icon

Kto je vlastne otcom?

kristina1325
9. júl 2017

Ahojte! No takze! Prosim o Vasu radu,nazor lebo uz som naozaj zufala! Takze pred mesiacom som zistila,ze som v 5 mesiaci. (Teraz-6mesiac) samozrejme sok obrovsky kedze som v takom mladom veku nikdy nechcela mat dieta-22rokov. Vsetko to najprv nasvedcovalo ze je to mojho ex- k oplodneniu podla tyzdnov muselo dojst v strede januara ,spravili sme si DNA testy a on vraj nie je otcom. Pred nim som mala styk s muzom 25.12.2016 ale dostala som 3.1 normalnu menstruaciu. Nechapem ako je to cele mozne. Mozu DNA testy klamat? A keby som otehotnela 25.12 s tym druhym muzom,tak by som uz nebola v 6 mesiaci, ale v 7 minimalne. Cize moze klamat ultrazvuk?Prosim poradte.

lukaskam
10. júl 2017

tiež myslím že testy sa nemýlia skôr ultrazvuk nakoľko doktorka sa zrejme odrážala od dátumu ktorý si jej povedala ako poslednú menštruáciu ja som mala tiež normálnu menštruáciu prvý mesiac a vraj je to normálne najčastejšie keď dojde k oplodneniu cca týždeň pred menštruáciou čoby cca sedelo aj na tvoj prípad aspoň tak mi to vtedy vysvetlili. Držím palce aby to dopadlo podľa želania 🙂

kristina1325
autor
10. júl 2017

@14hviezdicka12 mne brali krv a jemu vyter z ust.

kristina1325
autor
10. júl 2017

@bashka80 ok keby to aj tak bolo tak by som momentalne bola v 7 mesiaci a nie v 6 na co mi doktorka povedala ci mi sibe, ze je to nemozne....takze tak

vevesh
10. júl 2017

@kristina1325 no urcite treba kontaktovat dokinu- utz sa nemyli a ani testy- ale tu nieco nesedi a treba zistit co- bud je nieco s dietatom, s utz alebo s testami....

popolusska
10. júl 2017

Nespala si medzi tym este s niekym tretim a zabudla si na to? Mozno by to vyriesilo "zahadu" ohladom otcovstva a mesiaca tehotenstva...

kristina1325
autor
10. júl 2017

@popolusska no az tak hlupa niesom cize nie..

rondicka
10. júl 2017

@tequelinka ze 22 rocne stenata,😀 ja som v 22.porodila 1.dcerku,, skor je divne,ked rodia stare korytnacky😲🙏
Myslim,ze clovek rozhoduje sam za seba po dovrse

dai
10. júl 2017

@rondicka jemine... 22 rocne moze byt stena ked sa tak sprava a tak isto stara korytnacka... rodit nie je divne v ziadnom veku ked je clovek nato mentalne a najlepsie aj materialne pripraveny...
ak by si teraz otehotnela tak si to das vziat kedze si uz stara korytnacka?

rondicka
10. júl 2017

Ze 22.rocne stenata😀
Tt kks,ja som v 22.porodila prvu dcerku,,skor je divne,ked rodia stare korytnacky🙏👶
Po dovrseni dospelosti,si kazdy sam rozhodne o sebe,,ci sex mozeme mat az v 30-40??? Hm,,zaujimave,,a najlepsie po svadbe,,ach,ano😲👶😂

dominika7990
10. júl 2017

@kristina1325 no ja som nejak v 27tt bola dva týždne popredu a o mesiac neskôr 2 týždne pozadu. Čiže sa vývoj posunul o mesiac dole 🙄 No nič z toho nerobili. Keďže som si neplánovala babo tak som ani nevedela kedy bolo splodené keďže ms som mala nepravidelnú a nevedela som presne ani kedy bola posledná 😂 Lekár z kochu mi počas tehu menil podľa vývoja 3x tp 😂 Z 29.1 sa zmenil tp na 18.1 a lekár ktorý má rodil na antolskej určil zase iný 😂 podľa neho som už mohla aj prenášať 😂 8.1 sa mi narodilo dievčatko ktoré malo mat podľa sona v ten deň 2600g a malo byt po zadu cca 3 týždne a narodilo sa zdravé 3070g donosene dieťa. Preto ti hovorím že tým sonom sa netreba riadiť. 😉 Niektoré maminky dajú za sono aj ruku do ohňa ale ja nie 😂

