Kto je otcom?
Ahoj. Mam taky problem. Som v siedmom tyzdni tehotenstva. So snubencom som mala sex niekedy v strede januara. A mali sme dojem, ze mu uslo. Robili sme to bez ochrany. Menstruaciu som mala naposledy podla planu 11 janura. Ide o to, ze s druhym chlapcom som spala 22. Janura a mal ochranu. Lenze tu ochranu si asi dvakrat nasadil opacne a nedala sa mu stiahnut tak nakoniec ju otocil lenze mal vlhky penis a na nom preejakulat. Potom ked si ho uz konecne nasadil spravne tak pred erekciou ho vytiahol zo mna a z kondomu a spravil sa mi na podbruzko. Pre istotu kym dosiel do kuchyne po obrusky tak mi ejakulat pozhrnal vyssie z podbruska rukou. Bal sa nech mi to nestecie nizsie. Potom prisiel s obruskami poutieral moje podbrusko a svoje dlane a prsty servitkou. No a chvilku na to ma prstoval. Takze spravil dve chyby: dvakrat si nasadil zaciatok kondomu opacne na vlhky penis (asi predejakulat) a potom ako mi pozhrnal ejakulat z podvruska svojimi rukami tak ma chvilku na to prstil. Ked som si dala vypocitat datum pocatia tak mi to vyslo 22ho januara.
U koho je prosim vacsia sanca ze sa to stalo? U mojho snubenca ktory mal pocit, ze mu uslo ked sme to robili bez ochrany alebo u mojho milenca ktory sa sice do mna nespravil ale mal chvilku otoceny kondom a mozno ma prstil s nedokonale vysusenymi rukami? Veeelmi vam budem vdacna za odpoved...
tak toto uz je moc 😀
😀 toto je dobreeee!!!! hahahaha. Kazdopadne kocka pochval sa na zakladke pred spoluziackami. Tu na tejto stranke vacsina z nas ma pravidelny sex. No a aj rodicia nam ho dovolia :D. A druha vec. Ak bude dieta nesikovne skoro az dementne tak je toho druheho :D staci pockat chvilku. Takato forma bude urcite vyditelna uz aj v utlom veku :D :D
Neverím, že dospelá osoba môže byť tak tupá... proste tomu nemôžem uveriť. Kks už len tá predstava ako niekto šaškuje s kondomom.. to čo si spala s 12 ročným? aj ten má zrejme viac skúseností ako ten tvoj patrón.. chudák milenec.. ale že total chudák.. Verím že toto je žart.. a trápny 😀 😀 😀 😀
Mozno to budu dvojicky a kazde bude mat ineho otca. Neviem ci je tato tema skutocna, ale naco mas snubenca aj milenca? Na dvoch stolickach sa sediet neda- nuz mne je luto iba toho dietata.
a toto sa ti ako podarilo?neverim,ze to myslis vazne 😠

ako k tomuto sa vyjdarim len ze z tvojho nicku si mala vynechat pismeno "A" a je to jasne ☹ ochhhhh niet co dodaat