Ktorý čas z tehotenstva je najriskantnejší?
Ahojte baby.
Chcem.sa opytat aky je.najriskantnejsi cas pocas tehotenstva?prve 3mesiace,alebo.7,8tyzden.?
dakujem
A druha otazka.je,ak.citim.ze.som hladna ,no.moje brucho.to.ciiti,ale.nemam.chut.jest?co.mam.ribit
Ja.si.aj.naberiem.jedlo.ale.uz.ako ho.mam.pod.nosom.nemam.chut ☹
Dakujem.Vaam.
@lavieenrose viem.si pomoct len.mi.ide na.nervy ze ak.som.hladna tak nejem 😀
Su to zmiesane pocity, chapem, ta mam tri deti a kazde tehu bolo uplne ine a verim ,že každu ženu prekvapi, zmena hormonov aj v tomto smere. Myslim, ze naozaj prve tri mesiace su tazke a niekto ma aj celych 9 mesiacov problemy s jedlom.
Mozno nieco neutralne si dat po malých množstvách a častejšie...
Mne napríklad robilo problem aj umyt si zuby😉 drzim palce aby to coskoro preslo
@tinka0000 mne bolo zpe od hladu ale nemala som na nic chut..ty jedina si musis najst nieco co ta nezatazi a bude ti aj chutit ;)
Pri frekvencii tvojich tem a sledovania sa, si myslim, ze ta caka dlhe obdobie tehotenstva
možno teraz schudneš, ale neboj ,potom to rýchlo dobehneš....😉
inac kludne mozes tieto otazky pisat do svojho blogu, budes to tam mat vsetko pokope🙂
Inak ta bodka za kazdym slovom mi pride ako styl pisma - tema od baby co tu dnes pisala ze ma nejaku psych. poruchu 😨
Zienky zasa to na mna prislo nikto ma nechape ale fakt teraz citim depresiu smutok a strach a trasiem sa cela no mam aj obavy a pochybujem o sebe lieky beriem ale bojim sa uz dlho sa ns to liecim a je mi aj do placu
Mam.len.jeden.nick.nieskm.pocitacovy.tip.sa.v.tom.nevyznam.
A rano si zakladala temu s inym nickom,ze si Kamila a mas psych.problemy??:dizzy_face:
A.davno.som.sem.nechodila.nemala.som.internet
odpadneeeem 😂😂😂
Toto akože ozaj?
Prečo mi to robíte?

kamila.kamila.vypni.pocitac.popros.maminu.aby.ti.ce.prazdniny.vysvetlila.sexualnu.vychovu.daj.si.kakavko.pusti.vecernicek.a.hybaj.spat. a.hlavne.dlho.dlho.nesexuj.aby.sa.ludia.podobnym.IQ.nemnozili.inak.buducnost.ludstva.je.totalne.v......zadnom.otvore.ludskeho.tela.....
Odpadla som z vas baby 😂😂😂😂😂😂
Ano mam aj paranoju ale srandu si robit s chorych ludi nepatri ved bozie mlyny melu pomaly ale isto
Urob.si.novy.nick.a. zaloz.temu.Je.nieco.co nemam?Ved.si.pisala.,ze deti.mas .u byvaleho.a ze sa.liecis.a .nemas.co jest.Teraz.pises.ze si .tehotna.a co si.nalozis,tak.nejes.
@kburgerin a zrazu uz nedavas bodku za kazdym slovom 🤔🤔🤔
@margareta52 zistila, ze na mobile nema klikat dvakrat medzorovnik za sebou.
kokos to čo aký psycho triler takto na včer 😂
Nemam slov
😂😂😂😂😂😂😂

celkovo 1. trimester...a nie si jedina...ja som zvacsa jedla na zaciatku rozok s maslom...kazda ma nieco ine...to uz ked s tymto si nevies sama pomoct..ako sa budes starat o dieta?!