rondicka
10. júl 2017

@dai nie som stara korytnacka este myslim,😉 dieta uz nechcem..odpovedala som na to,ze 22.rocne stena,,to je ok,ano? A stara koryt.. Uz nie.. No neviem, ako kazdy ,kto mal viac ako jedneho partnera je out? No,super teda..to potom 90% obyvatelstva je na zaplakanie😨
Mladu moze odsudit hocikto,ze? Ale,ked niekto povie na starsieho,tak je koniec sveta,,,👽

alexandraalexandrova
10. júl 2017

Boze, ja sa nad niektorymi mudrymi komentarmi taak smejem, ale strasne...😂
Autorka temy je svojpravna, nie, urcite nezabudla ci spala este s niekym. To sa ako vazne da zabudnut? 🙉😂 A tie co tu moralizujete, nikto z vas/nas nepozna okolnosti, preco sa veci stali ako sa stali a o tom tato tema ani nie je, tak neviem na co su dobre tie svatuskarske poznamky. Riesi sa tu nieco uplne ine...

simca06022011
10. júl 2017

@kristina1325 charlie1980 ma pravdu, v 6 mesiaci uz sa kludne mozu seknut.. mne uz lekar nevedel tak neskoro nic presne povedat, v 24tt potom na sone uz vobec... iba ci je v poriadku, ale terminy ziadne..

kubkovamama
10. júl 2017

Gen.testy sa oznamuju obom!!partnerom.Zakodovane a v obalke.Neposielaju sa jednemu aby milostivo oboznamil druheho.Jasné,ze sa s tym pohral.Mozes ist aj osobne pre vysledky.Dalsi test si nechaj urobit po porode.Ale..po tom,co takto spekuluje,by som ho vynechala zo vsetkeho.Kvoli vyzivnemu za to nestoji.A neodsudzujme..lebo samy nevieme co sa aj nam moze prihodit.Drzim palce nech je bábätko zdrave a spokojne

kristina1325
autor
10. júl 2017

@simca06022011 Ked som volala s gynekologickou, tak mi povedala, ze sa neda pomylit praveze v 5 mesiaci- ja neviem, ja nie som odbornik, ale podla mojho laickeho usudku pochybujem, ze sa stroj pomyli o tak vela.
A takisto- bola som na dvoch uplne rozlicnych ultrazvukoch, ktore potvrdili to iste.

ukulela
10. júl 2017

@alexandraalexandrova svatuskarka nie som, akurat va case, ked som nechcela otehotniet, som sa vzdy chranila. a pri jednorazovke nie len pred tehotenstvom, ale aj pred chorobou.
a kedze v podtate som zena na md s obmedzenymi kontaktmi a potrebou kvakat, ozaj by ma zaujimalo, co to bolo za clapa, co s nim podviedla den po vianociach, ved to ani stefanska zabava nebola 🙂 a kedze ho vobec nespomina a stale sa upina len na to, ze je presvedcena o otcovstve ex, zrejme by to bolo aj na telenovelu ... kto vie, ci ho uda ako otca ...

kristina1325
autor
10. júl 2017

No vidim, ze som tuto temu celkom rozburcovala- a zacina sa uberat uplne inym smerom ako som chcela. A keby zacnem hovorit o svojom ex- tak by ste ma este aj odsudili preco som ho davnejsie nepodviedla- ale k tejto teme mozno niekedy inokedy.
@ukulela "upinam" sa na neho lebo iba on mi pride biologicky aj logicky mozny k vysvetleniu mojho tehotenstva. Takze ziadnu telenovelu za tym nehladaj.

