icon

Kto je otec môjho dieťaťa?

nikolajka12
24. apr 2014

Zdravím kočky, mám jednu otázku. V mobilnom telefóne mám stiahnutú aplikáciu menštruačného kalendára, ktorý mi vždy presne na deň vypočítal začiatok mojej menštruácie. Kalendár mi vždy ukáže, kedy mám plodné dni a ovuláciu. Teraz som v 7 tt a ja neviem, kto je vlastne otec môjho dieťaťa. Plodné dni mi začali 21. 03. a v ten deň som mala nechránený sex s kamarátom a "spravil sa do mňa". Všetky ostatné plodné dni aj počas ovulácie som mala sex s vtedy bývalým a teraz terajším priateľom. Čo myslíte, kto môže byť otcom dieťaťa? Viem, pravý výsledok by ukázal test otcovstva, ale nakoľko je ešte veľmi skoro, tak by som chcela vedieť vaše názory. Inak asi nebudem mať kľudné tehotenstvo. Ďakujem pekne

cammille
24. apr 2014

@nikolajka12 mozno to budu dvojicky - kazdy otecko bude mat to svoje :D ale nie, vazne, ved si si aj sama odpovedala, ze jedina moznost ako zistit kto je otec je pockat az do porodu...akurat si neviem predstavit ako budete fungovst s priatelom, ale to uz je na tebe ci mu povies ze otcom moze byt aj niekto iny...alebo nepovies a budes dufat ze tym otcom aj bude a vsetko bude ok...v kazdom pripade ti situaciu nezavidim...a ano, mozno ti to bude zniet neuveritelne, ale v zivote som spala len s jednym muzom-s manzelom ;)

billam
24. apr 2014

@nikolajka12 stale tomu nerozumiem...ty si spala s dvomi chalanmi počas plodnych dni?

stanulienkat
Odpoveď bola odstránená
nikolajka12
autor
24. apr 2014

@stanulienkat takéto kruté a stupidné narážky si vyprosím. A ak to poznáš z rodiny, tak si to rieš inde. peace

billam
Odpoveď bola odstránená
marse
24. apr 2014

@stanulienkat to že pochybila este neznamena ze by nemala byt matkou, zase odtial potial..

alenka0
24. apr 2014

@nikolajka12 Tak to asi nezistíš, ale mohla by si to ty nejako cítiť, s ktorým to bolo riskantnejšie. No povedz to asi priateľovi...budeš férová.

marbalulka
24. apr 2014

otec je ten, koho spermia bola rychlejsia 😀 a to my fakt nevieme

tatianka79
24. apr 2014

@stanulienkat Kto vie co si ty za cloveka 🙂 mozno si urobila tisic vacsich zivotnych chyb a teraz sa tu ventilujes

slnieckko
24. apr 2014

da sa spravit test otcovstva aj pocas tehu, neviem ako neviem kde a za kolko ale znamy to riesil, tiez spal s jednou ktora spala s dvoma a nevedela kto je otec, necakali az do porodu za vysledkom

asimama
24. apr 2014

@nikolajka12 hnevas sa na
@ada12345 ale bez toho pomenovania ti napisala pravdu.. 😒 nechcem aby to vyznelo,ze ta odsudzujem..ale kolko mas vlastne rokov?..pochopim keby si mala 15-17 rokov..mlada neuvazena slecna..vies dieta je novy zivot,ktory nemozes odlozit len preto,ze to tebe tak bude vyhovovat..ale nechapem kde si mala hlavu,ked sa ten kamarat do teba spravil??? 😖 nad cim si uvazovala?preco si nezobrala tabletku po..alebo ste sa nechranili??vies ten kamarat je asi podla vsetkeho otec tvojho dietata..na 80% podla mojho nazoru..ked si este aj vedela,ze vtedy mas ovulaciu..a akoze ten priatel byvaly a terajsi..myslim,ze by to mal vediet..ale mozes cakat to,co sama dobre vies..alebo zamlcis do konca zivota..a ked sa to narodi budete sa tvarit ako jedna krasna rodinka..s dietatom,ktore sa moze na vlas podobat na kamarata..alebo si v duchu zelat aby sa podobalo na teba 😉 taketo zivotne skusenosti druhych ma len tesia v tom,ze ja take problemy riesit nemusim..napisem to tak na "tvrdo" 😝 😀 otrcila som len dvom v celom zivote..a patri len tomu druhemu uz 9,5 roka..mam svoju cudnost..a len preto,ze si ......pyta nebudem hladat druhy kolik..mozno ze by si si mala brat priklad..je mi to luto..ale beriem ta ako nezodopovednu zenu..a myslim,ze kazdy jeden kto sa k tomuto vyjadril.. 😒

nikolajka12
autor
24. apr 2014

@asimama plodné dni a ovulácia je trošku rozdiel. Počas ovulácie som spala s priateľom

asimama
24. apr 2014

@nikolajka12 ale pocula si uz o tom,ze spermijiky si pockaju na ovulaciu..

marse
24. apr 2014

Ovulácia je pravidelné spontánne uvoľňovanie zrelého vajíčka schopného oplodnenia. cize plodne dni
@nikolajka12

nikolajka12
autor
24. apr 2014

Ja som iba chcela, či taký prípad niekto nepozná, nakoľko takých prípadov nie je minimum. To, že som to zobrala nezodpovedne a na ľahkú váhu viem aj sama, bez Vás niektorých. A to, že mi to tu budete vyhadzovať na oči mi naozaj nepomôže.

