Mám dve čiarky na teste
ahojte babenky tak sa tesim je to tu 😀 dve ciarocky hehe 😀
@sibalka21 tak testy boli rovnake a teraz uz ten tyzdnovy trocha vybledol tak teraz su uplne rovnake ale ten pred tyzdnom bol takej sytej farby.obe tie ciarky na nom boli takmer rovnakej farby a dnes bola malinko slabsia. Teraz si ma ale ze riadne vystrasila..nechcem na to ani pomysliet kedze sa strasne tesime☹ mohlo by to podla teba nieco ovplivnit ten testik?k lekarke som objednana az 6.juna kedze maju dovolenku a teraz mi vravela do telefonu ze by som skoro isla lebo nebude nic vidno este..tak do 6teho sa zblaznim asi..som z toho uplne rozhadzana teraz...
@monikacap neboj sa nic, urcite to je testovanim v roznych casoch. Do toho prveho ultrazvuku musis nejako vydrzat, ale potom budu nasledovat dalsie a dalsie testy, stale sa caka na nejake vysledky, tak sa zbytocne netrap, treba predpokladat, ze je vsetko ako ma byt a zbytocne nestresovat 🙂. Mozes si kupit tehotenske vitaminy a nabehnut na kvalitnu stravu, aby sa babatku dobre darilo. Drz sa a nech je vsetko v poriadku 🙂.
@kjanka86 Blahozelam 🙂
Ahojte, pridávam sa i ja s // na tt. Strašne sa teším 🙂
tak a pridawam sa k vam 🙂 v sobotu mi ukazalo 2 ciarky 🙂 tak uz bude tyzden co mi meska mrcha, citala som tu fora ze je k dr este skoro ist, kedy mam ist alebo teda kedy idete vy? Lebo pisali tam zeny ze isli hned ako zistili a poslali ich domov a objednali az cca o3 tyzdne 😒 poradte, pekny den 🙂
Dakujem tesim sa s toho velmi a mam taky cudny pocit v podbrusku ani neviem opisat ci bolest alebo co je to tym nie ?
Ďakujem veľmi 🙂 no posledná bola 13.6
@lili654 🙂 Blahozelam...krasny pocit ..vsak 🙂
@zuzana2107 Ďakujem úžasný pocit to je 🙂
@lili654 my sme v 8 tyzdni nase prve a stale sa neviem spamätat..ked som videla prvy utrazvuk a videla to malicke srdiecko ...plakala som ako dieta...🙂tak vam drzim palceky,nech ste zdravucky a pekne tehulkovanie 🙂
@lili654 ja 9.6. 🙂
Som v totalnom soku...mam doma 3 mesacne mimi a opat som tehotna 😲 No neviem ako na to zareaguje muz. Mame parik, viac sme neplanovali.
@mima300 Dostane troska sok a bude sa tesit s tebou 🙂
@jana290585 dufam ze mas pravdu 🙂 No co uz, bude veselo.
@mima300 ja cakam tiez tretie 🙂

@uhnakova tak trosku si mi dala nadej 🙂 testy som robila rovnake ale kazdy v inom case.ani jeden nie z ranneho mocu tak sa budem modlit asi aby si mala pravdu a bolo to tym. Neviem ako to vydrzim do tej prehliadky u svojej lekarky.zblaznim sa dovtedy..no a ako vravis to iste mi povedala aj dr ze staci ked pridem neskor pokial nemam nejake problemi..Tak dakujem,trosku si ma ukludnila ze to nemusi byt hned potrat..mas krasne deticky tak nech ste zdravucky a este raz vdaka za povzbudenie .
@uhnakova