Mám ísť na potrat?
Potrebovala by som sa z niekym poradit. Presne pred rokom som potratila otehotnela som neplanovane... bola som stoho znicena nevedela som co mam robit po case ma to preslo teraz po roku som zase tehotna neplanovane neviem co mam urobit bojim sa ze to dopadne ako minuly rok a este ktomu mam teraz ocestovat do zahranicia a neda sa to odlozit neviem ci mam ist na potrat alebo co mam urobit som zufala prosim poradte mi ktosi..
to s tym priatelom ktory ta opustil cakas dalsie dieta? a o dvojicky sa vedel postarat?
@renkarenka ja uz neviem
@lucia198811 o ne ano ich miluje ...ale mna nie ani to co cakam ...uz byva inde
@monilik ja som napísala že zakladatelka témy je neaktívna ......že si to rozpísala po svojom , neriešim ani viac nereagujem ...nie je dôvod 😉
@lucia23a dieťa ti bude robiť len to čo mu dovolis.ano,su deti kľudne a poslušne a sú deti ťažšie zvládnuteľné,nehovoriac o tom,ak sú dve.mam doma aj kludasa aj čerta a keď sú spolu občas sme ako v blazinci,ale oni dobre vedia kedy stačilo a vedia kam až môžu zájsť.najhorsie je ak im jeden raz niečo dovolis a potom sa to snazis zakázať.treba si vopred stanoviť hranice.
tak ked ta nemiluje naco si s nim spala? nechapem....ved ked je chlap ku mne blby tak s nim nespavam predsa....
@verushkokav co ta trapi?.
Podel sa aj ty
@lucia198811 skade som mala vediet ze ma inu
Ano spravila som chybu sama si za to mozem priznavam len neviem co teraz
@lucia23a 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mňa trápi málo času a že starnem ......poradíš mi ako zastaviť čas ?
tak teraz tej inej ukazes aky je chrapun dieta spravi a chodi za inou...jednoznacne si ho nechaj, co ak nikedy budes nanho pysna, ked z neho bude doktor ci pilot...potom si spomen co si tu pisala, este aby si to raz nelutovala...
@verushkokav si tu zo srandy?
@lucia198811 bojim sa ze stoho zrutim
@lucia23a pýtala si sa odpovedala som ti , zase problém ? normálne spontánne som ti odpísala .... podelila som sa
@verushkokav preto si taka
@verushkokav ano mam problem ale aj ty mas
@verushkokav vek je len cislo podla mna kazdy je taky stary na kolko sa citi
Prosím,nezabíjaj svoje dieťa,je to smrtelny hriech ☹ Vynos ho a ak sa o neho nevieš postarat tak iny rodičia co nemožu mat detičky si ho adoptuju.
@lucia23a a že aká si odvážna ....keď chceš , keď máš tolko odvahy , choď za tvojím milencom a porieš si s ním tvoju situáciu ......... a čím skor to urobíš , tým skôr budeš mať poriešené ........
@renkarenka
@mayka003 dievčatá,vy asi nemáte deti,ze?
@lucia23a mat 22, 2 rocne deti, nemat zazemie, financie, je smutne, uprimne, ja by som tiez zvazovala potrat, ale naco to bude dobre? si ten pripad, co bude furt rodit detit, ochranu nepouziva a caka len peniaze od statu, ci pojdes na potrat teraz, alebo o par rokov s dalsim, ked narazis na dalsieho nezodpovedneho chlapa, je v podstate jedno.
Chapu nechapu,akoze dvakrat neplanovane otehotniet este po skusenosti s potratenim v 6.mesiaci..toto je pristup dospelej zeny??mam dost...nezodpovednost,hlupost..nechapem..
Jednoznačne si ho nechaj.. ja budem možno tiež sama a nechala som si.. ved uvidíš.. bude to fajn.. 🙂
@lenkamaxim kde si citala? Nechce mi najst ine temy, kde prispela
adad23 sama tak mlada? a co ten chlap? ci pri sexe ti sluboval hory doly? boze moj baby mlade kde ste nechali rozum?

Ked ho vynosim, asi sa ho uz nevzdam .... A ked ho nevynosis, tak si schopna ho dat zabit???? Nie je lepsie ho porodit a ked nemas moznost - ako ty vravis, ze nijaku - tak ho nechat vychovavat manzelmi, ktorí si dietatko velmi praju a zial nemôzu mat???