icon

Mali ste ten pocit, že ste tehotné?

katey
20. jan 2012

Baby, mali ste niektorá ten pocit tehotenstva, aj napriek tomu, že to bolo len tesne po oplodnení a nemali ste žiadne iné príznaky? ani ste si nerobili žiadny test, čo by to potvrdil.

veronika.86
26. jan 2012

@drobcek1506 To je v poriadku ze to este test neukazal,mozes mat nizku hladinu hormonov,mojej tete vysiel pozitovny test a teraz sa podrz az v 11tom tt a to si ho medzi tym robila pravidelne,lebo sa o babatko snazili,dokonca mala aj menstruaciu (slabsiu a inu ako obvykle,ale myslela,ze je to zo stresu)a ked jej teda nakoniec vysiel pozitivny test a sla k lekarovi,tak bola velmi prekvapena,ze je uz v tretom mesiaci.Takze kludne mozes byt tehotna,ale ani lekar ti to este nepovie,na sonografe myslim ze od 6teho tt sa to da vidiet ,vtedy sa spusta aj akcia srdiecka babatka.

ikushik
27. jan 2012

dobre ranko baby 🙂 tak ja to uz nevydrzim..., idem sice do prace, ale cestou si kupim tehu test.. uvidime ci ma v tej praci potom neklepne 😀 drzte palce

katey
autor
27. jan 2012

@katus83 do stredy????!!! :D ja asi nie.

katey
autor
27. jan 2012

@ikushik no co? testik urobeny? sup sup s vysledkami 😎

katey
autor
27. jan 2012

@katus83 ja som si prave bola kupit dvojbalenie testov 🙂 nevydrzala som

milacik3
27. jan 2012

@katey a ako si dopadla?

katey
autor
27. jan 2012

@milacik3 este som si ho neurobila asi az zajtra rano.. nechcem si ho robit v robote

katey
autor
27. jan 2012

@milacik3 a ty si ako pokrocila? 🙂

sssimi
27. jan 2012

Baby tak ja som pri prvej netušila a skoro ani neverila, že som tehotná a teraz pri druhej som si bola istá len čo mi 1 deň mrcha meškala. Ale asi to bude tým, že mi začalo bývať hneď zle. Pri Sárke som taký rýchli nástup nemala.

milacik3
27. jan 2012

@katey no aj ja som rozmyslala ze si ho dnes kupoim lebo zajtra by som mala mat teoreticky MS.....bolesti mam v podbrusku ale to nie su krce ...ako pri MS ale skor take tlaky jemne...

poisonblu
27. jan 2012

ja ano, pri prvom tehu som hned po oplodneni vedela, ze to vyslo 🙂 tak som len netrpezlivo cakala na prvy den vynechania menzesu a hned som testovala a krasne // som nasla...ale bohuzial som potratila...

teraz skusame znovu, ale nejak nemam ten pocit, ze to tento mesiac vyslo, aj ked sme sa snazili..uvidim v nedelu, ked testnem

sssimi
27. jan 2012

@drobcek1506 mne vyšiel pri Sarah pozitývny test až keď mi mrcha 3tt meškala, teraz mi ukázal už po 4roch dňoch. Takže podľa príznakov by to mohlo byť tehotenstvo.

katey
autor
27. jan 2012

@milacik3 ja by som uz tak dlho nevydrzala neurobit si test, tak uz nevahaj 🙂 som veru zvedava, ked som citala tvoje priznaky, naozaj by z toho mohlo byt babatko.

milacik3
27. jan 2012

@katey no ja neviem ja sa aj bojim ...vcera ma aj vajecnik pravy bolel ( v novembri som bola na laparoskopie) tak neviem ci je to z toho este alebo co......co ked nahodou by som bola a nie je tam babo kde ma byt 😢

katey
autor
27. jan 2012

@milacik3 no tak s tym by si asi moc neporobila, keby bolo inde ako ma, ale skus verit, ze je vsetko tak ako ma byt. aj ja som v oktobri prisla o babatko a tiez sa bojim, ci nepridem aj o dalsie, ale stale verim, ze uz bude vsetko v poriadku.

katey
autor
27. jan 2012

@poisonblu tak dufam, ze sa coskoro stretneme v teme OKTOBROVKY 2012 🙂

milacik3
27. jan 2012

@katey aha to mi je luto 😢 mne sa toto nestalo ale mas pravdu nemala by som na zle veci mysliet....lebo sa to moze stat...radcej pozitivne mysliet...ale aj tak som si povedala ze je jedno ci to viem alebo nie aj tak hned doktorovi nemozem ist az okolo 7 tt

drobcek1506
27. jan 2012

ahojte baby tak som si robila test a vysiel mi tak ze ta druha ciarka sa mi zda ze tam bola ale len uplne taka slabulinka a kukala to svokra a hovori ze to moze byt ciarka co tam ma byt ale to by nemalo by vidiet nic nie????

poisonblu
27. jan 2012

@drobcek1506 ak tam je nieco slabunke, tak skus o 2-3 dni znovu testnut

poisonblu
27. jan 2012

@katey no uvidime 🙂

drobcek1506
27. jan 2012

@sssimi moja ja tak isto pri prvom ja som nevedela ze som tehotna kupila som si test a ukazoval mi ze niesom potom som isla hned 3dni nato doktorovi a povedal mi ze som 11,tyzden a hned mi dal aj knizku 🙂 a chceli by sme druhe no uvidime a teraz to mam tak na figu ked mam tu menstruaciu ako sviatky raz mam a raz nie

drobcek1506
27. jan 2012

@poisonblu uz si nebudem robit lebo toto normalne neni aby mi bolo takto a stale si citm mokro stale ma ten podbrusok boli ja som po cisarskom reze ale toto som este nemala a ako hovorim taky uplne slabulinky pasik tam je v stredu vybehnem lekarovi 😲

tigerca10
27. jan 2012

Caute baby,
ja som necitila nic. Par mesiacov predtym sme sa uz pokusali o babo a kazdy ten mesiac som mala uz "ten" pocit, a ked k tomu doslo naozaj, uz som "ten" pocit nemala. Takze skor tie symptomy suviseli s menzesom. Prvy priznak tehotenstva bolo vynechanie menstruacie, postupne citlivejsie prsia, rozcitlivenost. Tot vse 🙂

katey
autor
27. jan 2012

@drobcek1506 keby nic nebolo tak neni ani naznak ciarky

tigerca10
27. jan 2012

@katey ja tiez idem testovat v pondelok. uz mi meska 13.den 🙂🙂

martaniana
27. jan 2012

ja som mala pocit že som tehu a test to nepotvrdil, a bola som 🙂 lebo o pár dní keď som ho zopakovala tak už ukázal čiarky 🙂

drobcek1506
27. jan 2012

kukala som si ten test vcerajsi a mne sa asi mari uz aj tam som raz videla a aj nevidela uz som sa moc dotioho zazrala tak by sme chchceli ja uz neviem prve bolo hned a druhe ani za svet

katus83
27. jan 2012

@katey ja ešte úspešne odolávam, test som si stále nekúpila hoci včera som podozrivo obchádzala lekárne 😀 Zajtra daj určite vedieť ako si dopadla. Ja dnes odchádzam na víkend na chatu, tak tam sa snáď nejako zabavím a nebudem myslieť na testovanie 🙂 ...inak celé doobeda mám taký tlak v podbrušku, ledva sa hýbem, že čo už toto je 😉

veronika.86
27. jan 2012

@drobcek1506 Ked je slabulinky pasik tak gratulujem.. 🙂 urcite si tehotna,aj v navode v teste to mas napisane,ze akakolvek sytost druhej palicky,ak je viditelna,znamena pozitivny test..🙂 sytost ciarky zavisi od mnozstva hormonov 🙂 na zaciatku mas trosku menej..ja som prvy test tiez mala taky slabulinky,na druhy den druhy uz boli obe uplne viditelne

drobcek1506
27. jan 2012

dakujem ,ale ja si pockam na lekara co mi povie ale velmi by som sa tesilaaaa