Mám 17 a som tehotná. Moja mama je tiež tehotná
Dobrý deň chcem vás poprosiť o radu čo robít v takej situácii. Mám 17 som v 21 tt viem priskoro ale je to dar.
Všetko bolo v pohode až kým som sa nedozvedela že aj moja mama je tehotná a najhoršie je že to predomnou taji je v 9tt má 35 rokov.
Neviem čo mám robiť pretože máme aj finančne problémy kvôli mne a veľmi ma to trápi. Mama my to tají najhoršie je že jej neviem nijak pomoct s ťažkými vecmi pretože ja sama som tehotná ach .
@marfikchov a este teta berta je Lucia....a tato tu lussi_0......... normalna detektivka......
Ale baby .uz nebudte tak detektivky , sa mi zda ze tei berty ste vy tu same. mozno tato tema je uplne realna a vy tu robite spekulacie,ze tema z vcerajsia a tato amju rovnaku autorku...okrem toho skoda,ze sa ta tema zo vcera zamlka,neiem kt sikovna dala podnet adminke,nakolko bola celkom zaujimava,.A ta berta aspon vedela o com pise a drzala sa svojho anoru kt aj dobre vedela odargumentovat, i ked nie vzdy to bol stastny sposob podania..
@lussi_0 nie nadarmo sa hovorí,že sex je jediná zábava chudobnych😀 čo mas robiť? Nic, zasexuj si,odreaguj sa a mama toze.😀😀😀
@lucinka511 nemusím byť detektív, ale ked vidím na fotke tú istú osobu,navyše nie vlastnú fotku, tak čo si o dôveryhodnosti osoby môžem myslieť??? a dalšia vec, hej, téma na chvalabohu uzamkla, bo bola úplne zbytočná...
@lucinka511 a ako som písala v prvom príspevku na túto tému, možno polhodinu predtým písala do podobnej témy inej 17ročnej, ako ona s priateľom plakala dve hodiny v aute, keď to zistili a že teraz má dcéru a všetko je super, tak kde je teda pravda?
@cecilia68 vieš čo pozerala som jej temy nemyslím ze to je fejk a to je same ,,udrela som si bruško,, nemohlo sa niečo stat bábätku? Pes mi stupil na bruško nemohlo sa niečo stat? ....ako nič v zlom ale toto nebude naostrejšia farbička v krabičke...ok má 17...no...hlavne ze trtkat vie kazda.
No ale uz budem dobra. 😀
Co poradit v takejto situácii? Nech to stojí čo to stoji dokončit školu - maturitu. Pritlačit aj na potenciálneho otecka aby ked vedel sulozit, tak aby aj sa snazil nejako prispiet - finančne čo sibudeme hovorit, zo vzduchu sa zit neda a učty treba platit.
Ked mama porodí tak moze dieta nechat s tebou, ty sa budeš starat aj o surodenca a moze ist pracovat popri rodičáku, určite sa to dá nejako riešiť ak chcete ako tak dostojne zit. Nebude to lahké, ale verím, ze kto chce tak sposob najde.
@sardinka336 No asi tak nejak - a ešte neviem či to nie je aj tá zo včera čo riešila "Boha a umelé oplodnenie"..... 😉 Fakt sa musia niektoré ženy neskutočne nudiť, že zakladajú takého absurdné témy.....
@marfikchov tak berta mala stiahnutu inu fotku ako tato tu,,aspon v tom sa nemylim...cize pochybujem zeto psie ejdna a ta ista osoba,skor niektore sem casto brazdia vov olnom case MK a konspiruju🙂
@lucinka511 ani nie konšpirácia, a zhodou okolností, ked ti vyskočí rovnaká téma a ja ju čírou náhodou uvidím, je to moja chyba, lebo sa zdržujem na koňovi... ok dík, idem sa odhlásiť a len počúvať rádio
@lucinka511 aaale čo mozem ist...malá spí, decka su doma a nemozem ich nechat same.
@lucinka511 mozno nemaju rovnake fotky, ale velmi podobne a ani jedna nie je prava....su stiahnute z netu.... 😵
V poslednom case si tu niekto libuje v zakladani multinickov. Napise temu a potom si z ostatnych nickov pritakava a "svorne" nadavaju ostatnym taka schiza 😂
Idem si tusim aj ja zalozit nejaku mastitelku ega a pritakavacku. A aby to bolo nenapadne bude sa volat maci007 😂
@lussi_0 a ako vies, ze je mama tehotna a dokonca v 9tt, ked to pred tebou taji? ☺☺☺
@sardinka336 ja ked budem mat problem tak pisem len tebe,samozrejme IP,trfne,vystizne,nemusim ani temu zakladat 😀 dufam,ze poradis 😀 😀 😀
@miahavash nebude prva ani posledna, stava sa to casto.. ked ma zena prve dieta skoro a druhe po rokoch a jej dcera sa poponahla... 🙂 aj tu na MK su take maminy, co maju babatko v 40tke a dokonca mladsie, ako vnučatko 🙂
@marcelatje moja segra mala spoluziacku na strednej.... ekonomicka skola.. postastilo sa jej v 17tich mat dieta.... jej dcera jej spravila to iste, ked sa stretli po 20r na stretavke, ona bola uz 4 roky babka :D :D v 34 rokoch sa nou stalo... a to neboli ani ziadny asociali.. proste aka matka, taka katka... :D
To zvladnete. Mozno jej mozes povedat, ze to vies, ze to nemusi tajit a snazte sa to co najlepsie zvladnut. Budete mat skoro dvojcata🙂 Mas mladu maminu. Ja mam 36 rokov, moje dvojcata maju 5 rokov takmer a najmladsia bude mat dva 😉
Moja suseda tak otehotnela v 16 tich, rodila spolu so svokrou. Stava sa, preco sa s maminou neporozpravas?
@ixayxa panenoze ty si fakt trapna.no ja som berta aj lusi.zato ze vam tu niekto napise .ze cele dni sedite na MK a snorite za temami "dna" a potom konspirujete.ze kt tu ma dva nicky a kt tema je vymyslena alebo ich vymyslela autorka ood inym nickom...uolne simplexne poniektore...btw si si nevsimla.ze v mojich prispevkoch mam same preklepy.ty Monk .asi tazko spojit moj styl vyjadrivania a tento tu.reso ten zo vcerajska..radsej si kuo dennu tlac a citaj nieco naucne.nie somariny na MK...
@marfikchov vy ste tu strasne konspiratorky...😀 lepsie jak zem a vek niekedy... 😀
@puklica13 to vieš, nuda v práci tak tu hľadáme senzácie. Určite by mi to nenapadlo, keby nevidím fotku tej istej osoby.... a keď má tak strašný problém, ako to že ešte ani nezareagovala? Zas blbina dňa ale ja som zlá, lebo tu sedím viac ako by asi iné schvaľovali
@marfikchov sak ja som v klube konspieatorov..
Ale problem za milion..ale ved kocikovat mozu spolu 😀

Hlavne na jedno babetko su vzdy dvaja, to je ta najlepsia a najprirodzenejsia pomoc, ktoru potrebujete.