Kto je vlastne otcom?
Ahojte! No takze! Prosim o Vasu radu,nazor lebo uz som naozaj zufala! Takze pred mesiacom som zistila,ze som v 5 mesiaci. (Teraz-6mesiac) samozrejme sok obrovsky kedze som v takom mladom veku nikdy nechcela mat dieta-22rokov. Vsetko to najprv nasvedcovalo ze je to mojho ex- k oplodneniu podla tyzdnov muselo dojst v strede januara ,spravili sme si DNA testy a on vraj nie je otcom. Pred nim som mala styk s muzom 25.12.2016 ale dostala som 3.1 normalnu menstruaciu. Nechapem ako je to cele mozne. Mozu DNA testy klamat? A keby som otehotnela 25.12 s tym druhym muzom,tak by som uz nebola v 6 mesiaci, ale v 7 minimalne. Cize moze klamat ultrazvuk?Prosim poradte.
@ukulela Menzes som mavala velmi nepravidelny to je pravda ale ta posledna bola normalna-silna a trvala 4 max 5 dni ako zvycajne ked mam normalnu menstruaciu....
@kristina1325 to je cele toto velmi zvlastne. Som zvedava ako to dopadne, ale urcite si to dobre prever.
Excel je podla mna totalna blbost. Ak, tak zamknuty a s heslom.
Daj vediet potom.
@kristina1325 pocuvaj, nema tvoj ex heslo k tvojmu mailu?
Tiež som bola v tej spoločnosti, prišiel mi mail s pdf súborom s heslom. Žiadny xls, ktorý by sa dal upraviť...
@medovka14
a vysledky ste pozadovali anonymne ci normalne s menom/priezviskom?
@ukulela
nemal by mat
@kristina1325 urcite by ziadna takato institucia neposlala vysledok v otvorenom excel subore kde sa da vpisovat.
ahoj prosim ťa v ktorom si týždni ? koľkatého si mala poslednu ms? a to kedy a s ktorým chlapom si spala musiš vedieť len ty 🙂 ale držim palce a lepšie by bolo napisať viac info
Ahojky... znamej tiez prisli vysledky postou v obalke... ale podla toho, co pises a co pisu baby, tak v otvorenom subore by to neposlali... ale v zamknutom, v ktorom sa to uz neda prehodit a prepisat vysledky... no som velmi zvedava... a vysledky preco neprisli aj na tvoj mail, ale len obom nadejnym otcom?
@kristina1325 ako pisu baby, to s excelom je nezmysel. U tejto spolocnosti som si davala robit geneticke testy uz dva krat a vzdy to prislo zamknute s heslom a v subore, ktory sa upravit nedal. Takze byvaly klame. A pokial ste mali vysledky dostat obaja, tak by urcite kontaktovali aj Teba
@14hviezdicka12
Ahoj, som v 24 tyzdni a som si 100% ista ze je to toho ex kebyze to je toho druheho tak by sa musel seknut ultrazvuk o mesiac+ zazrakom by som musela mat aj normalnu menstruaciu po styku, len tie DNA su mi dalsim zazrakom...vlastne vsetko je velky zazrak 🙂
@soldi Ahoj soldi, zaujima ma ci si si poziadala o anonymne vysledky?
@kristina1325 no su aj pripady ked vie žena aj počas tehotenstva "menstruovať" kedysi prestala menstruovať ty.. dna by som na tvojom mieste robila podstivejšie.. robia sa odberom plodovej vody co viem a tým sa zistuje aj choroby bábätka. takže važ to ešte raz .. dôkladne si to preštuduj zavolaj tam hned zajtra lebo takuto vec mali poslať obom nie len jemu a už duplomnie v exceli podla mna si ten excel vytvoril on saaamvelastastia
podla výpočtov si mala menstruaciu predtým ako si otehotnela okolo 22.1 tým by davalo logiku že by to bol tvoj ex
@14hviezdicka12
25.12 bol ten styk s muzom, od 3.1-7.1 menstruacia (ktora bola normalna-silna) a podla tych tyzdnov co mi doktorka povedala som mala otehotniet okolo 20-25januara cca .
A viem ja som dokonca mala velmi slabe krvacanie v 4 mesiaci, ale v porovnani s tym co bolo v januari, tak sa to vobec neda nazvat menstruaciou.
Je to velmi zvlastne cele- ale dakujem pekne za radu 🙂
@kristina1325 trosku na inu notu, tvoj ex by velmi salel keby bolo dieta jeho? preco ste sa rozisli?
Podla mna sa ex chce zbavit zodpovednosti, tak ti poslal nejaky vyfabulovany subor
@kristina1325
keď sa narodí bábo, dajte spraviť testy DNA...
Ultrazvuk v 6.mesiaci je nespolahlivy , nakolko dieta je kvazi "dobyvinute" do 3.mesiaca. Vtedy sa aj urcuje definitivny termin porodu, najneskor. Preto, ak tebe robili ultrazvuk po 3.mesiaci, nie je z toho nic vypovedne a neda sa urcit, kedy nastalo oplodnenie. Resp. cim je dieta vacsie/starsie, tym viac je to nespolahlive a podla tohto utz.ti to uz nikto s istotou nepovie.
Tie čo píšete odber z p
@charlie1980 Samozrejme, ze aj s tym som oboznamena, pocitam s nejakymi "odchylkami" ale 3 tyzdne alebo mesiac mi pride uz velmi vela....
Neviem, ci som sa zrozumitelne vyjadrila, pisala som v rychlosti.
Takze....ked pride matka v 6tt, inak vyzera plod v 8tt, inak v 10tt, inak v 12tt. Do 12.tt je vyvin ukonceny.
Ked si bola na prvej prehliadke v 6.mesiaci, lekar ti uz spatne nevie povedat spolahlivo, kedy nastalo oplodnenie, pretoze dieta od 12tt len rastie a nabera na vahe (na uzv). Lenze tvoj lekar nemoze vediet, ake velke a dlhe dieta sa ti narodi. Takze ano, ak si bola v 6.mesiaci, nie je tam ziadny vyrazny rozdiel na uzv, v porovnani s tym, ked ide zena v ranom stadiu. Cize teoreticky by sa v 6.mesiaci mohol lekar kludne kopnut aj o mesiac.
@lija22 Praveze az tak ani nie. Dokonca mi sam povedal, ze ked teda to nebude jeho tak mi aj tak pomoze- co ma absolutne zaraza cize nechapem preco by si on poupravoval nejake cisla v tabulkach...katastrofa..
@kristina1325 kto ti pomôže? Lekár? A ako
@kristina1325 aha...ex povedal že ti pomôže, som si to prečítala ešte raz
@kristina1325 teraz je zbytočné sa tým trápiť, zajtra si zavoláš do genetonu a budeš vedieť, či mu tie výsledky poslali.
@charlie1980 Mozem sa spytat odkial mas tuto informaciu? Neviem, mozno je to tak ako pises, len mi pride zvlastne, ze by sa doktori takto sekli . Dokonca zahadne az 2 v podstate . Skusim si to este raz preverit- ale potom ak by to malo byt tak ako pises tak nechapem ako by to vyzeralo vo svete, ze by zeny rodili hocijako bez nejakych presnejsich datumov.
@kristina1325 Zeny rodia s presnymi datumami, ale prve prehliadky absolvuju po vynechani menzesu, okolo 7-8tt kedy je predpoklad, ze bude viditelna akcia srdca. Podla toho sa stanovuje termin porodu, prip.upravuje do 12tt, zalezi od toho, ci sa plod javi "starsi/mladsi".No a bezne sa tiez nestava, ze nevedia, s kym dieta ocakavaju v casovom rozmedzi- 1.mesiac. Takze je to len urcity zlomok zien, o ktorych pises.
@kristina1325 termin porodu sa bezne pocita bud podla poslednej menstruacie, alebo podla datumu pohlavneho styku. V tvojom pripade je ta menstuacia nejasna a tyzden tehotenstva vylucne podla ultrazvuku sa zistit presne neda, ako som uz pisala vyssie, zalezi ako sa dietatko vyvija. Je bezne ze niektore deti su tyzden dva pozadu, potom to dobehnu, alebo naopak su vacsie ako byt maju, cize presne to bez datumu posledneho menzesu asi tazko zistis kto je otec...
@kristina1325 lebo pomoct nepovinne je rozdiel ako pomahat pravidelne. Ked akoze nie je otcom ti pomoze jednorazovo a zije si dalej a ako otec by musel pomahat a prispievat pravidelne... to je ten rozdiel preco by nieco upravoval...

tiez si myslim, ze hned zajtra volat do genetonu. a k tomu suboru s vysledkami - pozri vlastnosti, ak to vies - malo by sa tam dat zistit, kedy sa menil. druha vec je, ze UTZ sa v tak vysokom stadiu moze seknut o 2 tyzdne, tam tie miery uz mozu byt velmi odlisne. aku si mala ms tu poslednu? normalnu, ci kratsiu/slabsiu?