stefka33
24. apr 2014

@cammille Pri tvojom príspevku som si spomenula na jeden vtip, tak len na pobavenie ho tu pichnem: Príde žena domov, strelí mužovi facku a vraví to máš za 10 rokov nekvalitného sexu. Muž sedí rozmýšľa, o chvíľu sa postaví a strelí facku žene. Žena sa pýta: To bolo za čo? A on: A ty skade vieš čo je kvalitný sex? 😀 Nepýtaj sa prečo ma to napadlo pri tvojom príspevku, lebo netuším. 😎

leanax
24. apr 2014

baby a nedá sa náhodou z plodovej vody určiť otcovstvo? mne sa zdá, že raz v súdnej sieni podobný problém riešili a sudkyňa odtročila pojednávanie kým nebudú výsledky testu, len si nepametám, že kedy jej tie testy robili... 😕

ukulela
24. apr 2014

@nikolajka12 necuduj sa reakciam zien. plodne dni su ozaj len par dni v mesiaci - a mat vedomy nechraneny sex pocas jedneho tyzdna z dvoma chlapmi, je nezodpovedne. najma, ak si si bola vedoma plodnych dni ... a dalej - natahovat chlapa 9 mesiacov, ze budes tato - a potom zrazu, ze nie, moj mily, je to od kamosa, tak si sa sice mozno aj tesil, ale zbal sa ja idem za druhym s infoskou, ze aha, tu je nase dieta? to musis na rovinu poverdat uz skor, lebo budes za mrchu mrchucu najvacsiu, ak sa to takto vyvrbi .. ano, ak si mala sex pocas plodnych dni s oboma, otcom muzu byt obaja.

inac citala som, ze urcit otcovstvo sa da aj pred porodom - http://www.geneton.sk/prenatalny-test-otcovstva... - netusim ale kolko to stoji. ale byt na tvojom mieste, opytam sa oboch, ci do toho chcu ist a poriesit to cim skor. pretoze po takomto lapsuse to asi na nejaky vazny vztah nebude ... ale aspon nech mate pred sebou ciste stity a viete, kto je otcom a kto bude trebars platit vyzivne.

billam
24. apr 2014

@leanax dala som jej tam link, že robia DNA aj počas tehotenstva

asimama
24. apr 2014

@nikolajka12 ako co cakas od tychto zien..? ak tvoj priatel bol na mol opity..ze ani nevie,ci mu daco uslo..tak ano moze byt otcom tvojho dietata..ale podla vsetkeho,co si tu napisala..najvacsia pravdepodobnost,ze otcom tvojho dietata je udajny kamarat.. 😉

mrva
24. apr 2014

@nikolajka12 držím palce a nezávidím. Kamarát bol na tom tak, ako Tvoj priateľ. Ona to nevydržala a povedala im obom, že je tehotná, ale nevie, ktorý z nich je otec. On ju mal rád, chcel si ju vziať, tým, že mu to povedala sa všetko zmenilo. Odtrpeli si mesiace tehotenstva a nevedomosti. Po narodení sa testami otcovstva, žiaľ, zistilo, že otcom nie je on. Ľutoval, bol nešťastný a s odstupom času povedal, že mu to nemala hovoriť, že mohli žiť v šťastnom manželstve, bol by najlepší a najšťastnejší otec a dieťa by bolo jeho. Podľa neho to bola len jej slabosť, že to musela vykvákať. Spravila blbosť, ale nemala ich do toho zaťahovať a priznávať sa. Už má inú partnerku, ale stále ľutuje, deti totiž nemajú.
Je to názor zo strany muža - otca/neotca. Neber to ako radu, čo máš spraviť, možno ste v inej situácií, nedá sa Ti odpovedať jednoznačne. Drž sa a mysli na to, že mamou si určite ty, tak sa podľa toho správaj a neubližuj malému, nech už sa rozhodneš akokoľvek. Držím palce.

sissy27
24. apr 2014

@nikolajka12 mňa by ešte v súvislosti s tvojím príbehom zaujímala odpoveď na otázku - o čo asi ide žene, ktorá si sleduje cyklus a plodné dni a nechá sa pretiahnuť bez ochrany rovno dvoma v priebehu pár dní a ešte aj dovolí, aby ejakulovali do nej? lebo mať dvakrát v priebehu pár dní takéto zatmenie a spraviť tú istú "chybu" - to je aj na jednoduchšiu osobu veľa...

marse
24. apr 2014

@nikolajka12 daj potom aspon vediet ze ako si dopadla, a co na to oteckovia. Celkom ma zaujíma ako reagovali.
Fakt Ti držim palce, urobila si chybu ale je to tvoj zivot , ty si ponesieš nasledky a my ta nemame preco sudiť.

Ale ak výjde najavo že si sa nudila a tato tema je fiktívna ja budem prva co do teba hodí vitrualny kamen moja. 😝

fopka
24. apr 2014

@mircalla co vsetko musi dnes clovek sledovat aby bol v obraze 😀 doba je rychla 😀 😀 😀

sissy27
24. apr 2014

@marse chyba by bola nechrániť sa raz... dvakrát počas pár dní a s rôznymi chlapmi - to ani neviem pomenovať...

fopka
24. apr 2014

@mirka1011 asi nefungovala mobilna aplikacia 😀

mirka1011
24. apr 2014

@fopka asi nie 😀

nikolajka12
autor
24. apr 2014

@marse radšej reakcie vedieť ani nedám, keď už tak do správy, pretože narážky týchto typov číítať nemienim. Som v situácii v ktorej som, za ktorú si môžem sama a keď si niektoré dámy potrebujú kopnúť, prosím..

celasapremenim
24. apr 2014

hod si mincou 🙂 ale ne, neboj to sa nejak utrasie, aspon nabuduce nebudes kraviny robit :D