icon

Ktorý čas z tehotenstva je najriskantnejší?

tinka0000
19. dec 2017

Ahojte baby.
Chcem.sa opytat aky je.najriskantnejsi cas pocas tehotenstva?prve 3mesiace,alebo.7,8tyzden.?
dakujem
A druha otazka.je,ak.citim.ze.som hladna ,no.moje brucho.to.ciiti,ale.nemam.chut.jest?co.mam.ribit
Ja.si.aj.naberiem.jedlo.ale.uz.ako ho.mam.pod.nosom.nemam.chut ☹

Dakujem.Vaam.

lavieenrose
19. dec 2017

celkovo 1. trimester...a nie si jedina...ja som zvacsa jedla na zaciatku rozok s maslom...kazda ma nieco ine...to uz ked s tymto si nevies sama pomoct..ako sa budes starat o dieta?!

tinka0000
autor
19. dec 2017

@lavieenrose viem.si pomoct len.mi.ide na.nervy ze ak.som.hladna tak nejem 😀

maminkajanka84
19. dec 2017

Su to zmiesane pocity, chapem, ta mam tri deti a kazde tehu bolo uplne ine a verim ,že každu ženu prekvapi, zmena hormonov aj v tomto smere. Myslim, ze naozaj prve tri mesiace su tazke a niekto ma aj celych 9 mesiacov problemy s jedlom.
Mozno nieco neutralne si dat po malých množstvách a častejšie...
Mne napríklad robilo problem aj umyt si zuby😉 drzim palce aby to coskoro preslo

lavieenrose
19. dec 2017

@tinka0000 mne bolo zpe od hladu ale nemala som na nic chut..ty jedina si musis najst nieco co ta nezatazi a bude ti aj chutit ;)

beky1813
19. dec 2017

Pri frekvencii tvojich tem a sledovania sa, si myslim, ze ta caka dlhe obdobie tehotenstva

deti95060810
19. dec 2017

možno teraz schudneš, ale neboj ,potom to rýchlo dobehneš....😉

zooeynka
19. dec 2017

@tinka0000 ty sa dievca musis velmi nudit, radsej pec kolace, upratuj, rob hocico potrebne a nebudes mat cas sa zufalo sledovat, davat zbytocne otazky...uzivaj si tehu!

zuzik307
19. dec 2017

inac kludne mozes tieto otazky pisat do svojho blogu, budes to tam mat vsetko pokope🙂

katusikkk
19. dec 2017

Inak ta bodka za kazdym slovom mi pride ako styl pisma - tema od baby co tu dnes pisala ze ma nejaku psych. poruchu 😨

kburgerin
19. dec 2017

Zienky zasa to na mna prislo nikto ma nechape ale fakt teraz citim depresiu smutok a strach a trasiem sa cela no mam aj obavy a pochybujem o sebe lieky beriem ale bojim sa uz dlho sa ns to liecim a je mi aj do placu

beky1813
19. dec 2017

@kburgerin ???? Si si pomylila temu, alebo nick?

katusikkk
19. dec 2017

@beky1813 evidentne zakladatelka tu ma tolko nickov a tolko tem,ze ma v tom bordel😀

kburgerin
19. dec 2017

Mam.len.jeden.nick.nieskm.pocitacovy.tip.sa.v.tom.nevyznam.

katusikkk
19. dec 2017

A rano si zakladala temu s inym nickom,ze si Kamila a mas psych.problemy??:dizzy_face:

kburgerin
19. dec 2017

@katusikkk mam.kburgerin.nick.a.volam.sa.kamila

kburgerin
19. dec 2017

A.davno.som.sem.nechodila.nemala.som.internet

margareta52
19. dec 2017

odpadneeeem 😂😂😂

xili99
19. dec 2017

Toto akože ozaj?
Prečo mi to robíte?

sticker
silaviat
19. dec 2017

kamila.kamila.vypni.pocitac.popros.maminu.aby.ti.ce.prazdniny.vysvetlila.sexualnu.vychovu.daj.si.kakavko.pusti.vecernicek.a.hybaj.spat. a.hlavne.dlho.dlho.nesexuj.aby.sa.ludia.podobnym.IQ.nemnozili.inak.buducnost.ludstva.je.totalne.v......zadnom.otvore.ludskeho.tela.....

silaviat
19. dec 2017

@kburgerin btw,ked,uz,ms,len,jeden,nick,tak,si,pozri,pod,akym.si.sem.postla.prvy.prispevok.a.pod.akym.neskor.odpisujes....paranoja?..
BTW.naozaj.nieje.easy.pisat.s.bodkami.L.O.L..

katusikkk
19. dec 2017

@silaviat
Ona.ma.aku.schyzu .A mozno.je.to.este.chlap:joy:

sticker
mata1001
19. dec 2017

Odpadla som z vas baby 😂😂😂😂😂😂

mata1001
19. dec 2017

@katusikkk
@silaviat
@xili99 😂😂😂

kburgerin
19. dec 2017

Ano mam aj paranoju ale srandu si robit s chorych ludi nepatri ved bozie mlyny melu pomaly ale isto

katusikkk
19. dec 2017

Urob.si.novy.nick.a. zaloz.temu.Je.nieco.co nemam?Ved.si.pisala.,ze deti.mas .u byvaleho.a ze sa.liecis.a .nemas.co jest.Teraz.pises.ze si .tehotna.a co si.nalozis,tak.nejes.

margareta52
19. dec 2017

@kburgerin a zrazu uz nedavas bodku za kazdym slovom 🤔🤔🤔

moonlight1210
19. dec 2017

@margareta52 zistila, ze na mobile nema klikat dvakrat medzorovnik za sebou.

nataliaseidlova
19. dec 2017

kokos to čo aký psycho triler takto na včer 😂

kburgerin
23. dec 2017

Nemam slov

misinka0611
23. dec 2017

😂😂😂😂😂😂😂