Mám dve čiarky na teste
ahojte babenky tak sa tesim je to tu 😀 dve ciarocky hehe 😀
ufff s ovu testami nemam ziadnu skusenost ale posli 🙂
@zuzannaaa aj ja doporucujem este jeden testik 🙂
@jana290585 zajtra si kupim nejaky lepsejsii🙂
@zuzannaaa ledva cakam, drzim palce, verim ze to bude pozitivne 🙂
@zuzannaaa Chod kupit este dnes :D
@jana290585 :D Zajtra isem do nemecka tak tam si kupim ..... Na kazdom jednom mam jemne ciarky som prekvapena s tych testou,, neciem vobec co si mam mysliet 🙂
urcite je to pozitivny 🙂
@zuzannaaa Tak ako ? 🙂
@tendergirl1224 to su upne normalne pocity🙂 Ja som bola v tej mozno horsej a tvoj opis situacie sedi presne na mna.Ja som sa zacala tesit az ked som porodila.Dozvedela som sa o tehu a bola som v soku min.dva mesiace.Mala som doma 16-rocnu a 8-rocnu dceru a 2-rocneho synka.Konecne zacal spavat v noci,ja vybavovala pracu a tesila som sa,ze konecne pojdem medzi ludi a BUM!!!Presviedcala som doktora,ze to nemoze byt pravda az ked otocil na mna monitor a tam som videla tu malu fazulku.....Teraz ma synko najmladsi 2 rocky a vsetci sa tesime zdraviu,stastiu a laske.Neboj,zvladnes to aj ja som zvladla,hoci je to kolkokrat na maslu 🙂 A zase sa chystam pomalicky do prace 🙂 Dufam,ze uz fazulka nebude 🙂 🙂 🙂 Drzim palce
neviem. Este. Az o tyzden 🙂
Ahojte potrebujem radu. Mala som // na teste, bola som aj u lekara na sone nic nebolo, bral mi krv a zajtra budu vysledky. Problem je ze pracujem na rizikovom pracovisku a doktor povedal ze mi neda PN v pripade potvrdenia tehotenstva. Mate s tym skusenost? Moze ma vypisat obvodny ked mu vysvetlim situaciu?
@xy123 ak sa citis dobre neries to PNkou, doktor ti ju nemoze vystavit ak si ty zdravotne ok, to sa riesi inak a to nasledovne: ak mas rizikove pracovicko , kde je zakazana praca tehotnych zien tak to oznam PISOMNE zamestnavatelovi a on ta musi preradit inde, hoc aj postu triedit za plat aky si mala doposial, ak take miesto nema, tak ostavas doma s platom !!! nie s 50% Pnkou a obmedzenymi vychadzkami
@zuzannaaa uuuuz 🙂 ?
@evelyn102urcite ti potvrdi.. ja som okolo 3 tyzdna len a uz mi nameral... takze ak si otehotnela skor tak uz duplom ...budes mat aj viac ako ja...🙂 ano objednal ma na 19.10.. 😉