icon

Kto je vlastne otcom?

kristina1325
9. júl 2017

Ahojte! No takze! Prosim o Vasu radu,nazor lebo uz som naozaj zufala! Takze pred mesiacom som zistila,ze som v 5 mesiaci. (Teraz-6mesiac) samozrejme sok obrovsky kedze som v takom mladom veku nikdy nechcela mat dieta-22rokov. Vsetko to najprv nasvedcovalo ze je to mojho ex- k oplodneniu podla tyzdnov muselo dojst v strede januara ,spravili sme si DNA testy a on vraj nie je otcom. Pred nim som mala styk s muzom 25.12.2016 ale dostala som 3.1 normalnu menstruaciu. Nechapem ako je to cele mozne. Mozu DNA testy klamat? A keby som otehotnela 25.12 s tym druhym muzom,tak by som uz nebola v 6 mesiaci, ale v 7 minimalne. Cize moze klamat ultrazvuk?Prosim poradte.

alexandraalexandrova
10. júl 2017

@kristina1325 uff, tak to ma mrzi...este ma napada, pozerala si kedy bol excel naposledy upraveny? mozno z toho by si dokazala zistit ci tym ex manipuloval alebo nie...lebo mne sa to nezda. Po narodeni urcite daj spravit dalsie testy...

kristina1325
autor
10. júl 2017

@alexandraalexandrova No nakoniec som sa dockala e-mailu od nej dokonca v PDF podobe- ale musel to on snou vykomunikovat. A vysledok je samozrejme nezmeneny- takze EX nie je otcom. Urcite budem robit dalsie testy po narodeni aj ked som stale presvedcena, ze je nim on. Samozrejme, ze mi to cele nedava zmysel, ked nim nie je on tak potom musim byt o mesiaci neskor..Ine vysvetlenie nepoznam..:D otras

ave17
Odpoveď bola odstránená
alexandraalexandrova
10. júl 2017

@kristina1325 je to cele velmi domotane...este ma napadlo ci sa neda "priplatit" za falosny vysledok 😝

soldi
10. júl 2017

@ave17 Ty si cela fuj, svatuskarka 😂

kristina1325
autor
10. júl 2017

@ave17 Ty do toho tak vidis moja zlata- radsej vypoklonkuj odtialto.

soldi
10. júl 2017

@kristina1325 tak to je vskutku prekvapujuci vysledok. Ten druhy na dna testy nechce ist, ci o nicom nevie?

bashka80
10. júl 2017

@kristina1325 no nič, počkáš, kým sa bábo narodí a po pôrode to budeš riešiť cez súd o určenie otcovstva.

tequelinka
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
tequelinka
Odpoveď bola odstránená
zabina27
10. júl 2017

@kristina1325 tak este uvidis, kedy vlastne porodis, podla toho si vypocitas, kedy si otehotnela 😀 aj ked, ak lekari budu brat do uvahy skorsi termin, tak ti budu porod asi vyvolavat, aby si "neprenasala" dlho... no, nezavidim... chuda babo, ak bude naozaj len umelo vyvolane skor 😕
skus si aspon najst dobreho porodnika a poriadne skonzultovat situaciu, aby sa vedelo, kedy sa vlastne ma rodit 😉

kristina1325
autor
10. júl 2017

@zabina27 :D no ja mam termin na 25.10. Tak uvidime no.

ukulela
10. júl 2017

no tyzdne sa rataju bud podla veklkosti plodu, alebo podla terminu poslednej ms. ked zadas do kalkulacky 3.1., aj tak ti vyhadzuje termin porodu 10.10.2017 , Normálne rozmedzie pôrodu je medzi 26.9.2017 až 24.10.2017.
ak si mala nepravidelny cyklus a ovulaciu tiez, tak seknut sa o 2 tyzdne (najma, ked to urcujes uz v case, ked deti manu niekolko sto gramov a roznu velkost) je realne.
k urceniu otcovstva sudom: ak das po porode navrh a neveris tymto testom a ako otca oznacis ex, on to zaprie, sud nariadi testy DNA, tie sa vykonaju, potvrdia, ze otcom nie je zaplatis ich ty. tak si to este premysli, koho oznacis za otca ...

