icon

Máte chuť na sex v tehotenstve?

diusik
4. jan 2011

Vsade citam jak si zeny od piateho mesiaca tehotenstva zacnu uzivat sex,no u mna to nejak neplati 😒

Strana
z2
ludka77
4. okt 2011

to bolo u mňa utrpenie, manžel nenaliehal. Tak odkedy som zistila že som tehotná do toho 20tt sme mali sex asi 3-4x aj to som z toho nič nemala, len som sa nevedela dočkať kedy bude po tom 😖 a v 20tt sa malinká rozhodla ísť na svet a teda sme mali úplný zákaz!!!! v tedy som pochopila, že bolo aj dobre, že sme nesexovali 🙂 možno by ste to tými spermiami posúrili (ako sa hovorí, že keď si chceš pomôcť k pôrodu máš si zasexovať 🙂 ) čo by bolo strašné

U mňa bola prvoradá malinká a u manžel keď videl a počul, že fakt sex nechcem tak bol úžasný!!

veverka149
17. okt 2011

my sme pred prvym tehu sexovali každy den a niekedy aj viackrat za den , a vobec sa to nezmenilo ani ked som otehotnela ani počas celeho tehotenstva a v poho ,asi tyžden dva po porode sme začali zas a bolo to užasne , teraz po troch rokoch som opat tehu a stale mavame pravidelny sex, jednoducho my sme tak nastaveny že bez toho sa to proste neda , a som rada ze je to stale krasne 🙂 🙂 🙂

pointka
18. okt 2011

Po precitani vasich prispevkov som si zacala mysliet o sebe, ze som cudna, ale veverka ty si ma utvrdila v tom, ze to tak nie je 🙂 My sme na tom rovnako, jediny den sme nevynechali este a cez vikendy je to aj aj viackrat denne. Tiez sme tak nastaveni a hrozne nas to bavi, jednoducho nevieme jeden druhemu odolat a som rada, ze to tak je a verim, ze nam to vydrzi co najdlhsie 🙂

ktore
18. okt 2011

ahojko.ja som tiez mala v teho sex kedy sme chceli.pokial nic nehrozi a teho prebieha ok.ja som snad mala zvysenu chut na sex,ale neprehanali sme to zase.urcite treba opatrnejsie nie divoko 😀 drzim palce .

timea87
19. jún 2015

Ahojte ja som sa bala mat sex s manzelom zo zaciatku teho ale teras som v 33 tyzdni a prislo to uz na mna len som bola u gynekologa a mi povedal ze mam skrateny krcok a na spicku palca som pootvirena tak sa bojim ze zacnem krvacat alebo rodit ? Nemate s takym skusenosti...dakujem 😒

goliath88
18. nov 2015

Nam zakazal doktor sex v tehotenstve. V nasom pripade by to bolo rizikove. Tak sme to vyriesili po svojom 🙂 Kupili sme umelu vaginu a pocas 9 mesiacov som fungoval takto. Viac info tu: http://umelavagina.sk/sex-v-tehotenstve/

miissha19
30. jan 2017

Ahojte, tiež som budúca mamička. Dozvedela som sa to len nedávno. Strašne sa tešíme. Ešte musím dokončiť školu. Akurát píšem diplomovú prácu tak ma napadalo, žeby ste mi mohli pomôcť s výskumom, ktorý sa týka sexuálnej spokojnosti. Do výskumu potrebujem aj ženy s deťmi a mne ho zatiaľ vyplnili len bezdetný študenti. Tak Vás chcem poprosiť o vyplnenie dotazníka. Nezaberie Vám viac ako 10 minút. Môžete zapojiť aj vašich partnerov. ďakujem.
https://docs.google.com/forms/d/1WEDi6gKWldscax...

antonia008
Autor odpoveď zmazal
sovulka007
28. feb 2017

no chut som teda vobec nemala. minimalne zo zaciatku ale ku koncu teda cca 8mes som bola ako stepna koza :D myslim ale ze to bol nas najlepsi sex aky kedy bol :D

toman78
Odpoveď bola odstránená
tulipan400
5. aug 2017

Ja cakam druhe babo,a vobec nemam chut na sex,intimnosti,hoci som predtym ja bola ta,ktora hladala stale milovanie,bola som aktivnejsia stale. Myslim,ze je to sposobena hormonmy,ale dokedy to bude tak az dokonca?teraz som v pistom mesiaci. A na zaciatku som mala aj bolesti pidbruska,este uplne v prvych tyzdnoch. S mojou dcerkou prvou to aztak zle tusim ak sa dobre pametam nebolo. No,ako sa hovori kazde tehotenstvo je ine.

inana1991
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2