alexandraalexandrova
10. júl 2017

@ukulela ja nepisem o tebe 🙂 par stran dozadu tu boli dve panie co len poznamenali ze fuj fuj spat s dvoma naraz a potom odisli bez akejkolvek rady ci k teme adekvatnemu komentaru. jedna este napisala aka je autorka drza a tym to haslo.
A k tomu tajomnemu muzovi... riesime tu koho to dieta realne asi je. Z tohto hladiska je totoznost tych muzov uplne nepodstatna a keby o tom autorka chcela pisat asi o tom napise. kedze nepisala, ja osobne respektujem a nesudim ani nevyzvedam 🙂

ukulela
10. júl 2017

@kristina1325 v pripade ukazkoveho cyklu a absolutne ukazkovo tabulkovo sa vyvijajuceho dietata uzcis datom presne. ty nesplnas minimalne polovicu ... moj maly okolo 4 ci 5 mesiaca zaostavALso stehennou kostou o 3 tyzdne - doktorka len povedala, ze ziadna panika, to dobehne - take su tabulky.
@alexandraalexandrova k tomu vyzvedaniu, jasne vsak ostava len respektovat. len z ciste syndromu telenovely ma to zaujima 🙂 okrem toho ona na mna posobi, ze si nepripusta iny vyslesdok, akoze dieta je ex. a teda mala by si to pripustit.

vevesh
10. júl 2017

@dominika7990 tak napr. Moja doktorka vypocitava vahu na +/-50g oproti skutocnosti a dalo sa na jej vypocty na 99% spolahnut- takze vzdy zalezi od lekara , aky je dobry na utz...a ak je jej doktorka na utz dobra, tak ma pravdu ohladom terminu...

zuzana76
10. júl 2017

@rondicka áno, a tu máme potom výsledok, že žena ani nevie koho je dieťa, to je ok?

zuzana76
10. júl 2017

@alexandraalexandrova lebo spať s dvoma po sebe je fuj fuj

kristina1325
autor
10. júl 2017

@ukulela paneboze kde si ty prisla na to, ze si to nepripustam?

ukulela
10. júl 2017

@kristina1325 ide o to, do akej miery uz teraz po novych info tym testom doverujes. no ak si myslis, ze toto je pripad 0,01%, ked sa dna testy mozu pomylit, tak ok, ano aj taky statisticky pripad musi byt ... ale zrejme to nesedi ani tvojmu ex. skratka priprav sa na vsetko. ak mas moznost, daj si tie vysledky dakomu pozriet ... a teda zrejme to budes musiet riesit sudne, preto zvaz, co a ako dalej.
ad telenovela - to ako neber zle, keby som chcela naveziem sa do teba na prvej strane 🙂 ale toto je slepiciaren a taketo veci nas zaujimaju 🙂 to vies, od plienok ku riadom a pracke - v tom bermudskom trojuholniku je dost nuda - ved to spoznas.

popolusska
10. júl 2017

ak by ludia pristupovali k vztahom zodpovedne, nemuseli by sme tu "radit" v ktorom mesiaci tehotenstva autorka moze byt, resp., koho je babatko, alebo ci podvedeny, vtedy este nie ex, mohol "upravit" vysledky dna testov...

simca06022011
10. júl 2017

@kristina1325 pozri poviem ti prax, moje dieťa podľa sona malo hlavu o vyše mesiac menšiu ako stehenu kosť... Áno termín nesedel so stykom. Stroj sa nemusí pomýliť ale lekárka stačí ak odkliknut o kúsoček ďalej bod merania a nemusí to sedieť a detto je rozdiel ak otec ma 2 metre a celá rodina je nohata 🙂))

natalka13
10. júl 2017

@rondicka samozrejme ze je dolezite skusit viac partnerov, nie vzdy vyjde prvy vztah.....sex jasne pred manzelstvom,nie potom si trhat vlasy.....ALE v dnesnej dobe bez antikoncepcie???? jedine ak chcela dieta. Inak kazda normalna baba sa chrani.

Ja som otehotnela v auguste, v sept. normalna ms, v aprili sa krpec narodil.

kristina1325
autor
10. júl 2017

@simca06022011 a o kolko nesedel termin so stykom priblizne?

kristina1325
autor
10. júl 2017

@ukulela ahaha tak to som sa pobavila-neviem teraz ci sa mam tesit alebo co..

zibi
10. júl 2017

@bashka80 no ktovie, mne to cele pride divne, ale tak asi sa pravdu nedozvieme ...