zabina27
10. júl 2017

@kristina1325 ja som sa trochu stratila v tych terminoch, datumoch 😀 takze to je pocitane, ze je to dieta toho druheho v poradi? ak by to teoreticky bolo toho skorsieho partnera, tak by si mala porodit o cca mesiac skor donosene dietatko. tak uvidis, ja sa v tom nevyznam, ale lekari hadam musia vediet, ci je babo donosene. urcite by som to s nejakym vybranym porodnikom konzultovala, aby to teda nebrali ako predcasny porod

zabina27
10. júl 2017

@ukulela podla mna by bolo idealne, ak by prirodzene porodila v case, kedy sa dietatko ako donosene vypyta na svet a aj podla toho by vedela, kto a kedy to mohol byt s vacsou istotou. len teda, tazko si naplanovat ako a kedy porodi...

ukulela
10. júl 2017

@zabina27 ved to - ja som porodila bez vyvolavania, no prenasalasom 10 dni. ms pavidelna, sex pocas ovulacie, tak som vedela - takze podla toho sa orientovat neda ... ja by som asi verila testom v tomto pripade - akurat autorka nespomina otca c.2 - tam bude asi problem, preco sa sustredi len na ex ...

zabina27
10. júl 2017

@ukulela dobre, ale lekari na babatku predsa musia vediet urcit, ci je predcasne, donosene alebo prenasane, snad s presnostou par dni, takze kedze v jej pripade ide o cca mesiac hore dole, tak to by mali vediet povedat, ake sa narodilo a kedy teda mohla otehotniet. aby pripadne vedela, koho skor oznacit ako otca kvoli sudnemu urcovaniu.

14hviezdicka12
10. júl 2017

Tak ak mas termin porodu 25.10 a podla ms 10.10 .. tak mas v tom rozdiel 2 tyzdne .. termin porodu bude podla utz a rata sa to podla velkosti plodu .. 🙂 aj mne sa to rata podla vwlkosti plodu napriek ze sme babo plnovali tak ovulku som mala posunutu 🙂 .. no budes to mat dievca tazsie .. podstatne je ze babatko bude mat milujucu mamu horsie to bude s otcom .. a ak otec nebude urceny stratis vyzivne a vsetko ostatne 🙂 .. moja zlata spavat s viacerymi nie je dobre ale bolo ro tvoje rozodnutie mas na to vek niesi uz dieta a to sa musi akceptovat 🙂 a urazanie od inych si nevsimaj 🙂

kristina1325
autor
10. júl 2017

Mne gynekologicka povedala ze ultrazvuk sa v ziadnom pripade nemoze seknut o mesiac. A ak to teda mam posunute aj o tie dva tyzdne tak stale to vychadza na mojho ex takze tie DNA testy nemozu byt pravdive alebo som mozno nakoniec ani neni tehotna :D neviem no tak nic dakujem za vsetky normalne rady -a to urazanie som uplne cakala od niekoho takze mi to je uplne jedno...🙂

natalka13
10. júl 2017

posledna ms 3.1. a ty si si potom cele mesiace neurobila ani jeden tehu test?

zibi
10. júl 2017

@kristina1325 a kedy si mala poslednu ms. lebo 3.1. 2017 vychadza presne 27 tyzdnov tehu..vyzera to tak akoo keby si si do pasu zaratala tehu od terminu ovulky a nie od poslednej ms. Tym padom aj termin porodu ti vychadza neskor. Vsetko to mas o 2 tyzdne posunute a mne to pride tak , ako keby si si to sama vyratala podla seba ..a nechapem ako si pred mesiacom mohla zistit ze si v 4 mesiaci? to si mala ms normalne, ci ti nebolo divne, ze nemas okolo 100 dni menzes?
A prepac, ale pre vela bab je divne sexovat s nahodne s hocikym..potom spat este s ex a vsetko bez ochrany a potom riesit na fore, kde su dospele zeny taketo veci. A preco by sa zeny s nejakymi moralnymi hodnotami a zabranami mali citit este aj nejako blbo, ked sa vyjadria, ze sexovat s kadekym, este aj v takom kratkom case je pre nich divne ... myslim, ze ta nikto ani neuraza, len sa proste zamysla vela zien nad tym, ako niekto takto moze zit a ked aj , tak nemysli na nasledky..dieta, choroby atd. Takze ked sa takto liberalne prezentujes, nemozes ocakavat, ze toto bude s tebou hocikto zdielat, mnohym sa toto nezodpovedne chovanie hnusi a je smutne aj to, ze vznikol dalsi zivot, ktory za nic nemoze . . 22 rokov nie je 15, a rozum by si uz mala mat...je to cele smutne

