Mala niektorá z vás po kyretáži kŕče?

kikusa2111
26. sep 2011

Neviem kam zaradiť túto diskusiu ale asi najskôr sem.V sobotu o 20:30 mi robili kyret...alebo ako to nazvať.Bola som v 8+5tt a plod nikde len tehotnosť.Mala niektorá po zákroku hnusné krče v podbrušku?Pred pol rokom som mala tiež tento istý zákrok ale krče neboli tak hrozné.Ide mi to až do chrbtice a dole v bruchu mám také krče že neviem riadne chodiť a postaviť sa s postele.Nemožem spať ani na bruchu načo som naučená.Prevraciam sa ako po cisárskom.Tabletky zaberajú velmi málo.

katy1979
26. sep 2011

neskusis tam zavolat ci to je v poriadku lebo mna jedine co trapilo boli menstruacne bolesti a to skoro dva tyzdne obcas vyraznejsie obcas menej.

lululka555
26. sep 2011

@kikusa2111 ja som mala po cisteni tiez bolesti asi 2 dni ma bolelo dost podbrusko,to sa vraj maternica stahuje

kikusa2111
autor
26. sep 2011

@lululka555 to povedali aj mne.vraj je to podobné kontrakciam pri porode nakolko sa maternica stahuje..dnes je to 2 den a este to nepreslo.necham tomu este 2 dni a uvidim

feb13
26. sep 2011

@kikusa2111 Ahoj ja si take bolesti vobec nepamatam ale ja som mala mimomaternicove, len to este vtedy nevedeli... vlastne od prepustenia z nemocnice by si mala aj tak do 3 dni ist k svojmu lekarovi na kontrolu, tak chod a povedz mu to, je mozne ze tam este nieco zostalo (nezvykne ale kyret sa robi naslepo takze mozne to je) a maternica sa to snazi "porodit". Hlavne ak aj viacej krvacas. A treba vela oddychovat a nenamahat sa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre