Koľko ste čakali na výsledky z tkanivovej banky v KE?
Pls, neboli ste niekto na imuno v TB zaciatkom aprila? Vysledky mali byt najneskor do dvoch tyzdnov a my ich doteraz nemame. Stale nam tvrdia, ze nie su sety, ale uz uz nabuduci tyzden urcite budu... A takto sa to taha mesiac. Volat tam uz nechcem lebo minuly tyzden mi dali dost najavo, ze co furt otravujem.
pokial nemaju sety tak na vysledky sa caka dlhsie, ja som sa tam v januari navolala az som im musela ist na nervy, ale zial pokial nemaju sety alebo nie su sety dostatocne zaplnene tak musi sa len cakat a nikto s tym nic nespravi....a pokial je nemocnica dlznikom tak setov sa tak skoro nedockaju - bohuzial aj taka je moznost
my sme boli na zaciatku februara, spermiogram bol do dvoch tyzdnov ale vysledky z krvi az v polovici aprila. aj to len mailom, postou nam vobec neprisli, asi sa niekde stratili, kedze to neposielaju doporucene.
My sme tam boli na odbery niekedy v oktobri alebo novembri a taktiez nemali sety a vysledky sme mali az niekedy vo februari alebo zaciatkom marca...tiez som tak stokrat volala...a tie vysledky ktore mali poslat mojej gyndoske tiez nedorazili, tak ich posielali na trikrat....je tam chaos...tak vela trpezlivosti...inak mne dve lekrky nezavisle od seba povedali, ze uplne zbytocne sme isli na tie testy, lebo ze aj tak sa z nich vela nedozvieme a niektore veci sa aj tak nedaju ovplyvnit. okrem toho tesne pred testami sme boli obaja chori a nikto nam nepovedal, ze nam to skresli vysledky, takze su vlastne nepouzitelne....

Ahoj, ja som bola tiez v aprili a tiez nemame este vysledky, tak este pockam tyzden a skusim tam znovu zavolat 🙂