Mám 17 rokov, bola som na potrate a znovu som tehotná
Ahojte baby,
možno ma viacero z vás bude obviňovať a možno,že sa tu nájde zopár žien ktoré ma pochopia..Mám 17 a pred pár mesiacmi som bola na potrate ťažko som to znášala a keď už som sa stým ako tak zmierila otehotnela som zas :( Proste som v tom a viem to od včera..Naozaj neviem čo mám robiť keby sa našli baby,ktoré by ste mi prosím vedeli dať nejakú radu..Nechcem ísť na potrat to je jasné,ale moji rodičia ak sa to dozvedia čo raz určite zabuchnú za mnou dvere..Lenže na druhej strane nechcem len kvôli ním dať preč ďalšie dieťatko...
@miska_veverkova Milá Miška veľmi si to rozmysli či pôjdeš na potrat, a či chceš mať deti. Viem si ešte mladučká , prečo si sa nechránila? Viem teraz je už neskoro plakať nad rozliatým mliekom ale čo keď urobíš zlé rozhodnutie a v budúcnosti to budeš ľutovať držím Ti palce .S rodičmi sa porozprávaj, aj s priateľom ako zodpovedná mladá slečna možno budúca mamička .Držím palce potom sa ozvi sa.Posielam Ti srdiečko.
@filipkoko už je neaktívna, netreba viac riešiť!
Ako to treba vypnut aby som uz odtialto nedostavala upozornenia?toto je tu blud vymysleny.
@anakristina pod nazvom je taky budik, tam si to prepni
@eeffka vdaka
Choď na potrat, nikto si po potrate nezaslúži mať ďalšie dieťa

nemá význam rieši´t, čo si mala alebo nemala urobiť. Dieťatko je tu ale len ty si zaň zodpovedná, tvoje bude rozhodnutie a ty s ním budeš musieť žiť. Tvojím pričinením je tu a ty nemáš právo brať mu šancu na život. Si matka, hoci nezrelá, máš voči bábu zodpovednosť, je tvoje. každopádne držím ti palce, aby si to zvládla