Ktoré vitamíny pre tehotné odporúčate?
Poradte prosim ake vitaminy pre tehotne (nejake spektrum kyseliny listovej, železa, vitamínu C, jódu, vápnika, omega-3 mastných kyselín) mi odporucite? Doktorka mi neporadila ziadne konkretne a na nete ked som zatial hladala tak ich je viac nez dost. Vy ste aku konkretnu 'znacku' brali? Dakujem
Jamieson prenatal, do 12tt som brala femibion ale bolo mi z neho veľmi ťažko 🤷♀️
Tiez mi bolo z Femibionu strasne zle, zmenila som sa Ladee Vita a ovela lepsie.
Femibion 1 do 12tt a od 13tt Femibion 2.. Vôbec mi z nich nie je zle, a to mávam problémy s určitými vitamínmi ako s užívaním kapsúl... Za mňa sú super 😉
femibion, len s tym mam skusenost a keby opat som tehu, tak znovu po nich siahnem, lebo obsahuje vsetko, co potrebuje babatko a staci jedna tabletka a ta potreba je pokryta, ze nie je potrebne viac toho uzivat 😉
@greta2017 a este fajn je to, ze doplnok obsahuje kombinaciu cholinu a metafolinu, lebo co viem, tak iny to neobsahuje, co je celkom skoda, lebo obe tieto zlozky su dost podstatne 🙂
@kiki68 tazky na zaludok? ako to myslis? lebo ja som v pohode bola, nemala som absolutne ziadny problem, predsa len obsahuje len vitaminy, nic nejako, co by mohlo mat na zaludok vplyv 🙂
@helena1982 mne robil strasne nevolnosti, ako som ho dala tak do hodiny krce a zvracanie. Femibion 2 uz to nerobil. Nemala som pocit tazkeho zaludka ani nic.
@kiki68 to je zvlastne lebo nejake velke rozdiely v zlozeni nie su, najma teda pri vitaminoch je rozdielne mnozstvo ani nie tak typ vitaminov 🙂
@zuzka251 to som si aj ja myslela, ale nie je to celkom tak, niekedy ma telo problem vziat si zo stravy vsetky vitaminy a spravne ich vyuzit, preto ja som sa snazila mat aj pestru stravu, ale zaroven som uzivala aj doplnok, ktory obsahoval vitaminy a vsetko dopadlo fajn 🙂

@greta2017 Ja užívam Femibion od začiatku tehotenstva