Mám dve čiarky na teste
ahojte babenky tak sa tesim je to tu 😀 dve ciarocky hehe 😀
@kebhut1 my sme sa s manzelom snazili 2 roky a ked som ostala tehotna tak som mala bolest ako keby mam dostat kramy. Je to zeveaj normalne, vtedy sa uhniezduje. Cize ziadne stresy. A ked nechodili som zistila ze to bude tehotenstvo. A vcera som si robila test a som zas tehotna a to sa nam podarilo na 1x a zas sa citim ako pred kramami. Ale este nejdem ani k doktorovi. Pockam si este 2 tyzdne aspon.
1.12 prichod menzesu a nic 🙂 2.12 stale menzes nikde a 3.12 zas nic mensie podozrenietak 3.12 robeny test 🙂 druha palicka - slabunka , 4.12 test druha palicka - slaba , 5.12 druha palicka zosilnela ...pocit vo mne je zvlastny ako keby sa tam cosi dialo a myslim si ze to cosi bude konecne nasa laska a za par mesiacikov pride von :* 14.12 idem ku gyneklogicke tesim sa co mi povie 🙂
Babule mam hcg 473 co si myslite otom nasiel mi ale aj cystu a bojim sa
Dievčatá ja mam slabo .. Krémovo hnedý výtok uz od nedele ... Doktor povedal ze sa nemám znepokojovať , ale nevysetril ma zo spodu. Urobil mi ultrazvuk, ale takmer nic nebolo vidno ... Tak sa začínam báť. Som asi v 5tt. Stalo sa Vám to niekedy ze ste mali taký slabý krémovo hnedý výtok .. Farby ako biela káva ..?
gratulujem vam baby 🙂

@kristina_st ja myslim, ze sa naozaj mozes tesit 🙂 gratulujeeem... 🙂