icon

Má zmysel účasť manžela na ultrazvuku v 10. týždni?

15. júl 2026

Ahojte, v 10tt idem na prvý väčší usg, moj manžel dosť trvá na tom, že chce ísť aj on, ale má to zmysel? Bude už vidieť dieťatko v “ľudskej” forme?

iwka_77
15. júl 2026

@anonym_autor keď na tom trvá a má možnosť ísť tak nech ide. Teraz ho nezoberieš a potom už nemusí chcieť ísť

anonym_98e250
15. júl 2026

Jasne že má. Však je to otec a buď rada že sa zaujíma
Že chce vidieť aj takéto drobatko s má záujem tam byt
Môj muž chodil so mnou vždy

thereisabear
15. júl 2026

A v "neľudskej" forme to nemá zmysel? Hýbe sa to, bije tomu srdiečko, je to pekný zážitok vidieť.

beata_k
15. júl 2026

@anonym_autor Ja by som ho tam nechcela. Nie je to ultrazvuk cez brucho, ale zo spodu...az take romanticke to nie je.

anonym_98e250
15. júl 2026
@beata_k

@anonym_autor Ja by som ho tam nechcela. Nie je to ultrazvuk cez brucho, ale zo spodu...az take romanticke to nie je.

@beata_k prečo zo spodu? Niektorí moderní gyn. ani nerobia ultrazvuk zo spodu pokial nie je problém. Pri bezproblémovom tehotenstve robia cez brušnú stenu
A samozrjeme závisí od vybavenia ambulancie

majka99999
15. júl 2026

Ked velmi chce, moze, ale zas nejake extra to nebolo. Ovela zaujimavejsie je to po tom 20. tyzdni na morfologickom, manzel bol pri oboch, pri prvom aj v 30. tyzdni, kedze sme nevedeli este, ci chlapec alebo dievca. Pri druhom to bolo jasne hned, este v klasickej ambulancii, na morfo len potvrdili.

bg92
15. júl 2026

Podla mna ano… neskor ked je babo velke to uz zmysel velmi nema - uz nevidis babo ako celok ale len take velke tvary - hlava z rozneho uhlu, chrbatik a pod…. Tie prve utz boli najkrajsie a manzel na ne chodil somnou, naposledy bol na tom morfologickom, potom som chodila sama (aj som uz bola kludna ze mi nic zle nepovedia). niekomu to pride neprijemne lezat pred manzelom na koze ale tomu velmi nerozumiem, ved ste u lekara a to dieta ste predtym spolu urobili :D

anonym_cd6221
15. júl 2026
@beata_k

@beata_k no a čo, že je zospodu? nebodaj by manžel žiarlil na sondu? 😀

simsalabim
15. júl 2026

@anonym_autor prave kym je to taketo male, je ho vidno cele. neskor uz nie vzdy tusis, na co sa pozeras...

anonym_058885
15. júl 2026

@anonym_autor samozrejme ze nech ide. Bude aspon srdiecko

anonym_dfe21b
15. júl 2026

co je to vacsi utz? viem ze su "normalne" 2D, a potom 3 velke ale s "vacsim" som sa este nestretla. 1.velky je najskor v 11tt ale najcastejsie sa robi v 12-13tt nie v 10tt. Ja som mala utz v 9+0tt u mojho gyn tam velmi v ludskej forme nebolo, resp bolo tak medzi, bolo vidno hlavicku, srdce, telo ale este to nebolo ono, v 12+4tt na velkom utz uz ano.

kiki68
15. júl 2026

@anonym_autor urcite ano, je to krasny zazitok, babo vyzera ako taka panda