icon

Mám ísť na potrat?

misa0909
3. máj 2013

Potrebovala by som sa z niekym poradit. Presne pred rokom som potratila otehotnela som neplanovane... bola som stoho znicena nevedela som co mam robit po case ma to preslo teraz po roku som zase tehotna neplanovane neviem co mam urobit bojim sa ze to dopadne ako minuly rok a este ktomu mam teraz ocestovat do zahranicia a neda sa to odlozit neviem ci mam ist na potrat alebo co mam urobit som zufala prosim poradte mi ktosi..

renkarenka
4. aug 2016

Ked ho vynosim, asi sa ho uz nevzdam .... A ked ho nevynosis, tak si schopna ho dat zabit???? Nie je lepsie ho porodit a ked nemas moznost - ako ty vravis, ze nijaku - tak ho nechat vychovavat manzelmi, ktorí si dietatko velmi praju a zial nemôzu mat???

lucia23a
4. aug 2016

@monilik aj ja si myslim ze vybija

lucia198811
4. aug 2016

to s tym priatelom ktory ta opustil cakas dalsie dieta? a o dvojicky sa vedel postarat?

lucia23a
4. aug 2016

@renkarenka ja uz neviem

lucia23a
4. aug 2016

@lucia198811 o ne ano ich miluje ...ale mna nie ani to co cakam ...uz byva inde

verushkokav
4. aug 2016

@monilik ja som napísala že zakladatelka témy je neaktívna ......že si to rozpísala po svojom , neriešim ani viac nereagujem ...nie je dôvod 😉

monilik
4. aug 2016

@lucia23a dieťa ti bude robiť len to čo mu dovolis.ano,su deti kľudne a poslušne a sú deti ťažšie zvládnuteľné,nehovoriac o tom,ak sú dve.mam doma aj kludasa aj čerta a keď sú spolu občas sme ako v blazinci,ale oni dobre vedia kedy stačilo a vedia kam až môžu zájsť.najhorsie je ak im jeden raz niečo dovolis a potom sa to snazis zakázať.treba si vopred stanoviť hranice.

lucia198811
4. aug 2016

tak ked ta nemiluje naco si s nim spala? nechapem....ved ked je chlap ku mne blby tak s nim nespavam predsa....

lucia23a
4. aug 2016

@verushkokav co ta trapi?.
Podel sa aj ty

lucia23a
4. aug 2016

@lucia198811 skade som mala vediet ze ma inu

lucia23a
4. aug 2016

@monilik to by mohlo pomoct 🙂 skusim

lucia23a
4. aug 2016

Ano spravila som chybu sama si za to mozem priznavam len neviem co teraz

verushkokav
4. aug 2016

@lucia23a 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mňa trápi málo času a že starnem ......poradíš mi ako zastaviť čas ?

lucia198811
4. aug 2016

tak teraz tej inej ukazes aky je chrapun dieta spravi a chodi za inou...jednoznacne si ho nechaj, co ak nikedy budes nanho pysna, ked z neho bude doktor ci pilot...potom si spomen co si tu pisala, este aby si to raz nelutovala...

lucia23a
4. aug 2016

@verushkokav si tu zo srandy?

lucia23a
4. aug 2016

@lucia198811 bojim sa ze stoho zrutim

verushkokav
4. aug 2016

@lucia23a pýtala si sa odpovedala som ti , zase problém ? normálne spontánne som ti odpísala .... podelila som sa

lucia23a
4. aug 2016

@verushkokav preto si taka

lucia23a
4. aug 2016

@verushkokav ano mam problem ale aj ty mas

lucia23a
4. aug 2016

@verushkokav vek je len cislo podla mna kazdy je taky stary na kolko sa citi

mayka003
4. aug 2016

Prosím,nezabíjaj svoje dieťa,je to smrtelny hriech ☹ Vynos ho a ak sa o neho nevieš postarat tak iny rodičia co nemožu mat detičky si ho adoptuju.

monilik
4. aug 2016

@lucia23a vravis že on miluje dvojičky...má záujem sa o ne aj starať?ak nie tak výživné ti musí platiť..

verushkokav
4. aug 2016

@lucia23a a že aká si odvážna ....keď chceš , keď máš tolko odvahy , choď za tvojím milencom a porieš si s ním tvoju situáciu ......... a čím skor to urobíš , tým skôr budeš mať poriešené ........

monilik
4. aug 2016

@renkarenka
@mayka003 dievčatá,vy asi nemáte deti,ze?

moni244
4. aug 2016

@lucia23a mat 22, 2 rocne deti, nemat zazemie, financie, je smutne, uprimne, ja by som tiez zvazovala potrat, ale naco to bude dobre? si ten pripad, co bude furt rodit detit, ochranu nepouziva a caka len peniaze od statu, ci pojdes na potrat teraz, alebo o par rokov s dalsim, ked narazis na dalsieho nezodpovedneho chlapa, je v podstate jedno.

monilik
4. aug 2016

@lucia23a a rovnako výživné na maličké.je rovnako zodpovedný ako ty len ho nezabudni uviesť do rodného listu ako otca ak sa rozhodnes pre bábo.

lenkamaxim
4. aug 2016

Chapu nechapu,akoze dvakrat neplanovane otehotniet este po skusenosti s potratenim v 6.mesiaci..toto je pristup dospelej zeny??mam dost...nezodpovednost,hlupost..nechapem..

adad23
4. aug 2016

Jednoznačne si ho nechaj.. ja budem možno tiež sama a nechala som si.. ved uvidíš.. bude to fajn.. 🙂

moni244
4. aug 2016

@lenkamaxim kde si citala? Nechce mi najst ine temy, kde prispela

lucia198811
4. aug 2016

adad23 sama tak mlada? a co ten chlap? ci pri sexe ti sluboval hory doly? boze moj baby mlade kde ste nechali rozum?