Mali ste ten pocit, že ste tehotné?
Baby, mali ste niektorá ten pocit tehotenstva, aj napriek tomu, že to bolo len tesne po oplodnení a nemali ste žiadne iné príznaky? ani ste si nerobili žiadny test, čo by to potvrdil.
@katey netrap sa dopredu. zajtra urobis test a budes vediet viac 😉 a keby to nahodou nevyslo, je tu dalsi mesiac, kedy sa mozete posnazilkovat 🙂
ahojte baby...ja ma ten pocit kazdy mesiac 🙂))
teraz mi vsak meska 5den a uz 4den mam taky lepkavy prisvitny/az biely / vytok...test som si robila hned 27 /26mala prist mrcha/ a nic ...ani len duch :( potom som si uz nerobila... sice obcas ma kade tade pichne,,cele noci neviem spat, len sa prevraciam. scarlett sa nam podarila po 3rokoch snazenia uuuuplne nahodou ked som to vobec necakala...teraz sa snazime cca 1,5r a nic..
kazdy mesiac si poslusne kupujem testy/asi len sila zvyku/ a stale to iste...uz si pripadam jak šiši 😅 😝 mam skocit po dalsi testik? co mylsite? 😕
katey no baby, tak nic.. v piatok rano som v praci testovala a nic, v sobotu rano uz mrcha dorazila.. 😒
No ja som tiez takto nedavno myslela, ze sa nieco podarilo, lebo sa mi stalo to, co este doteraz nie, no a MS meskala dva dni, ale netestovala som, no a potom prisla i ked zo zaciatku nebola taka ako zvycajne byva ani ziadne priznaky MS som nemala a po dvoch dnoch sa to riadne rozbehlo, dokonca viac ako inokedy. Tak radsej testujte uz v den ocakavanej MS, aby ste vedeli, ci sa nahodou nieco nepodarilo a volne neodislo. Taky pocit som totiz mala ja.
@elizabeth453 hmm.. tak to je zvlastne. inak tie testy, to je sranda, ze uz ich tak zo zvyku kupujes 🙂 ozaj a doktor ta dobre vysetril, ze kde je pricina?
@katus83 aj ja som si ten test nakoniec urobila a stale len jedna /. nerozumime tomu.. ale nech uz rychlo dojde ms, nech mam novu nadej. a asi aj prestanem chodit na konika, lebo mi z toho za chvilku prepne. ked stale pozeram tie tehotne bruska a ja uz som take mohla mat a nemam. ide mi to na hlavu :(
tak baby dnes som bola u lekara ziadne tehotenstvo ale cysta fnuk
@drobcek1506 coze? :( a da sa nejkao rozpustit?
@katey dal mi lieky na puknutie tej cysty mala by som do troch dni dostat menzes a o 10dni na kontrolu ☹
ja som prvorodička a vôbec som nemala ten pocit, musela som si spraviť test, keď mi to meškalo 🙂) ale bola som nedočkavá lebo som si spravila dva testy predtým zbytočne
@drobcek1506 to mi je luto.. ☹ aj ja som to tak mala v oktobri ...myslela som ze som tehotna a bola to cysta a musela som ist na laparoskopiu ☹ skvele ze sa ti to da odstranit liekmi...drzim palce
@milacik3 skusi sa to liekmi ak to nepomoze tak budem muset ict do nemocnici a potom ked ti odsttranili tu cystu si otehotnla nemala potom problemy?
@drobcek1506 no ja som este nikdy nebola tehotna len sme sa zacali pokusat potom som musela ist do nemocnice a potom bola abstinencia kvoli operacii a teraz sa pokusame ale zatial nic...Sa hovori ze po laparoskopii by to malo byt co najskor...ale ja tomu neverim....maminej kolegyny sa to hned podarilo a aj mojej tete hned po operacie sa podarilo...tak neviem mi sme skusali zatial len v januari...a zatial nic...
Kamaratka sa snazila asi cca 2 mesiace. Jedneho dna ju neskutocne bole chrbat ani chodit nevedela. Robila si test-negativny. Doktor ju odporucil na RTG pre krize. Robila si 2 test pred RTG a nic. To boj piatok. V pondelok si robila dalsi a to som nespomenula,ze menstruacia je meskala-doktor to pripisoval tym krizom aj liekom. A v pondelo test-pozitivny u dokt.g. Ked je spravil vysterenie povedal,ze je 9tt. Tak mi to vysvetlite.. Testov si robila za tych 12tt dost..
po roku a pol ked som 1 krat otehu som mala a potom tiez vzdy 😉 neda sa to nejako vysvetlit ale mala som
Po vynechaní MS boleli niekoho vajecniky....aj maternica ma trocha boli ale vedcinou len 1 vajecnik moze to byt najaky zapal alebo ...citala som ze aj ked sa napr. ,,roztahuje,, maternica tak tým aj taka vajecniky a preto bolia...ma niekto skusenosti????
@milacik3 ahoj, mna boli cele brucho ako keby mala prist mrcha, dokonca som sa dnes zobudila na taku silnu bolest brucha a krizov, az som si myslela, ze to rano dostanem, no nic neprislo. pre istotu som si dnes zopakovala test a oproti tomu co som si robila v sobotu, tak na nom nabehli krasne viditelne ||. asi je to normalne, ze brucho boli, aj ked kazdy pocituje tu bolest inak, ale ked si chces byt na 100% ista, tak zavolaj alebo zabehni k lekarovi... 😉
@misulik.uk gratulujem k tehu, ja mám teraz tiež také mierne bolesti v podbrušku a aj sa za posledný týždeň cítim tak zvláštne a mrchu by som mala dostať/ teda radšej nedostať zajtra,tak som strašné zvedaáá a v kútiku duše dúfam,že nepríde...
@janka369 dakujem. ja som aj tusila, ze asi nedojde pretoze ma najprv zacalo boliet brucho a potom trosku prsia a pred mrchou som to mala vzdy naopak 🙂 inak priznaky nemam ziadne... tak mi to nedalo a urobila som si v sobotu rano test a tam bola slabulinka druha |. ja som tomu s priatelom nemohla uverit, kedze sme si vzdy davali pozor az na jeden jediny krat, ked to "pustil" do mna a presne vystihol situaciu 😀 . po 2 tyzdnoch mi to test potvrdil. tebe silno drzim palce aby mrcha nedosla a co najskor || na teste 😉
@misulik.uk no ja som dnes uz 32 DC a uz aj rano som chytila test a potom som odolala a hodila som ho do skrine a utekala do prace 😀 nedelu,pondelok ma dost bolela lava strana preto sa obavam ci to nie je cysta....ale zase je to v oblasti vajecnika tak skor nad nim...ale ked ja neviem odkial pokial je maternica mozno ma lava stana maternice boli ja netusim....ale uz to preslo dnes ma to len trocha boli...a vecer som si lahla do postele a tak mi bolo na vracanie ale len par minut.....Ja sa bojim testovat 😅 ☹
A inak gratulujem k 2 ciarkam aj ja chcemmmm
@misulik.uk ďakujem,no poviem,ti, mám čo robiť,aby som si nebežala robiť test,ale bojím sa,že tam // nebudú
@milacik3 aj ja sa ho bojím robiť a nosím ho v kabelke 🙂 ale počkám ešte do piatku, aby som si bola istá.

@katus83 fuuu neviem 🙂 podla mna by ti uz zajtra mohlo ukazat. ja mam normalne strach. je ine robit si testy v strede cyklu a ked vyjde / hovorit si ze este je skoro, ale ked zajtra vyjde / tak to uz je ze to ozaj nevyslo.