Mám dve čiarky na teste
ahojte babenky tak sa tesim je to tu 😀 dve ciarocky hehe 😀
Ahojte, včera som si na teste našla // 😉 , myslíte že stačí ísť k dr. tak o 2týž.?
Ahojte..... potrebujem rada, mrcha mi meska 4 dni, tehotensky test bol pozitivny az 2 po sebe, lenze dostala som strasnu zimnicu a neskutocny kasel, mam ist na gyndu alebo to mam iba doma vylezat?
Aj my mame dve čiarocky🙂menstruacia mala prísť 28.2 v sobotu a už v stredu mi vyšli pekne čiarky..ale k doktorke pôjdem až o týžden
Ahojte posledný menzes som masla 4.2. as tento mesiasc neprišiel tak som robila test 6.3. as vyšli dve čiarky i ked druhá slabšia,potom som robila včera a zasa dve čiarky ale zasa ta druhá slabšia a dnes som robila digitálným a ukázalo že som tehotná a 1-2 týžden od oplodnenia,myslíte keby som robila rano že mi ukaže iné týždne?kedy bude niečo vidiet na ultrazvuku?hádam menzes už nepríde a bude všetko ok 🙂 čo myslíte?a v ktorom týždni asi som?
Mám 2 čiarky!!!! Juchuú!
@strojarka25 gratulujem
@strojarka25 mame rovnake čiarky 🙂 kolko ti meška ms? 🙂
dnes je to 6 den co meska
Vcera som bola na krv lebo v rodine mame laboranta a je to potvrdene krvickou uz len ist na gyndu 🙂
Ja som si tiež robila test, 2 čiarky aj som bola u doktora. Videl len vačok, o 10 dní mám prísť na kontrolu. Tŕpnem strašne a mám strach.
ahojte baby 🙂
tak ja som ti tiez robila test pred par dnami a odvtedy kazdy den :D a je to taaam 🙂) u lekara som objednana 3.6. tak snad bude vsetko ok ;)
Ja som si robila text mala som jednu ciarku a dnes sme sa aj milovali a pustil dnu a neskvor som doatala mrchu
Ahojte..chcem sa spytac ci sa niektorej z Vas stalo to co mne.Urobila som si testik pred tyzdnom ktory mal jasne d e ciarky tak sme s manzelom obaja stastny avsak kedze este nemam moznost dostat sa k svojej lekarke tak som si urobila dnes opat test a ta druha ciarka bola slabsia ako minule.Mam hrozny strach ze nieco nieje v poriadku.Mate prosim Vaz niektora taku skusenost?Za reakcie Vam vopred velmi pekne dakujem.
@saretta88 ahoj , smiem sa spytat,mala si vzdy rovnako sfarbene ciarky na testoch?lebo ja som mala na prvom slabucku druhu ciarku, na druhom boli obe rovnakej farby a po tyzdni bola druha trosku slabsia a mam preto hrozny strach a preto citam zd si si robila viac tak ci nemas taku skusenost.Dakujem q gratulujem ti🙂
@sibalka21 no meska mi to uz 7 dni a nemam ani spinenie ani nejake bolesti..sem tam ma pichne v podbrusku alebo vajecnikoch..bolia ma aj prsia a mam zavraty co by mohli byt priznaky tehotenstva len ma znepokojilo zr ta ciarka na poslednom teste bola trolinku slabsia ako na predoslom a niekde som citala ze je to zle ☹ tak v zufalstve hladam niekoho kto by ma potesil ze to este nemusi nic zle znamenat.
@monikacap no to by sme museli vidieť ten rozdiel medzi ciarkami, ale pokiaľ ti naozaj slabne není to dobré, väčšinou ide o potrat, resp. môže ísť o biochemické tehotenstvo... Pokiaľ máš ešte ten test, tak si sprav tu istú značku a porovnaj znovu... Potom jedine lekár ti povie o na com si.
@sibalka21 tak testy boli rovnake a teraz uz ten tyzdnovy trocha vybledol tak teraz su uplne rovnake ale ten pred tyzdnom bol takej sytej farby.obe tie ciarky na nom boli takmer rovnakej farby a dnes bola malinko slabsia. Teraz si ma ale ze riadne vystrasila..nechcem na to ani pomysliet kedze sa strasne tesime☹ mohlo by to podla teba nieco ovplivnit ten testik?k lekarke som objednana az 6.juna kedze maju dovolenku a teraz mi vravela do telefonu ze by som skoro isla lebo nebude nic vidno este..tak do 6teho sa zblaznim asi..som z toho uplne rozhadzana teraz...
@monikacap nestresuj sa hned. Testovala si vzdy z ranneho mocu? Hladina hormonu HCG v moci sa pocas dna meni, preto sa daju porovnavat len testy robene zakazdym z ranneho mocu. Zalezi aj na znacke testu. Mala si vzdy rovnaku znacku? A myslim, ze k lekarke pojdes vo vhodnom case, okolo osmeho tyzdna uz je vidiet srdiecko, predtym nemusi byt a zeny sa potom zbytocne stresuju do dalsieho sona. Drzim palce, nech je tehotenstvo v poriadku 🙂

@zamilion Prosím o prijatie do súkromnej sk. Som v 6. tt 🙂 Dakujem 😉