katriona1
10. júl 2017

@zabina27 podle toho kdy se dite samo rozhodne prijit na svet se rídit vubec nedá, neter se narodila 3 týdny pred termínem porodu, byl to naprosto prirozený a rychlý porod, ani epi nestihla 🙂 no a malá byla uplne zdravá a v porádku, akorát vážila jenom 2700g., naproti tomu muj syn se narodil 2 dny pred termínem sekcí, mel problémy s dýcháním, ale nic vážného jenom byl chvíli sledovaný, no a vážil skoro 4300g., takže kdyby se on narodil o ty 3 týdny drív, tak by mel akorát tak váhu prumerného novorozence ( takto vypadal jak kdyby mel aspon mesíc 🙂 a kdybych byla v situaci zakladatelky, tak bych si mohla myslet, že se narodil v termínu a ne drív 🙂

kristina1325
autor
10. júl 2017

@zibi No takze- co sa tyka tej menstruacie tak mi meskava od zaciatku kedy som ju prvy krat dostala v zivote- stalo sa mi vela krat ze som ju nemavala niekolko mesiacov a zufalo som chodila ku gynekologickam a doktorom,aby mi s tym pomohli kazdy ma odbil ze sa stale "vyvyjam" takze je to v poriadku , pred niekolkymi rokmi som dokonca brala aj antikoncepciu, aby sa mi upravila menstruacia- co sa aj stalo, ale po vysadeni som bola tam kde aj predtym -cize mi neprislo absolutne zvlastne ked mi teraz niekolko mesiacov meskala-a zacala som aj s novou pracou cize som pripisovala k tomu stresy. -ale o tom potom, ja sa vobec neobranujem a takisto beriem kazdeho nazor-vpodstate kazdy tu ma pravdu, ale neprisla som sem kvoli tomu,aby niekto hodnotil situaciu, ale prisla som sem o radu, ci niektora sa s tym uz stretla a pod.

zibi
10. júl 2017

@kristina1325 cize poslednu si mala toho 3.1?? a kedy si mala sex s ex? lebo aj to je rozhodujuce...
sme tu riesili temu chalanac co nevie ze je otcom a presne napsial kedy spal on , kedy spal ten ex a tak .preto su tie terminy dolezite..kazdopadne, je viac ako divne, ze ked si mala normalnu ms 3.1 a styk si mala len s tymi dvoma , tak ze dieta je toho druheho a nie ex. Je to fakt divne..

kristina1325
autor
10. júl 2017

@zibi No s tym ex som spala v podstate cely januar -minimalne 1x v tyzdni sme boli spolu a s tym druhym iba raz toho 25.12 este pred menstruaciou.

elizita
10. júl 2017

Mohla si mat kludne normalnu ms, poznam tak, ze mala este 2 krat normal a treti krat spinenie.. a podla mna sa moze mylit aj doki s utz.. a je to divne s tymi vysledkami v exceli.. hlavne ked ti tu uz baby pisali, ze oni to dostali celkom v inom formate.. ako ti tu uz niekto radil, urcite dat spravit testy po porode

zibi
10. júl 2017

@kristina1325 a ex je este stale ex? ach dievca...🙈 kazdopadne nemas to jednoduche a mas poucenie na cely zivot. Nechcem ta fakt poucovat, ale prosim mysli na seba a do buducna fakt kondom a antikoncepcia. Velmi drzim palce nech to zvladnes..co rodicia?

14hviezdicka12
10. júl 2017

@kristina1325 tehotna si ak ti to gynekologicka potvrdila :D .. a este otazka ako ti robili tie dna testy?

bashka80
10. júl 2017

@zibi presne tá téma ma napadla, o tom chlapcovi, či je jedným z potenciálnych 2 otcov.
A ktovie či to bola vôbec menštruácia, pri tom rozhádzanom cykle má aj ovuláciu kadejako, podľa dátumov - 25.12. styk a 3.1. krvácanie - to je 9/10 dní - to môže byť aj uhniezďovanie, vajíčko mohlo natrafiť a nejakú cievku a z toho bolo krvácanie.