@anonym_autor

@barborienka2001 lebo hovorila,že ona si nepýta za kadú foto napr 5€ alebo za kontroly ale má to takto vyriešené

@anonym_autor no môj už aj za kontroly si pýta nejakých 10 eur a fotky stali 5 ale už stoja 10 ..

autor
Včera o 17:57
@barborienka2001

@anonym_autor no môj už aj za kontroly si pýta nejakých 10 eur a fotky stali 5 ale už stoja 10 ..

@barborienka2001 moja pýta okolo 140€ za celé tehu

anonym_386946
Včera o 18:07

@anonym_autor moja pýta 80e za celé tehotenstvo (je tam zahrnuté všetko, kontroly, ultrazvuky, fotky), bežne je u nej rocny poplatok 40e.

anonym_186072
Včera o 18:09

Fotky som si platila. Cenou si nie som istá ale asi okolo 5€ za fotku to bolo. Inak som si navyše platila jeden jediný ultrazvuk. Nič viac.

anonym_848d24
Včera o 18:11

Rok 2022/23 70 eur/tehotenstvo

anonym_be7b36
Včera o 18:11

No ja som neplatila nič,som z ba, rok 2023/2024

klara546
Včera o 18:12

Nic. Na preventivke raz ročne 5€ za jednorazové zrkadielko.

alex_v
Včera o 18:18

Ja som tehotná teraz a nič neplatím. Ešte som sa pýtala na fotku z ultrazvuku a gyn mi povedala nech si odfotim mobilom.

veronikah96
Včera o 18:20

Tehotenstvo v 2024 a neplatila som nič okrem foto, to bolo tiež len 2€, ale teda žiadne ročné poplatky ani poplatky "za celé tehotenstvo". Ale záleží, lebo napr známa platila tiež ako ty pri každej poradni,kontrole a foto.

anonym_31e1f4
Včera o 18:45

@anonym_autor ja som platila len za foto z 3D UTZ u inej gynekologičky ako u môjho, o iné foto som nemala záujem a teda som ani nič naviac nezaplatila v roku 2023

anonym_31e1f4
Včera o 18:47
@anonym_autor

@barborienka2001 moja pýta okolo 140€ za celé tehu

@anonym_autor a akože za čo? Však ona dostáva peniaze od zdravotnej poisťovne za to že ťa vyšetrí. Či máš súkromnú?

autor
Včera o 19:06
@anonym_31e1f4

@anonym_autor a akože za čo? Však ona dostáva peniaze od zdravotnej poisťovne za to že ťa vyšetrí. Či máš súkromnú?

@anonym_31e1f4 povedala že zdravotná jej preplatí iba 3 vyšetrenia počas tehu na pacientku a tie som už absolvovala

anonym_eb8bef
Včera o 19:12
@anonym_autor

@anonym_31e1f4 povedala že zdravotná jej preplatí iba 3 vyšetrenia počas tehu na pacientku a tie som už absolvovala

Ja som neplatila nic, len fotky za 5 eur, aj morfo ultrazvuk zdarma v 20. a 30.tt, 4 tehotenstva, 2013, 2015, 2020, 2023. Teraz mam rizikove, na morfo som sla do nemocnice, ovela kvalitnejsi a podrobnejsi ultrazvuk ako u mojho, tam to bolo z rychlika. Neplatila som tam nic. Teraz ani za foto moj nic nepytal. BB.
@anonym_31e1f4 tak sukromni su vsetci mimo nemocnice, len niektori nemaju tie zmluvy s poistovnami, to sa tak bezne medzi ludmi vola "sukromny doktor", ale sukromni su aj ti, co zmluvy maju, len si este pytaju navyse, no...🫣
@anonym_autor nooo, podla mna zavadza. Poistovna zaplati 3 "velke ultrazvuky" a bezne prehliadky, co su, raz mesacne, lebo su povinne, ma zaplatene tiez. Takze LEKARKA ZAVADZA. Len keby si chcela navyse ultrazvuky, tie uz nepreplati, takze to by bolo nad ramec alebo specialne testy, ktore nie su sucastou standardneho prenatalneho skriningu. Takze takto.

anonym_eb8bef
Včera o 19:14
@anonym_autor

@anonym_autor preplati jej vsetky povinne vysetrenia v tehotenstve, vratane 3 ultrazvukov v 12., 20. a v 30.tt.
Nie ze 3 vysetrenia, trosku pani doktorka zavadza v tomto pripade.

autor
Včera o 19:17

Lebo povedala,že k nej potom mamičky chodia častejšie ako raz za mesiac keď sú už viac tt tak možno za tie si pýta ten poplatok alebo ja už neviem lebo aj minule som bola 2 krát za mesiac

michaela329
Včera o 19:25

@anonym_autor nič... rodila som minulý rok. A absolútne nič - okrem fotky, ak som chcela. A to mi robil sono každú poradňu.

anonym_f6689b
Včera o 19:27

@anonym_autor ja som momentalne tiez tehotna, zaciatkom roka som zmenila gyn z dovodu mojho stahovania a teraz mam novu mladu gyn v PN a tiez som ostala v soku, kolko penazi som tam nechala, a to som tam bola len na troch poradniach. Kazda fotka 10 e, ked som chcela, aby manzel videl babatko, dalsich 10 e si on musel zaplatit a teraz naposledy mi v ramci poradne urobila aj nejaky skrining v 13 tyzdni a platila som 25 e. Rozhodnuta som ist na najblizsiu poradnu s cennikom, nech mi vysvetli, co vsetko budem este platit a kedy je fotka babatka nad ramec poistneho a kedy nie 🙈 prve tehotenstvo som mala v roku 2024 a u mojej gyn v NZ som neplatila nic, platila som len to 4D sono u ineho lekara.

viestta
Včera o 19:47
@anonym_autor

Lebo povedala,že k nej potom mamičky chodia častejšie ako raz za mesiac keď sú už viac tt tak možno za tie si pýta ten poplatok alebo ja už neviem lebo aj minule som bola 2 krát za mesiac

@anonym_autor kazde vysetrenie jej poistovna preplati, aj ked tam ides len s banalitou a pre istotu. Staci, ze to spravne zapise do systemu. Pozri sa do vypisu v ZP, kolko vysetreni si naozaj dala preplatit.
inac mas narok na:
v materstve - preventívna starostlivosť každý mesiac počas tehotenstva a raz 6 týždňov po pôrode
https://www.health.gov.sk/?rok-prevencie-lpp
takze ziadne 3 vysetrenia za tehotenstvo

pudinka
Včera o 19:55

Tak ja si napriklad davam zalezat, u akeho gynekologa pocas tehotenstva budem. Je dolezite, sby mal dobre recenzie, bol dosledny a nepriehliadol nieco. Preto si radsej priplatim. Mna bude cela tehotenska starostlivost stat tusim 260€

michaela329
Včera o 20:02
@pudinka

Tak ja si napriklad davam zalezat, u akeho gynekologa pocas tehotenstva budem. Je dolezite, sby mal dobre recenzie, bol dosledny a nepriehliadol nieco. Preto si radsej priplatim. Mna bude cela tehotenska starostlivost stat tusim 260€

@pudinka lenže to, že u niekoho neplatí žena, neznamená, že ten Dr. nie je kvalitný. Ja mám výborného Dr. s dobrými recenziami, bývalého pôrodníka v jednej z lepších pôrodníc v okolí. Naopak ani platenie takýchto už uletených poplatkov nemusí nič zaručiť.

fairyy
Včera o 20:22

neplatila som nic... iba ak som chcela navyse nieco a to som si bola vedoma ze si zaplatim ma to tam vyvesene za co sa plati... ale nepytala ziadne peniaze za bezne vysetrenia ...

pudinka
Včera o 20:30
@michaela329

@pudinka lenže to, že u niekoho neplatí žena, neznamená, že ten Dr. nie je kvalitný. Ja mám výborného Dr. s dobrými recenziami, bývalého pôrodníka v jednej z lepších pôrodníc v okolí. Naopak ani platenie takýchto už uletených poplatkov nemusí nič zaručiť.

@michaela329 to je pravda, ale je to mensia pravdepodobnost. Pretoze vo vacsine pripadov plati,ze statni lekari su slabsi, pretoze ti kvalitni odisli za lepsimi peniazmi do sukromneho sektora. Ale jasne, cest vynimkam. Ja si radsej priplatim, kde bude lekar s novymi poznatkami, s novymi a modernymi pristrojmi

viestta
Včera o 20:35
@pudinka

@michaela329 to je pravda, ale je to mensia pravdepodobnost. Pretoze vo vacsine pripadov plati,ze statni lekari su slabsi, pretoze ti kvalitni odisli za lepsimi peniazmi do sukromneho sektora. Ale jasne, cest vynimkam. Ja si radsej priplatim, kde bude lekar s novymi poznatkami, s novymi a modernymi pristrojmi

@pudinka "statni" lekari su len vo fakultnych a univerzitnych nemocniciach. Vsetci ostatni su sukromni, ci uz patria pod nemocnicu alebo su vlastnikmi ambulancie alebo pracuju pre ineho sukromneho poskytovatela zdravotnej starostlivosti. A vyska po(do)platku vobec nemusi zodpovedat urovni starostlivosti.

pudinka
Včera o 20:38
@viestta

@pudinka "statni" lekari su len vo fakultnych a univerzitnych nemocniciach. Vsetci ostatni su sukromni, ci uz patria pod nemocnicu alebo su vlastnikmi ambulancie alebo pracuju pre ineho sukromneho poskytovatela zdravotnej starostlivosti. A vyska po(do)platku vobec nemusi zodpovedat urovni starostlivosti.

@viestta v tom pripade to plati aj opacne. Tam, kde sa nic neplati, neznamena, ze uroven starostlivosti je dobra

viestta
Včera o 20:38
@pudinka

@viestta v tom pripade to plati aj opacne. Tam, kde sa nic neplati, neznamena, ze uroven starostlivosti je dobra

@pudinka ano, to je tiez pravda

pudinka
Včera o 20:44
@viestta

@pudinka ano, to je tiez pravda

@viestta kazdopadne, mne dava zmysel si priplatit za nadstandardnejsie sluzby, kde nemusim cakat v cakarni, kde mam vacsi komfort, kde je lepsie vybavenie, kde ma lekar na mna viac casu. Preto ja by som k takemu, kde sa nic neplati, nesla. Lebo u takych sa vo vacsine pripadov caka a maju starsie pristroje a oacientov flakaju. A existuju svetle vynimky, ale je ich vyrazne menej

viestta
Včera o 20:48
@pudinka

@viestta kazdopadne, mne dava zmysel si priplatit za nadstandardnejsie sluzby, kde nemusim cakat v cakarni, kde mam vacsi komfort, kde je lepsie vybavenie, kde ma lekar na mna viac casu. Preto ja by som k takemu, kde sa nic neplati, nesla. Lebo u takych sa vo vacsine pripadov caka a maju starsie pristroje a oacientov flakaju. A existuju svetle vynimky, ale je ich vyrazne menej

@pudinka ja som chodila do ambulancie, kde zriadovatelom je plne vybavena nemocnica a nic som nedoplacala, len nejaky drobny administrativny poplatok, asi 1€ pri kazdej navsteve. Starostlivost perfektna, ked bolo treba konzultaciu na internom presla som cez chodbu a brali ma hned.

pudinka
Včera o 20:52
@viestta

@pudinka ja som chodila do ambulancie, kde zriadovatelom je plne vybavena nemocnica a nic som nedoplacala, len nejaky drobny administrativny poplatok, asi 1€ pri kazdej navsteve. Starostlivost perfektna, ked bolo treba konzultaciu na internom presla som cez chodbu a brali ma hned.

@viestta super, gratulujem ti k tejto svetlej vynimke , o ktorej som pisala

Strana
z2