icon

Mám 17 rokov, bola som na potrate a znovu som tehotná

miska_veverkova
1. nov 2015

Ahojte baby,
možno ma viacero z vás bude obviňovať a možno,že sa tu nájde zopár žien ktoré ma pochopia..Mám 17 a pred pár mesiacmi som bola na potrate ťažko som to znášala a keď už som sa stým ako tak zmierila otehotnela som zas :( Proste som v tom a viem to od včera..Naozaj neviem čo mám robiť keby sa našli baby,ktoré by ste mi prosím vedeli dať nejakú radu..Nechcem ísť na potrat to je jasné,ale moji rodičia ak sa to dozvedia čo raz určite zabuchnú za mnou dvere..Lenže na druhej strane nechcem len kvôli ním dať preč ďalšie dieťatko...

Strana
z6
moje123
19. nov 2015
Používateľ moje123 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od moje123.

nemá význam rieši´t, čo si mala alebo nemala urobiť. Dieťatko je tu ale len ty si zaň zodpovedná, tvoje bude rozhodnutie a ty s ním budeš musieť žiť. Tvojím pričinením je tu a ty nemáš právo brať mu šancu na život. Si matka, hoci nezrelá, máš voči bábu zodpovednosť, je tvoje. každopádne držím ti palce, aby si to zvládla

vydrnik
19. nov 2015

@moje123 ona uz ma neaktivny nick ako ta mlada co tu pisala ze ked mala na teste tri ciarky bude mat trojicky zecsa to pocita podla ciarok alebo ta vo je v prvom tyzdni tehu a uz vie ze caka trojicky

filipkoko
1. dec 2015

@miska_veverkova Milá Miška veľmi si to rozmysli či pôjdeš na potrat, a či chceš mať deti. Viem si ešte mladučká , prečo si sa nechránila? Viem teraz je už neskoro plakať nad rozliatým mliekom ale čo keď urobíš zlé rozhodnutie a v budúcnosti to budeš ľutovať držím Ti palce .S rodičmi sa porozprávaj, aj s priateľom ako zodpovedná mladá slečna možno budúca mamička .Držím palce potom sa ozvi sa.Posielam Ti srdiečko.

lalinko2010
1. dec 2015

@filipkoko už je neaktívna, netreba viac riešiť!

anakristina
1. dec 2015

Ako to treba vypnut aby som uz odtialto nedostavala upozornenia?toto je tu blud vymysleny.

eeffka
1. dec 2015

@anakristina pod nazvom je taky budik, tam si to prepni

anakristina
2. dec 2015

@eeffka vdaka

lanamaria
15. okt 2024

Choď na potrat, nikto si po potrate nezaslúži mať ďalšie dieťa

cacianka
15. okt 2024

@lanamaria netrep sprostodti6, radšej si pozri dátum a orientuje sa v čase