Kto čaká na zázrak?
Kto somnou caka na zazrak?? Som 5dpo a som nervozna lebo neviem nacom som 🙄🤨Je natom niekto podobne🤩🤩
@hennyinnsbruck anooo, zajtra dr tak uvidim ze co 😊😊😊😊
@hennyinnsbruck dakujem 😉 uz len to dotiahnut do uuuplneho konca 🤰
@tinka0000 napis potom... Ja idem v stvrtok tak bojim uz😂😂 aj tesim aj bojim....
@tinka0000 v kolkatom tyzdni si?
@hennyinnsbruck podla vypoctov mojich 3tt a podla testu ten clear taky modry digi 2tt,mozem si vybrat 😁😁
@hennyinnsbruck aj Ja som natom rovnako.. Prve skoncilo missed..tak dufam, ze teraz to bude dobre 🤩
@tinka0000 tak to nebude nic este vidno.... Mne v 5tt videla len malinky fliacik 😀
@tinka0000 urcite ano vsetko bude ok treba mysliet pozitivne..
@hennyinnsbruck tak mi vezme krv aspon a ukludni ma ze mam dobre vysledky 😁
@hennyinnsbruck ano snazim sa a som kludnejsia.. Nesledujem sa tak ako pri 1tehu..
@tinka0000 presne aspon krv zobere.... Ja som sa prve tyzdne sledovala, pri kazdom pichnuti na wc utekala (2x biochemicke) bala sa ze ms prisla to bolo...... Ale uz som sa skludnila nastastie... Stresom si nepomozem ked sa ma nieco pokazit pokazi sa aj tak...
@hennyinnsbruck ved ano.. Ako brusko ma sem tam popichne dole v podbrusku..tebe nie?
Ty si v ktorom tt?
@tinka0000 ani nie raz citila jednorazove pichnutia v podbrusku to bolo presne pred 2 tyz v nedelu. Vajecniky sem Tam a prsia. Ja som 9+2tt
@hennyinnsbruck ja skor v predu akoby slabiny.. Neviem. No 🤐
@tinka0000 mne zakazdym mama vravela... Kym to nie su krce silne ako ms a krv je to ok😂 ono sa to vsetko pracuje to je normal... Boli v lavo, v pravo, vselikade..
@tinka0000 kedy mas - mala si dostat ms?
@hennyinnsbruck 1veho teraz.. 😁 No nekrvacam, nic 😊 bude sobre vsetko si myslim 🌹
@tinka0000 presne. Treba mysliet pekne pozitivne😉😉
@hennyinnsbruck dobre rankooo. Na case vsstat, ist do sprchy a k lekarovii. Pekny den 🌺
@tinka0000 super ja sedim u obvodaka potrebujem pnku😂😂
@hennyinnsbruck ja som na on uz dlhsie 😁😁teraz pnkujem s,, chrbrticou,, kedy mam. Povedat svojej veduxej ze som tehu.. Chcela som to tajit.. Aspon kym nebude akcia srdiecka..
V septembri mi konci zmluva, lebo som na zastup.. A uz ta pani pride z materskej.. Kedy mam jej povedat ze som tehu?
Ci nehovorit a dat jej len ten prechod z mesiaca na mesiac stale?
A v septembri odist? Alebo ako 😁
@tinka0000 juj moja ja sa nevyznam v slov zakonoch 🤔 neviem ako je to naj pre teba 🤨🤨

@tinka0000 uz mozem potichucky gratulovat