Mám dve čiarky na teste
ahojte babenky tak sa tesim je to tu 😀 dve ciarocky hehe 😀
@ivushka14 Nerobila som si už testík dnes keď mi vyšla krv. 😊 A áno čudujem sa že také vysoké lebo mi vravela že v 2 týždni sú okolo 400. A ja až 580 😀 A robila mi sono zospodu ale nebolo nič vidno predsa len som iba 4tt+5 dní. Mám duphaston. Lebo som spinila včera a mala aj veľké bolesti. Takže dúfam že všetko bude v poriadku 😊 A tebe ukazujú testíky pozitivne?
@evelyn102 ani ja som si nerobila 🙂) preto ma to zaujimalo... ejha bolesti tak sa setri nech sa bublinka ma dobre a ostane tam kde ma 🙂 ale duphaston to ma podporit aj mne ho navrhol doktor ale mne zatial nic nieje ani priznaky nemam preto som aj trochu v strese ci vlastne napokon budem tehotna 🙂 jedine predvcerom ma tak bolelo ako na ms ale odvtedy nic.. no musim vydrzat do pondelka .. je to vecnost... tak ty si uz skoro v 5tt tak to si viac ako ja ja cca 3tt + nieco ale to sa uvidi.. 😅
no ja som bola asi skor ten 1 ako 2 🙂 zrejme lebo podla krvi mi povedal dr. ze okolo 2tt+ nieco viac nie.. ale cca som uz skoro asi 4 tt tak skoro narovnako... ano testiky sme mali velmi podobne a digitalny rovnaky.. 😉
🙂
@evelyn102
presne ako vravis... viem ze kto si pocka sa docka ale to cakanie je neskutocne ked sa clovek tesi a velmi si to praje 🙂 tak priebezne si dufam piseme ako sa to vyvíja.. ano v pondelok na kontrolu veru a asi aj opät krv mi zoberu ci hcg narastá.. tak tiez som napäta... emoticon emoticon
Ahojte, aj mne vyšli včera 2 čiarky. JEEEEEEJ .... 😀 Je to už moje druhé tehotenstvo. Mám krásnu 2 ročnú dcérku. 🙂 Veeeeeľmi sa teším a gratulujem aj Vám tehuľky. Len som si nie istá tým, kedy ísť prvý krát k doktorovi. Dnes som to konzultovala s MuDr. Slávikovou a odporčila počkať s prvým sonom aspoň do 10tt. Cítim sa super, jediné čo ma tlačí je zvedavosť. Viem však, že včasné sono nie je dobré pre bábo. 😒
Ahojte, musim sa pochvalit, dnes mi vysli 2 ciarky, sme velmi stastny, bude to nase preveee. Buducu stredu idem k doktorovi tak dufam ze uz to potvrdy 🙂 🙂 😵
a vsetkyyyyyym gratulkaaaaaa 🙂
@evelyn102 ahoj, mozem sa spytat ako si dopadla s tym spinenim? lebo ja som mala slabu druhu ciarku na 11 dpo, 12 a 13 dpo som mala spinenie...na 14 dpo som isla k dr a hcg som mala 437, dala mi duphaston a kontrolu mam o dva tyzdne, tak som zvedava, ale z toho spinenia som trocha nesvoja
@zdeneli Ahoj. 😊 Hneď ako som začala užívať duphaston špinenie zmizlo. Veľmi mi pomohol. Teraz som 9 týždeň a klop klop všetko zatiaľ v poriadku. Cítim sa fájn a výtok mám iba biely ktorý je normálny. Bola som aj na kontrole a všetko v poriadku. No duphaston beriem až do 3 mesiaca. Poradňu mám v decembri aj prvé vyšetrenia takže uvidíme. Určite nemaj starosť duphaston ti pomože naozaj 👍 Mne doktorka povedala že sa nemám báť pokiaľ nekrvácam je všetko v poriadku. Držím palce nech ti pomože v koľkom tt si? 😊
ahojte baby aj mne sa vcera ukazali 2 ciarky 😀velmi sa tesim
@evelyn102 vdaka za info, no verim ze aj mne pomoze, tak uvidime...tiez mi dr. vravela, ze v prvych tyzdnoch je to bezne, ze pokial to nie je cista krv, tak nemam panikarit...dnes som 5+2tt, spinenie som mala trochu opat predvcerom, ale ciarka na teste silnie, tak verim ze vsetko bude ok 🙂 drzim palce aj tebe, nech to dotiahneme do uspesneho konca...
Ahojte baby, potrebujem asi poradit alebo mozno len trosku upokojit. Vcera a dnes som si robila testiky, oba dni boli //, dnes uz silnejsia, avsak mam dva dni do kramov a boli ma podbrusko ako keby mam dostat. Ak este dostanem je to normalne alebo radsej mam ist k doktorovi. Bolo by to prve baby tak neviem co robit :(
@kebhut1 Ahoj, no počkaj tie dva dni. Ono normálne to nie je ak dostaneš ešte ms, ale na druhej strane poznám tiež ženy, ktoré mali normálne ms aj do 5.-6.mesiaca tt. Takže ťažko povedať. Treba vydržať a ešte by som si na tvojom mieste kúpila digitálny test - najspoľahlivejší....A držím pršteky nech "je to tam". 😉

@evelyn102 Jupiiiiii 🙂)) to je supeeer... 😀 😀 😀 ♥♥♥♥♥
to mas uz pekne hodnoty... robila si si este test ? hned ti ukazuje asi uz 2 // vsak...
na sone nieco uz vykuklo ?
rozpravaj... tesim sa 🙂 ja idem k dr. v pondelok az ...