Lekárske potvrdenie v tehotenstve na let

nikitta17
12. okt 2016

Ahojte baby, potrebujem poradiť ohladom letu 🙂 Budem letiet spolocnostou WizzAir a potrebujem lekarske potvrdenie,ale konkretne od tejto spolocnosti som ziadne nenasla tak asi ho zrejme nemaju svoje vlastne ako ine spolocnosti. A teraz netusim co robit nemali ste podobnu situaciu? Ci stiahnut to MEDIF od inej spolocnosti alebo kde zozeniem aby som nemala potom problem na letisku z toho a aby mi lekar potvrdil,ze mozem letiet? 🙂

darina1952
12. okt 2016

@nikitta17 ja som mala stiahnuté tlačivo inej leteckej spoločnosti v angličtine - bolo také všeobecné bez ich loga. Tam mi lekár potvrdil, že môžem letieť. Ani raz ho počas štyroch letov nikto nevyžadoval.

kikus222
12. okt 2016

Ja som nikdy také tlačivo nemala, ani nepotrebovala, zrovna som.ak včera letela 😉

tanikbb
12. okt 2016

Vzdy zalezi v ktorom si tt. Ak si podla podmeinok Wizzairu v tyzdni pre ktory vyzaduju pot rdenie tak ho radsej mat ako by ta nemali pustit na let. Kludne staci ak ti tvoj dr v anglictine potvrdi, se si ok a neexistuju dovody preco by si nemala cestovat. Nech uvedie aj tt v ktorom si. Vzdy vsetko zalezi od ludi na letisku. Jeden pytat nemusi a druhy moze.

slniecko35
12. okt 2016

Potvrdenia pytaju tusim az nieco po 30tt, ako ktora spolocnost. Netreba ziadne extra tlacivo, mne lekarka len rukou napisala v anglictine a hotovo.

nikitta17
autor
12. okt 2016

@darina1952 takze kludne mozem hocijaku spolocnost bez loga a v pohode teda,dik 🙂
@tanikbb
@slniecko35 tak letiet budem v novembri a to uz budem v tyzdni takom,kde spolocnost vyzaduje to potvrdenie 🙂 a lekar mi povedal,ze mu mam priniest to tlacivo,ze tak to potvrdi preto som nevedela,ze ake vlastne teraz mam najst tlacivo ked Wizzair svoje nema 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre