Mám 43,5 rokov a som tehotná
Ahojte akurat som sa dozvedela,ze som tehotna, prosim je este niekto z Vas v takejto situacii? Som uz dost starsia takze neviem ako to vsetko dopadne.
Je Vás tu takých viac, nič sa neboj ... chcela som Ti napísať len, že BLAHOŽELÁM a hlavne šťastne až do konca ... 😎
pekne slovo, to tetotna 😀
@mamulienka30 Ahoj, nemyslím si, že by sa nejaké decko bavilo týmto štýlom, ono to totiž vôbec nie je vtipné. Autorka to asi napísala preto, že ak je žena tehotná v takomto veku, tak už asi naozaj záleží na každom mesiaci, chcela tým vyjadriť, že nielenže už má 43, ale dokonca aj to už mala dávno.
@iwka13 Ahoj, keď sa narodila moja mama, mala jej mama 44 rokov. (Ak to mám napísať presne, tak starká mala 44. narodeniny v júli, mama sa jej narodila koncom októbra, takže starká otehotnela približne v Tvojom veku.) A všetko bolo v poriadku. Bolo to pred 66 rokmi. Držím palce a srdečne blahoželám! 😉
Blahozelam a prajem aby bolo vsetko v poriadku az do konca, vitaj medzi starsimi rodicmi 🙂
dopadne to tak,ako to dopadnúť má...teš sa a užívaj si,tiež som rodila po 40tke a všetko ok,držím prsty 🙂
@iwka13 mala som vo svojom okoli 2 taketo tehotenstva. Jedno dokonca tesne pred 50-tkou. Obe zeny si deticky nechali. Jedna ma krasnu dcerku a dalsia dvojicky, chlapcov. Obe zeny uz mali dospele deti. Da sa to a nie je to nic tragicke. Mozno nie uplne standardne, ale zivot prinasa aj taketo situacie.
Moja babka mala môjho strýka tiež po 40 a dedo mal 47 rokov. Samozrejme už mali aj vnúčence. No ale zadarilo sa a keďže boli veriaci - kostolníci, dieťa si nechali - nakoniec všetko bolo OK.
kamaratka mala prve deti dvojicky cez ivf v 43r. a hned na to dalsie ivf v 45r. chlapec. deti su zdrave, ona mala problem s tlakom na konci ale aj dvojicky donosila do 38.5t.
Moja svokra otehotnela a porodila svojho syna (mojho muza) v rovnakom veku. A pred 4 rokmi takto rodila 3. dieta moja kolegyna - bolo to planovane tehotenstvo a ma krasneho syna. 🙂
@iwka13 ahoj Ivka, ja mám čoskoro 42 a mám takmer 3-mesačné zdravé bábätko, ....tehotenstvo bez problémov, teda okrem krčových žil, ale nič strašné, pôrod som prežila 🙂 a teraz sme všetci šťastní a tešíme sa z našej úžasnej dcérky...Na svoj vek nevyzerám / a tak dúfam, že naša malá za mňa hanbiť nebude-/, už týždeň po pôrode som bola fit a behala ako srnka a som veľmi veľmi šťastná a dúfam, že budeš aj ty 😉
Ahoj. Ja už mám tiež po 39-tke a som prvý krát tehotná. Chápem tvoje pocity a aj rozmýšľanie, ale neboj... určite to zvládneme. Zober to tak, že "čo by iné za to dali", čo sa nám "podarilo"🙂
@iwka13 ja mam toľko rokov co ty, ale nechcela by som byť v tvojej situácii. Koľko budeš mat rokov, keď bude dieťa maturovať, budeš mu vedieť pomáhať s jeho deťmi, ak sa toho dožijes? Toto asi nechceš počuť, ale treba brať aj toto do úvahy. Sladké reči sa vravia, realita je iná..
@silviaeli Ahoj, ja neviem, mne sa nezdá, cítim sa stále fit, s malou sa učíme, ja aj partner, možno som občas nervná, ale dám si vtedy prestávku v učení a neskôr sa ku tomu vrátime, je pravda, že dérka rieši otázku veku, občas sa vypytuje, koľko mám rokov a tak, ale má viacero spolužiačok v triede,ktorých mamy majú okolo 40-tky, alebo vyše, takže nie je jediná...Je pravda, že dievčatá otázku veku vnímajú citlivejšie už od detstva, viem, že aj staršia dcérka to riešili s dievčatami v triede, chalani nie.

@iwka13 prazdninujes? Ktora dospela zena napise 43 1/2 😀 😀 😀 😀 😀