Mám ísť na potrat?
Potrebovala by som sa z niekym poradit. Presne pred rokom som potratila otehotnela som neplanovane... bola som stoho znicena nevedela som co mam robit po case ma to preslo teraz po roku som zase tehotna neplanovane neviem co mam urobit bojim sa ze to dopadne ako minuly rok a este ktomu mam teraz ocestovat do zahranicia a neda sa to odlozit neviem ci mam ist na potrat alebo co mam urobit som zufala prosim poradte mi ktosi..
@adad23 sama tak mlada? a co ten chlap? ci pri sexe ti sluboval hory doly? boze moj baby mlade kde ste nechali rozum?
@moni244 😉 zbytočné sa do takýchto tém zapájať .....nakoniec ty si tá zlá .....musíš napísať ako @adad23 Jednoznačne si ho nechaj.. ja budem možno tiež sama a nechala som si.. ved uvidíš.. bude to fajn..
no mať 3 deti na krku .......v podstate nemať nič a obhaňať chlapa po súdoch - to je tak fest fajn , kruci - ja som asi z iného sveta .......... 😝 ja už len žasnem nad ludskou hlúposťou a nezodpovednosťou a najhoršie je to , že si to všetko "odnesú" nevinné deti ! - no to je tak fajn ! ............. no comment
@verushkokav to nebol milenec ale priatel s ktorym som nola 5 rokov a tie deti bsetky si jeho
Zeny asi som blba...ale vysvetlite mi jedno: nechcene otehotniem....kurwa, to akoze ma dakto znasilni alebo pocas sexu: a just budes tehotna!
@lubkavargova1 jednoznacne, neboj, sme dve, co nechapeme
@moni244 sme 3 😀
@lucia23a prepáč , že som použila zlý pojem , ospravedlnujem sa .....
@lubkavargova1 nie ku..a myslis si ze nemas prave plodne dni :D a ze urcite neotehotnies....
@lenkamaxim
@moni244 baby zase zle čítate.zakladatelka témy už porodila.teraz sa rieši ďalšia žienka s iným problémom ale v tejto rovnakej téme.
@verushkokav prijimam🙂
potrat urcite nie... ved to dietatko uz zije, aj ked ho este nevidis. ja si ani nechcem predstavovat aka to musi byt bolest ked si potom matka spatne uvedomi, ze dala suhlas na zabitie svojho dietatka.
Hej hej,uz som to uviedla na spravnu mieru @monilik
@lenkamaxim áno prepáč nenacitalo mi tvoju odpoveď ešte keď som to písala.
Neblazni ved sama vies aka to bola pre teba bolest vtedy, tak si predstav ako by si sa citila, keby si sama zabila svoje dietatko. Ked som sla citat toto forum, cakala som, ze babu zistili vyvojovu vadu alebo nieco podobne, ale cesta do zahranicia nie je dovod na potrat ved to vies aj sama. A strach z toho ze potratis a ist radsej na potrat sama uz vobec nie. Ja som tie raz potratila, bolo to dietatko neplanovane a potom som znovu otehotnela a mam krasneho maleho sibalka. Vycitala by si si to cely zivot. Dufam, ze sa rozhodnes spravne
@misa0909 existuje nieco ako PN a za PN ti pokutu dat nemozu ... su to len hlupe vyhovorky toto ja ti nerozumiem...ako ma byt tak bude nerob hluposti ...
fuha ty kks....mam 2 deti s debilom a potom dalšie...hm...niektore zeny ako nahle daju nohy do praku tak vypinaju rozum. No čo uz na to povedat. A mysli si ze ,,prave nema plodne dni, 😖 zial tiez sa pripajam k nazoru ze tato dama ešte x krat otehotnie aj porodi. Niekto to moze brat ako odsudzovanie ale nech - proste zodpovednost za svoj zivot a aj za zivot čo splodim chyba tymto ludom. Na druhej strane aku asi mali vychovu, rodinu..
@misa0909 Nesla by som na potrat.Co ak uz viac v zivote mat nebudes, Potrat ,interupcia = sa vrazda,a to chces?nase mamy hovorili, to nie je z päty trn vybrat To je proste zabitie bezbranného nenarodeného cloviecika,.Chuda malicke.Mala by si to vidiet na sone, ako sa tie vrazdene deticky uhynaju, vrtia pod skalpelom.Ved je to novy zivot,dany samotnym Bohom, rodicia su sploditelia.Stvoritelom kazdeho cloveka je Boh.kazdy ,co vrazdi, skor ci neskor, ponesie aj následky,Hovori sa karma je zdarma

@moni244 prehodilo mi to na prvy prispevok v teme,nan som reagovala.takze omylom.